Om företaget

Bli en del av den moderna arbetskraften idag. En teknisk revolution är på väg att förändra vårt sätt att leva, arbeta och göra affärer. I en värld med ökad konkurrents och färre anställda, hjälper vi företag och konsulter att...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-506 055...
Adress

Stora Torget 3

58219 Linköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bli en del av den moderna arbetskraften idag. En teknisk revolution är på väg att förändra vårt sätt att leva, arbeta och göra affärer. I en värld med ökad konkurrents och färre anställda, hjälper vi företag och konsulter att nå sin fulla potential.

Varför Ework?

Vi har cirka 160 nationella och internationella företag, myndigheter och organisationer bland våra kunder. Varje månad får vi cirka 500 nya förfrågningar om konsulthjälp.

Efter att du har skapat ett konto hos Ework kan du ladda upp din CV. Alla nya projekt läggs in i uppdragslistan där det finns information om hur du söker uppdraget. Vi kommer också att kontakta dig om din profil visar att du är en lämplig kandidat för ett visst uppdrag.

Vi gör det lättare för dig. Vi hanterar administrationen av dina uppdrag. Det gör att du sparar tid och får bättre betalningsvillkor, samtidigt som det minskar risken för felaktig fakturering.

Vi stöttar dig i din karriär. När du går med Ework får du tillgång till ett stort nätverk tack vare de många nätverksträffar som vi anordnar.

Konsultförmedling

Enkel och smidig konsultförmedling där det enskilda konsultbehovet står i centrum. Vi hjälper dig med bästa kompetens till bästa pris. En vanlig samarbetsform där konsultbehovet inte är så omfattande.

Konsultförsörjning

Ökar ditt konsultbehov kan Ework Group fungera som en del av den löpande konsultförsörjningen. Vi sätter upp ett ramavtal för bättre styrning och kontroll på inköpen. På det sättet kan vi ta ett helhetsansvar genom att hantera alla konsulter vid sidan av leverantörerna med egna ramavtal.

Outsourcad konsultförsörjning (CSO)

För dig som större konsultköpare har vi tagit fram outsourcingtjänsten Consultant Sourcing Office, CSO. En modell som vi framgångsrikt har introducerat på den nordiska marknaden. Vi fungerar som din operativa inköpsfunktion för hela eller en avgränsad del av konsultbehovet. Du får en lägre total kostnad och en total överblick och kontroll över din konsulthantering.

Ework Group ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Ework Group AB

Omsättning

10 025 476 tkr

Vinstmarginal

1.00 %

Anställda

167

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Ework Group AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Ework Group AB

Org.nr:

5565878708

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

74900 Övriga företag inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.04.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 12
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0850605500

08-506 055 00

085-060 55 00

0850-60 55 00

085-0605500