Om Ework Group AB

Bli en del av den moderna arbetskraften idag. En teknisk revolution är på väg att förändra vårt sätt att leva, arbeta och göra affärer. I en värld med ökad konkurrents och färre anställda, hjälper vi företag och konsulter att nå sin fulla potential.

Varför Ework?

Vi har cirka 160 nationella och internationella företag, myndigheter och organisationer bland våra kunder. Varje månad får vi cirka 500 nya förfrågningar om konsulthjälp.

Efter att du har skapat ett konto hos Ework kan du ladda upp din CV. Alla nya projekt läggs in i uppdragslistan där det finns information om hur du söker uppdraget. Vi kommer också att kontakta dig om din profil visar att du är en lämplig kandidat för ett visst uppdrag.

Vi gör det lättare för dig. Vi hanterar administrationen av dina uppdrag. Det gör att du sparar tid och får bättre betalningsvillkor, samtidigt som det minskar risken för felaktig fakturering.

Vi stöttar dig i din karriär. När du går med Ework får du tillgång till ett stort nätverk tack vare de många nätverksträffar som vi anordnar.

Konsultförmedling

Enkel och smidig konsultförmedling där det enskilda konsultbehovet står i centrum. Vi hjälper dig med bästa kompetens till bästa pris. En vanlig samarbetsform där konsultbehovet inte är så omfattande.

Konsultförsörjning

Ökar ditt konsultbehov kan Ework Group fungera som en del av den löpande konsultförsörjningen. Vi sätter upp ett ramavtal för bättre styrning och kontroll på inköpen. På det sättet kan vi ta ett helhetsansvar genom att hantera alla konsulter vid sidan av leverantörerna med egna ramavtal.

Outsourcad konsultförsörjning (CSO)

För dig som större konsultköpare har vi tagit fram outsourcingtjänsten Consultant Sourcing Office, CSO. En modell som vi framgångsrikt har introducerat på den nordiska marknaden. Vi fungerar som din operativa inköpsfunktion för hela eller en avgränsad del av konsultbehovet. Du får en lägre total kostnad och en total överblick och kontroll över din konsulthantering.

Bildgalleri

  • Ework Group AB Organisationskonsult, Linköping - 1
  • Ework Group AB Organisationskonsult, Linköping - 2
  • Ework Group AB Organisationskonsult, Linköping - 3
  • Ework Group AB Organisationskonsult, Linköping - 4
  • Ework Group AB Organisationskonsult, Linköping - 5

Ework Group AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ework Group AB

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Datum för upprättande

03.04.2000

Org.nr:

5565878708

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2241000

Omsättn.intervall

> 10000000 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

74900 Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 11