Om Everlast Datorbutik & Internetcafé

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Everlast Datorbutik & Internetcafé, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEverlast i Växjö AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.07.2007
Org.nr:5567344022
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50 - 99 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43120 Mark- och grundarbeten, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 62030 Datordrifttjänster, 81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster, 95110 Reparation av datorer och kringutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Bengt Markus Olofsson RantaVerkställande direktör
Bengt Markus Olofsson RantaLedamot
Bengt Roger Olofsson RantaSuppleant

Omdömen om Everlast Datorbutik & Internetcafé

Stefan Pettersson

mer än ett år sedan

Någon av kommentarerna var att det var dåligt städat. Ja, men för min egen del går jag dit för att jag vet att de vet vad de pratar om och de är alltid beredda att ge bra service och support; på det de säljer och ämnar sälja. Lite väl varmt på övervåningen men det löser man med bättre AC eller annan ventilation. Jag är nöjd med Everlast eftersom det sätt de bemöter mig på och på det sätt jag gör affärer; så passar det mig som handen i handsken.

Kund

mer än ett år sedan

Alltid lika stökigt när man besöker stället, troligen ingen som städar där heller, eftersom man alltid kliver/går i något klibbigt.

Servicen är inte heller något att lita på, eftersom de som sitter bakom kassan inte verkar intresserade av att bemöta kunder på ett affärsmässigt sätt, så går det när ungdomar sköter stället.

Svar från företaget

Hej Kund!
Det är tråkigt att du har upplevt det så!

Jag vet att det ibland kan vara mycket kartonger mm som står överallt när det är mycket leveranser och vi har lite dåligt om plats.
Om det är någon av oss som missköter sig eller inte visar intresse så hoppas jag att du kontaktar mig så vi kan komma till rätta med det!
Har du några förslag till förbättringar så maila mig på [email protected]

Tack så mycket!

Stammis

mer än ett år sedan

Har varit mycket på everlast och köpte just en dator där ifrån. Hade problem med ett spel och fick GRATIS hjälp direkt! Gick in i butiken med den och dom fixade det direkt på plats. Underbart! Tycker dock det är synd att dom inte har kvar biljardhallen.

Svar från företaget

Hej Stammis!

Roligt att du är nöjd med ditt köp och våran service!
När det gäller biljardhallen så tycker jag med att det är synd men det vart lite mycket med så många olika typer av verksamheter.