Se på karta

eventproduktion 

gav 377 företag inom detta område

Friggagatan 19B41664 Göteborg
logo

Eventföretag med över 16 års erfarenhet av events. Vår högsta prioritering är att kunden skall få en upplevelse utöver det vanliga. Att eventen är 110% lyckade. Vi vet att våra aktiviteter fungerar hos alla grupper. Vi är med er hela vägen från planering till uppföljning. Event, konferenser och möten – flest och bäst aktiviteter. Boka de bästa företagseventen hos oss. Göteborg – Stockholm – Malmö

(5)

Strandvägskajen 1711456 Stockholm
logo

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Rörbäckavägen 129691 Åhus
logo

Välkommen till Zanshin Kommunikationsbyrå. Vi är en strategisk kommunikationsbyrå som skapar kreativa reklam- och kommunikationslösningar. Zanshin reklam- och kommunikationsbyrå består av en rad olika experter inom reklam, marknadsföring, PR och kommunikation. Med hjälp av strategi, kreativa idékoncept och design ser vi till att passion uppstår för ditt varumärket.

Armbågavägen 350630 Borås
logo

Vi älskar upplevelser och att skapa events som stärker er företagskultur och ert varumärke. Det har vi gjort i över 20 år.Genom glädje och gemenskap skapar vi engagerade möten och aktiviteter som går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet.Det gillar vi.

Idrottsvägen 1261162 Nyköping
logo

En stor del av verksamheten i bowlinghallen är över 300 aktiva bowlingentusiaster i olika lokala föreningar. Vi är även regionens största bowlinghall!

Brunnsgatan 1311138 Stockholm
logo

Vi är en event- och kommunikationsbyrå som med gedigen erfarenhet, proffsighet och smidighet producerar stora och små, publika och interna evenemang.

(4.67)

Masthuggstorget 541327 Göteborg
logo

Vi säljer och hyr ut eventteknik som ljud, ljus, bild, scen och DJ-utrustning. Vi hyr ut till privatfester, bröllop, student, butiks-, företagsevent, filminspelningar, konferenser m.m.Välj en helhetslösning med utkörning, montering och tekniker eller hämta enkelt själv i butiken på Masthuggstorget, valet är ditt!Vi jobbar med kvalitésutrustning och anpassar oss efter kundens behov. Ett professionellt och personligt bemötande är vår målsättning och att du som kund är nöjd är allt!

Limmernäs 158394 Nykil
logo

Limmernäs kursgård och lägergård ligger vid sjön Limmern, 30 km söder om Linköping, med tillgång till egen brygga och strand. 10 Ha egen skog ger goda möjligheter till tältläger, naturstigar, äventyr eller bara en stund att ströva omkring. Bland byggnaderna hittar du ett kök med matsal som är väl anpassat för 50-60 personer åt gången. I ett hus finns det en större samlingslokal och totalt finns det 59 sängar fördelat på 11 rum. Duschar och toaletter finns i anslutning till rummen.

Lokgatan 9D21120 Malmö
logo

Vi tar fram inredningskoncept för kontor, restauranger och kommersiella miljöer. Vi förverkligar din vision och tar ditt projekt hela vägen från start till mål. Från förstudie och konceptframtagning till projektledning, inköp av möbler, inredning och teknik. Vi utformar miljöer med WOW-faktor som är lönsamma och varumärkesstärkande för dig som uppdragsgivare. Och som dessutom ökar engagemanget, kreativiteten och välbefinnandet hos dina medarbetare. En garanterat bra investering!

Hamngatan 1558226 Linköping
logo

Vi är specialister på att skapa personliga och digitala möten, upplevelser och evenemang. Du har budskap som du vill förmedla och mål som du vill nå. Med vår kreativitet, erfarenhet och kompetens kan vi tillsammans skapa intryck som ger avtryck!

(5)

Kyrkogatan 1763219 Eskilstuna
logo

Vi har sedan vi startade 1999 positionerat oss som Nordens ledande leverantör av professionella lasershower och laserteknik. Vi har genom åren levererat teknik till otaliga ljusshower, lasershower, festivaler, konserter, turnéer och events runt om i världen och vunnit flera internationella priser för våra shower.Oavsett om det är en mindre konsert, en stor lasershow utomhus eller en TV-sändning för 200 miljoner tittare har vi erfarenheten, kunnandet och tekniken för att genomföra det.

(4)

Steneby gård 166694 Dals Långed
logo

Dalslands Aktiviteter erbjuder upplevelser och äventyr i Dalslands vackra natur. Vi har en av Sveriges första och största höghöjdsbanor, Skandinaviens längsta Zipline, en av Sveriges största samling av kyrkbåtar, turridning allt från 1 tim till 6 dagar, älgpark, gäddakvarium, restaurang m.m. På Dalslands Aktiviteter kan vi ta grupper upp till 300 personer per dag och övernatta ca 150 personer i lappkåtor på någon av våra vackra halvöar i sjön Iväg.

Ankstigen 813464 Ingarö
logo

weFIX exklusiva limousine service och underhållande guidningar ger enskilda resenärer liksom grupper en personlig och proffsig upplevelse - allt pålitligt och prisvärt paketerat!

Verkstadsgatan 2027539 Sjöbo
logo

Träna upp dina färdigheter i hagel & kulskytte inomhus. Med vår inomhussimulator ST-2 kan du träna skeetskytte, trappskytte, sporting och fågeljakt. Kulskytte på älg, vildsvin, kronhjort mm. allt i samma simulator.Vi ombesörjer även uppskrivning för jägarexamen varje vecka, ring för bokning

Stockfors 194292 Älvsbyn
logo

Udda Äventyr har sedan 1989 sökt äventyret och flyttat gränser. Vi är övertygade om att alla människor har ett behov att sträcka på sig – sträcka sig lite utanför vardagen och se vad som finns där. Vi är ett gäng som älskar naturen och utmanar oss själva att ständigt upptäcka nya saker, i samklang med livet i den natur som ligger oss nära, men som ändå inte är del av allas vardag. Vi gör det genom ridning, jakt och helikopterskidåkning.

Kungsbro strand 2111226 Stockholm
logo

Stockholm Adventures erbjuder guidade och self-guided turer i och runt om Stockholm för grupper, individer och familjer från hela världen, året runt!Vi skapar äkta och oförglömliga upplevelser för personer som älskar att utforska och äventyra. På så sätt lägger vi stor vikt vid kvalitativ utrustning, färsk och god mat, enastående gästvänlighet och noggrann hänsyn för dig och miljön varje steg på vägen.Följ med på en Stockholm Adventures tur och få tillgång till de kulturella

Åkerhielms väg 3218464 Åkersberga
logo

Du väljer och bokar bland våra aktiviteter, festlokaler, underhållare m.m. Eventcreators Sweden är något för alla. Att boka event har aldrig varit roligare, säkrare och enklare!

Hommenasvägen 4029158 Kristianstad
logo

Eventföretag med aktiviteter för alla. Femkamp, bollkamp, skyttegrenar, bubbleball, musik.

Kaptensgatan 474935 Enköping
logo

Ordet Livsstil är ett mycket brett begrepp. Livsstil innehåller många olika inriktningar som tillsammans bidrar till på vilket sätt man både lever eller det vi kanske önskar förändra i våra liv. Mässan lägger vikt på vad vi äter, hur vi tränar men också nya upplevelser, bättre hälsa o hur vi kan må bättre. Helt enkelt allt för Kropp och Knopp och att Må Bra.2024 för 4:e året i Enköping.

Vaksalagatan 31A75331 Uppsala
logo

Målet är att ge dig en helhetsupplevelse där du inte bara löser spännande gåtor, pussel och klurigheter tillsammans med andra utan också dras in i storyn och miljön du befinner dig i, gärna med ett visst stresspåslag. Vi har gjort vårt bästa för att skapa häftiga miljöer och vi jobbar med ljud och ljus för att försätta dig som spelar i rätt stämning. Våra escape rooms är utformade för att ge en rejäl utmaning och långt ifrån alla kommer att klara av att ta sig ut inom utsatt tid.

(4.63)

Bullandövägen 3013956 Värmdö
logo

Grupp- & konferensarrangemang i Stockholms skärgård. Ombord på fantastiska segelbåtar där deltagarna engageras i teambuildingaktiviteter i kombination med konferens. God mat och dryck, spännande tävlingsmoment och en fantastisk skärgårdsupplevelse utlovas.