Om Euromaster Sollentuna Kuskvägen

Välkommen till Euromaster Sollentuna på Kuskvägen 7, som är en av våra däckverkstäder i Sollentuna. Vi hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. I vår däckförvaring, kan du lagra dina däck svalt, mörkt, torrt och nytvättade på vårt däckhotell. Kom in med bilen så sköter vi resten. För att du ska komma ihåg när det är dags att byta däck, så skickar vi även ut en påminnelse strax innan. Genom vår däckservice kan vi även hjälpa dig med hjultvätt och balansering av däck. Du är alltid välkommen att ringa om du har några frågor inför ditt däckbyte. Däck, Fälg

Euromaster Sollentuna Kuskvägens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Euromaster Sollentuna Kuskvägen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Euromaster Sollentuna Kuskvägen

Marlene Halvarsson

mer än ett år sedan

Tråkigt oengagerat bemötande. Ligger alltid efter tidsmässigt, så onödigt att boka tid och tro att den stämmer. Trassel med deras datasystem alla gånger jag varit där. Prisuppgifterna stämde inte heller. Under tiden jag väntar (45 min) diskuterar de två andra arga/missnöjda kunder. Får ingen ursäkt eller förklaring till allt som strular. Öht inga proffs på kundservice...

BC

mer än ett år sedan

Fortfarande tycker jag att jag får ett bra bemötande men centralt har man satt priset för omläggning och balansering av däck som inte är köpta hos Euromaster till 400 kr per däck d v s dubbelt så dyrt som normalt. Så jag åkte till någon annan och lät de fyra killarna stå utan att få tjäna in en 1000 lapp med sina tomma maskiner och tomma händer. På sikt är det skadligt för Euromasters affärer. Men det kommer dom nog snart på själva.

Rolf Larsson

mer än ett år sedan

När de bytt två framdäck, indikerade bilen punktering, vilket ju inte var sant. Då ställde "hela verkstaden" upp, och jobbade intensivt för att lösa problemet, och lyckades. Jättebra kundbemötande!

BC

mer än ett år sedan

Efter att ha fått negativa erfarenheter från Turebergs Gummiverkstad AB då dom med tomma lokaler hänvisade till "högsäsong" och nekade mig en hjulbalansering, åkte jag idag till Euromaster. Dom hade fullt av kunder fullt med bilar framför anläggningen. Dom tvekade inte tog mitt däck och sade att jag kunde ta en kopp kaffe under tiden. Det tog inte mer än 3 minuter förrän jag hade däcket i handen igen till en blygsam kostnad på en hundralapp. Så nu tänker jag bara anlita Euromaster med mina 40 däck som jag har i omlopp och som behöver någon justering emellanåt. Euromaster rekommenderas starkt !