Om företaget

EuroContact grundades 2002 och har sedan dess varit Giras generalagent på den svenska marknaden. Gira är ett tyskt företag som i över 100 år har tillverkat strömbrytare, uttag och systemkomponenter för smart...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-706 75...
Adress

A Odhners gata 43

42130 Västra Frölunda

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

EuroContact grundades 2002 och har sedan dess varit Giras generalagent på den svenska marknaden. Gira är ett tyskt företag som i över 100 år har tillverkat strömbrytare, uttag och systemkomponenter för smart installationsteknik. Idag är de en av världens främsta tillverkare inom elbranschen.

Gira har vid ett flertal tillfällen belönats med utmärkelser för sin innovativa teknik och stilrena design. De har bland annat erhållit den välrenommerade utmärkelsen Plus X Award för det mest innovativa varumärket inom bostadsteknologi. Företaget är även känt som en av grundarna till ljusstyrningssystemet EIB, numera KNX.

Sedan en tid tillbaka arbetar EuroContact även med belysning i dotterbolaget House of Light. Nu kan vi utöver styrning av belysning, med dimmers eller bus-system från Gira, även leverera hela belysningslösningar för hem, kontor och butiker. Inom vårt breda sortiment hoppas vi att du skall finna produkter som väcker ditt intresse.

EuroContact har huvudkontor och lager på A Odhners Gata 43 i Västra Frölunda. Vi har även ett säljkontor och showroom i Stockholm på Alströmergatan 16 samt ett separat showroom i Göteborg på Lillatorpsgatan 18.

Våra produkter hittar du hos elproffs för att vi skall vara säkra på att personer med rätt kunskap hanterar dem. Vänd dig därför till våra återförsäljare, till din elektriker eller direkt till oss för att få hjälp med att hitta rätt elinstallatör.

EuroContact Göteborg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

EuroContact Göteborg AB

Omsättning

12 181 tkr

Vinstmarginal

12.20 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från EuroContact Göteborg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

EuroContact Göteborg AB

Org.nr:

5566296017

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46434 Partihandel med elartiklar

71123 Tekniska konsultbyråer inom elteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

09.07.2002

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0317067510

03-170 675 10

031-706 75 10

0317-06 75 10

031-7067510