Om Eu Commerce Företagsförmedling

På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Eu Commerce Företagsförmedling, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEuropa Commerce Företagsförmedlingen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.08.2007
Org.nr:5567354955
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1000 - 1499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68310 Fastighetsförmedling, 85600 Stödverksamhet för utbildningsväsendet

Exekutiva befattningar/Administration

Aida SaracLedamot
Mende MitrovskiSuppleant
Elvedin MusicHuvudansvarig revisor

Omdömen om Eu Commerce Företagsförmedling

Peder Gyllix

mer än ett år sedan

Johan är en professionell och lyhörd jurist som tar till vara allss intressen. Bara goda erfarenheter. Rekommenderas varmt.

Bashar Al Qazaz

mer än ett år sedan

Sveriges bästa företagsförmedling helt enkelt!

Dejan Markovic

mer än ett år sedan

Jag skulle rekommendera Hondo som jätteduktig företagsmäklare som sålde min restaurang.Affären gick jättesnabbt och proffsigt och jag fick bra pris .

Dejan Markovic,Simrishamn

Abbe Chakali

mer än ett år sedan

100 % ENGAGEMANG OCH FÖRTROENDE

EU commerce jag kan verkligen rekommendera. Mäklaren har skött affären på ett mycket proffsigt och väl genomfört sätt och jag har fullt förtroende för honnom . Vid min ev. nästa affär kommer jag att anlita Eu commerce igen.

Bashar Al Qazaz

mer än ett år sedan

Profisonalist, duktig, erfaren, rekommenderas starkt att sälja genom och att köpa via!

Henke

mer än ett år sedan

Trots en process utav många & svåra yttre faktorer som påverkade försäljningen av objektet i negativ riktning lyckades Eu Commerce sälja mitt objekt.

Detta p.g.a. mäklarnas (Hondos) förhandlings-vana & kunskap samt (Johans) juridiska kunnande.

Mäklarna i denna firma kompletterar varandra på ett proffesionellt sätt som får både köpare & säljare att känna ett lugn genom hela försäljningsprocessen.

Jag ger högsta betyg & mina varmaste rekommendationer.

- Henke f.d. ägare Sergels Trav & Spel Sergelsv. 11 Malmö

alireza moinzadeh

mer än ett år sedan

Hej
Jag försökte sälja mitt ställe via andra företagförmedling som knappt svarade mina mail , sen anlitade jag EU COMMERCE och blev professionell bemött från dag ett tills jag lämnade nycklarna till de nya ägare.

Martin Trnovsky

mer än ett år sedan

Att sälja sin bostad är en sak, att sälja kommersiella företag/fastigheter är en helt annan sak. En annan juridik, kunnande, medlingskunskaper krävs, vilket jag tycker EUCommerce bemästrar. Jag fick okomplicerat och bra hjälp vilket gör att både säljare och köpare känner sig trygga=snabbare och säkrare affär.
såg ratingen längre ner här....hmm märkligt.. konkurrent? det enda jag kan hålla med om är att det förklaras lite väl mycket om hur bra företaget är.. enda lilla nackdelen.. Annars är jag mycket nöjd och vad jag kan bedöma även köparen!

Martin Trnovsky/MT Fastigheter
fd. ägare Restaurang Nivå
Skiffervägen 102, LUND

Besviken

mer än ett år sedan

Jag rekommendera inte EU COMMERCE.
Dålig mäklare!!! Han var mycket trevlig i början och berättade hur duktig han var. Men fy... så fort köparen hade överfört 10% av köpeskillingen till EU Commerces konto så var han inte lika trevlig längre.
Han skickade avtalet via mejl på en fredag utan att meddela oss om det och vi läste inte avtalet förrän på måndag. Han ringde samma dag som vi läste avtalet och frågade om det var påskrivet. Han blev arg och irriterad för att vi inte läste mailet tidigare. Avtalsformulär var inte alls bra. Vi hade funderingar och frågor kring avtalet och då svarade han med "kan ni inte svenska, det står tydligt och bra".
Vi blev stressade och kände oss tvungen att skriva under för att bli av med restaurangen så fort som möjligt.
Den dag när vi var hos banken och skulle lämna över lokalen samt nycklar dök mäklaren inte upp!!!
Dyrt, otrevlig och framförallt oprofessionellt!!

Svar från företaget

Alla omdöme som är undertecknade med uppgifter beaktar vi med respekt.
Omdöme som detta pekar på en som vill skada oss, utan att framträda i rampljus.
B. Hondo vd.

Maurizio Raspa

mer än ett år sedan

Sålde min Pizzeria efter 33 år. Eu Commerce hittade en bra köpare .Affären sköttes proffessionellt . Dom har god kompetens inom alla nödvändiga områden. Tack till er.

Miro Bubalo

mer än ett år sedan

Miro B
2017-04-15
Det skulle va väldigt svårt o rekommendera någon annan
än Hondo .
Varför ?
Proffsig som få ,en stil som ingen annan,inger ett stort förtroende,bra på att hantera alla typer av människor bra insikt i det juridiska.
Hjälpte mig o sälja Prego i Viken

Paul Burton

mer än ett år sedan

Kan varm rekommendera Hondo som företagsmäklare. Han gjorde ett fantastiskt jobb. Har själv jobbat som mäklare, men att sälja bostad är inte samma sak som att sälja ett företag. EU Commerce såg till att vi kände oss trygga genom hela affären. Dessutom gick affären snabbt som attan fast det var en super krånglig hyresvärd.
Kommer jag någonsin sälja ett företag igen (vi sålde ett cafe mitt på Möllan) så kommer jag anlita EU Commerce. Kan varmt rekommendera dem. Raka rör genom hela affären.

Mvh
Paul Burton

Amir Galic

mer än ett år sedan

Engagerad mäklare som kan sitt jobb! Vi kände oss trygga från början då alltting sköttes proffsigt, bra dokumenthantering, mycket bra service med rapportering av vad som skett. Mäklararvode var låg i förhållande till det jobb och tid som han lagt ner. Tack för ett lyckat uppdrag! Vi är mer en nöjda:)

Svar från företaget

tack för dina ord !
det hade varit bra om du kunde skriva vem du är med din tel nr, så alla kan se att det är äkta omdömme.
vd
hondo

Bashar Al Qazaz

mer än ett år sedan

Professionellt, trevligt, tryggt för alla, erfarenh på försäljing, och Hondo är ett råd bank.

Julia Papuk

mer än ett år sedan

EU Commerce har sålt min restaurang och jag ska vara tacksam för livet för det! Hondo är utan tvekan Malmös absolut bästa mäklare: proffsig, otroligt erfaren, smart och charmig. Johan är den bästa juristen som jag har fått lyckan att träffa och jobba med. Folk man kan lita på!
Tack!

Julia Papuk
Chandelier

Torbjörn Anderberg

mer än ett år sedan

Hej,

Jag hade fel mäklare från början och bytte till EU Commerce. Det var som natt och dag. De är en mäklarfirma som verkligen jobbar för sina pengar. Är ständigt tillgängliga och vet att timing och försäljningsteknik är viktigt.

Svar från företaget

Tack för dina ord.
Du har själv bidragit mycket med presentation av dina rörelsen som är speciella.
nöjen är ömsesidigt.
mvh
Hondo B.

Jonny

mer än ett år sedan

Jag blev rekommenderad av en bekant som hade mycket goda erfarenheter av företaget att jag borde pröva dem när det var dags för mig att sälja min restaurang. Och jag är mycket nöjd med vad de erbjöd och utförde. Deras breda kunskap, energiska och uppoffrande arbete samt ett kontaktnät med potentiella köpare som imponerade på mig och gjorde försäljningen snabb, smidig och enkel.
Jag kan varmt rekommendera deras tjänster och skulle jag köpa eller sälja en verkssamhet igen så skulle jag direkt använda mig av dem igen./
Jonny, f.d ägare av Carlssons Trädgård i Lund