Om företaget

Estetikum är Sveriges ledande klinik inom fettsugning (Smartlipo). Vi har lång erfarenhet av fettsugning och alla de olika teknikerna samt behandlingar för de som har lipödem och lymfödem. Vår filosofi är att erbjuda...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-50 15...
Adress

Johan Berndes väg 10

19272 Sollentuna


Mer information

Öppettider

Öppet

9:00 - 19:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Estetikum är Sveriges ledande klinik inom fettsugning (Smartlipo). Vi har lång erfarenhet av fettsugning och alla de olika teknikerna samt behandlingar för de som har lipödem och lymfödem. Vår filosofi är att erbjuda högkvalitativa och moderna behandlingar. Vi finns i toppmoderna lokaler i Sollentuna, straxt norr om Stockholm.

Bakgrund & Filosofi

Estetikum grundades redan 2008 och är idag en modern specialistklinik med inriktning inom fettsugning. Vi erbjuder alla typer av fettsugningstekniker och är störst i landet inom Smartlipo (fettsugning i lokalbedövning). Vi har också lång erfarenhet av att hjälpa patienter med Lipödem och Lymfödem.

Vår filosofi är ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter eller kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning. Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat med patienten i fokus.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Estetikum

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Estetikum finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Estetikum AB

Org.nr:

5567333074

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

86222 Specialistläkarmottagningar inom öppenvård, ej på sjukhus

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.07.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

018501505

01-850 15 05

018-50 15 05

0185-015 05