Om Erikslust MC-skola

Erikslust MC-skola är en av Sydsveriges äldsta trafikskolor. Trafikskolan satsar på elevens undervisning och trivsel med kunnig personal och modern undervisningsmetodik. Lärarstaben är speciellt utbildad för olika behov hos eleverna, såsom dyselexi och visst handikapp.

Företaget

Erikslust Mc-skola är en av Skånes äldsta trafikskolor, med specialutbildad personal för körkortsutbildning i motorcykel. Körskolans målsättning är att lämna en perfekt service med långa öppettider och att ge eleverna en snabb och effektiv utbildning.

Hur lång tid tar min utbildning?

För elever som är 16 planerar vi för lätt motorcykel, körkort klass A1. För elever som är 17,5 till 23,5 år planerar vi för A-begränsad. För de som är 23,5 år och äldre planerar vi för tungt motorcykel, körkort klass A.

För Dig som snabbt vill bli klar med körkortet, kan vi erbjuda snabbutbildning. Denna utbildning skräddarsyr vi och Du kan bli klar med Ditt körkort på cirka 2-3 veckor. Kanske något att satsa på inför semestern!

Normal utbildningstakt om Du inte har bråttom är körning cirka 2 gånger per vecka.

Under utbildningen är det av största vikt att synas i trafiken, därför använder vi utrustning som syns extra tydligt. Att MC-föraren tydligt syns i trafiken minskar risken för olyckor med cirka 80%.

De nya riskutbildning som trädde i kraft 2009 innebär att du måste delta i riskubildning ett och två på trafikskolan. Riskubildning ett är teoretisk och utförs i vår teorilokal. Riskutbildning två är både praktisk och teoretisk och utförs på Bulltofta trafikövningsplats. Riskettan kommer i början på utbildningen och risktvåan kommer i slutet. Planering och bokning av den nya riskubildningen görs på trafikskolan i samråd med Håkan. Erikslust MC-skola är godkända att utföra både riskutbildning ett och två.

Vi hjälper givetvis till med tips till handledare för de elever som har möjlighet att kombinera vår utbildning med privat övningskörning. Teorikursen kan du vara klar med på två veckor, om du har bråttom.

Erikslust MC-skolas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Erikslust MC-skola, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Erikslust MC-skola

Kristina Fransson

mer än ett år sedan

Mycket bra utbildning till mc!

Kennet Bengtsson

mer än ett år sedan

Håkan är en suverän körlärare. Gör du som Håkan säger så har du kortet snabbt och enkelt.

Arg

mer än ett år sedan

Inget vill bara tjäna pengar kör med både erfarnare och nya elever samtidigt. Så den erfarna inte får det han/hon behöver kaaass rekommenderas ej

Loubani Loubani

mer än ett år sedan

Rekommenderas starkt! Bra tider, flexibelt, bra hojar, suverän lärare. Tack

Endre Nagy

mer än ett år sedan

Håkan är ett jätte roligt och bra lärare! Tack så mycket Håkan. :)

David

mer än ett år sedan

Håkan på erikslust mc-skola är en rutinerad lärare med ett lugnt och behagligt tillvägagångssätt. Jag hade kört på en annan skola i Lund innan och jag upplevde stor skillnad med hur pedagogisk Håkan var, redan efter 2 lektioner hade fått fler tips på förbättringar än på 5 lektioner i Lund.