Erik Olsson Fastighetsförmedling logo

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Om företaget

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
077-155 10...
Adress

Götgatan 1

29133 Kristianstad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Det här gör vi idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Lund, Nyköping, Sandviken, Skanör, Södertälje, Sölvesborg, Trelleborg, Varberg, Åhus, Örebrooch Österlen. Varje år förmedlar våra cirka 200 medarbetare tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder. Alla mäklare är specialiserade på sina lokala områden, men har en sak gemensam: omsorgen om varje detalj i försäljningsprocessen och viljan att alltid leverera mer än godkänt. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla delar i försäljningsprocessen är viktiga. Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att ge våra kunder en trygg försäljning och högsta möjliga försäljningspris i livets kanske viktigaste affär.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Omsättning

196 647 tkr

Vinstmarginal

82.50 %

Anställda

86

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Erik Olsson Fastighetsförmedling finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Erik Olsson Fastighetsförmedling Aktiebolag

Org.nr:

5565178216

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

68310 Fastighetsförmedlare

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.08.1995

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Kategorier
Sökord
radhus till salu, värdera upp huset efter renovering, värdering bostadsrätt, bostad till salu, lägga om lån, lägenhet till salu, försäljning av gård, hur mycket är min bostad värd, nyproducerade villor, försäljning av radhus, fastighetsombildning, mäklarfirmor, värdera om tomt, hur mycket är min bostadsrätt värd, värdera lägenhet, värdera nybyggt hus, värdera min bostad, fastighetsförmedling, fastigheter, värdera upp huset, bostadsförmedling, villavärdet, till salu, bostadsköp, arvode till mäklare, radhusvärdering, mäklarassistent, fastighetsförsäljning, hur värderar man ett hus, värdera upp sommarhuset, värdering sommarhus, bostadsrättsombildningar, bostadsrätter, värdera mitt hus, mäklare, värdera mitt sommarhus, försäljning av lägenhet, värdering villa, värdera huset, bostadsbeskrivningen, värdera min villa, värderingar, anlita fastighetsmäklare, marknadsvärdering, villaförsäljning, mäklarbyrå, värdera upp lägenheten, fastighetsköp, värdera om, värdering lokal, byta bostad, bostadsrättslägenhet, försäljning av hus, anlita mäklare, värdering av radhus, tomtförsäljning, bostadsätt till salu, bostadsmäklare, värderingsman, värdering hus, värdera tomt, fastighetsmäklare, köpa bostad, försäljning av tomt, fastighetsbyrå, omvärdering, husförsäljning, försäljning av bostadsrätt, värdera gård, skriftlig värdering, husvärde, mäklararvode, försäljning av villa, värdera upp lägenhetern, lägenhetsvärdering, tomter till salu, sök bostad, fastighetsvärdering
Möjliga telefonnummerformat

0771551000

07-715 510 00

077-155 10 00

0771-55 10 00

077-1551000