Om Eplan Software & Service AB

EPLAN vägleder företag inom processoptimering och utvecklar mjukvarubaserade lösningar inom konstruktion samt implementerar skräddarsydda CAD, PDM, PLM och ERP-system för att effektivisera processer inom produktutveckling och för att minska konstruktionskostnaderna.

Mer om företaget

I över 30 år har vi utvecklat konstruktionslösningar och som en del av företagsgruppen Friedhelm Loh Group står vi för ständig utveckling och innovationskraft, kontinuitet och investeringssäkerhet.

I enighet med vårt motto "EPLAN - Efficient Engineering“ erbjuder vi innovativa lösningar för olika konstruktionsdiscipliner och industri. Till vårt utbut hör även kvalificerade konsulttjänster för individuell anpassning och integrering av företagssystem. Med närvaro i över 50 länder världen över garanterar vi optimal rådgivning var du än befinner dig. Mer än 45 000 kunder av varierande storlek och från olika branscher utnyttjar dagligen våra lösningar och upptäcker därmed nya dimensioner inom konstruktion. Över 120 000 licenser är aktiva världen över därför krävs ständig utveckling för att upprätthålla vårt goda anseende och höga innovationsnivå.

Mission

Vi vägleder företag inom processoptimering, utvecklar mjukvara för ingenjörslösningar gällande mekatronik samt skräddarsyr integrering av CAD, PDM, PLM och ERP-system för att förbättra kunders process gällande produktutveckling. Detta skapar en effektivare produktionsprocess och minskar time-to-market. Vårt utbud består också av tjänster, där ibland företagsrådgivning gällande konfiguration, implementering och automatisering samt utbildning och support. Våra programvaror och tjänster är av högsta kvalitet och utvecklas och förbättras kontinuerligt. Detta gör att vi kan garantera tekniska fördelar och säkra investeringar på lång sikt.

Vision

Vårt mål är att bli en världsledande leverantör av tekniska lösningar, kombinerat med en marknadsposition som premiumleverantör av konsulttjänster för processutveckling inom verkstadsindustrin. EPLAN erbjuder produkter av högsta kvalitet, maximerad effektivitet och professionell rådgivning som stämmer överrens med internationella normer. Genom att säkra våra kunders framgång, som vägleder oss i vårt arbete för en fortsatt utveckling, säkrar vi därmed vår egen. Därför söker vi ständigt nya expansionsmöjligheter inom den internationella marknaden och beträder nya marknader i syfte att maximera fördelarna för våra kunder.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 1
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 2
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 3
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 4
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 5
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 6
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 7
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 8
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 9
  • Eplan Software & Service AB Mjukvara, programvara - Data, Ängelholm - 10

Eplan Software & Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Eplan AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.03.2000

Org.nr:

5565888723

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2500000

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46510 Partihandel med datorer och kringutrustning samt programvara, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Ted Fredrik Wåhlstrand

Ledamot

Ted Fredrik Wåhlstrand

Suppleant

Haluk Menderes

Revisor

Per Åke Bois

Finansiell information

Omsättning

89 725 tkr

Vinstmarginal

12,3 %

Anställda

26

Möjliga telefonnummerformat

043149970004-314 997 00043-149 97 000431-49 97 00043-1499700