Om Entreprenadbutiken i Göteborg AB

Entreprenadbutiken säljer Husqvarna skog & trädgårdsprodukter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Entreprenadbutiken i Göteborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEntreprenadbutiken i Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.03.1998
Org.nr:5565534566
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 95220 Reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Leif Peter MattssonLedamot
Anita Ing-Britt BergmanSuppleant
Daniel Torbjörn JohanssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Entreprenadbutiken i Göteborg AB

Fredrik Mattsson

mer än ett år sedan

Mycket bra service och bra priser på Husqvarnas sortiment av trädgårdsmaskiner.

Roger Sundbom

mer än ett år sedan

Lämnade in min automover 305. Rörigt mottagande. De ringde tillbaka och lämnade prisuppgift, inte var värd att laga. Ingen mekaniker där att prata med. Skulle ringa tillbaka. När jag gjorde det ingen där då heller. Denna gången annan prisuppgift. Slutade att jag fick tillbaka den i delar. Köpte en ny o gick därifrån och kände mig lurad, missnöjd och förbannad.

Lurad men numera nöjd

mer än ett år sedan

Lämnade in en Automower för att byta ett trasigt moderkort och beställde delar som jag själv ville byta. Den skriftliga beställningen verkar inte gått fram till reparatören då han trodde att han skulle göra alla byten på delarna. Dessutom bytte han mer delar än jag beställt, bla byte av en drivmotor. Han verkade inte bry sig om beställningen. Dessutom hade jag själv gjort felsökning och konstaterat att båda drivmotorerna fungerade. Han ringde visserligen upp och berättade vilka delar som han tyckte behövdes bytas men min beställning borde ju vara den som gäller. När jag ska hämta leksaken hade han monterat alla nya delarna och skulle ha nästan 2000 för arbetet. Han försökte även visa mej en trasig motor och prompt ville att jag skulle köpa en ny för 1800. Min felfria motor var nu defekt? Om ni ska lämna in till denna butik gäller det att försäkra sig om att det man kommer överens om är det som gäller. Jag får väl skylla mig själv helt enkelt. För min del resulterade detta i en riktigt saltad räkning och leksaken är fortfarande trasig då jag fick med mej en kass motor hem. Beställde en ny av annan firma på vägen hem. Kändes skönt att dom inte fick provision på den iallafall.:)

Svar från företaget

Vi håller med kund om att man måste vara extra tydlig när man lämnar in sin maskin för reparation samtidigt som man beställer delar, inget konstigt med det alls.

Mvh
Peter
Entreprenadbutiken.se

danber

mer än ett år sedan

Var och skulle lämna in en gräsklippare för ett garantijobb som entreprenadbutiken är auktoriserade för att utföra.
men fick till svar att det var inte hans distrikt, konstigt när det är en auktoriserade verkstad, ska man inte kunna lämna det till vilken auktoriserad verkstad som helst? sen var det att han inte hade något kontrakt med dom jag köpt den av, bör väl inte spela någon roll det heller då dom inte ska vara med och betala?
sen så hade dom väldigt mycket att göra så han kunde inte ta in den.
hade det inte varit bättre att säga att jag vill inte göra jobbet istället.
verkar inte intresserad av att få in jobb i denna firma. Jag kommer aldrig att kontakta denna firma mer.

Svar från företaget

Klart att vi vill ha in arbeten,men ibland har vi full beläggning i verkstan speciellt på vårkanten.
O då kan väntetiderna bli lite långa,om kunden uppfattar nån form om distriktsindelning har kunden fått detta om bakfoten.Så jag tackar alla kunder för visat förtoende o fina omdömen de värmer.

frolix8

mer än ett år sedan

Beställ 143433051 05/09/2019, laddare 593 16 36-01, kvittoprodukt 535 12 37-01, inte anpassad till min gräsklippare, kontaktade GPLShop.se flera gånger, fick aldrig svar, GPLShop.se är att undvika, felaktigt, inte allvarligt.

Birgitta med kollegor

mer än ett år sedan

Min Klippo var i behov av en rejäl genomgång och service men vad BRA Entreprenadbutiken gjorde det.
Helnöjd kund som kommer att återkomma för deras excellenta jobb.

Bosse

mer än ett år sedan

Kunnig och trevlig personal.
Vi syns igen!