Om EnergiExperten Varmitek Värmepumpar

Vi installerar solceller, bergvärme,luftvärmepumpar, frånluftvärmepumpartill villor & fastigheter.

Företagsfakta

Varmitek är ett företag som startades 1990 med komplett inriktning på att utveckla de bästa tekniska lösningarna för att utvinna den gratis energi som strålar och lagras i jordklotet. Vi levereras och installeras värmepumpar och solceller samt den kringutrustning som behövs för att ta vara på den naturliga energin på bästa sätt.

Installation

Varmitek Energisystem AB har certifierade installatörer med många års erfarenheter. Vi har levererat över 2000 anläggningar till både större och mindre fastigheter under mer än 20 års tid. Varmitek har erfarenheten att välja rätt fabrikat och rätt inkoppling för just er fastighet och vi förordar högsta kvalite’.

Service

Varmitek levererar inte bara anläggningar, vi tycker det är lika viktigt att våra kunder skall känna sig trygga i sin anläggning och kunna ringa oss vid problem eller för service. Vi rekommenderar service 1 gång/år. Då kontrolleras alla temperaturvärden i både vätske- och kylsystemen. Filter rengörs vid behov och vätske/gas/olje fyllningar checkas samt kompressorstatus avläses. I slutändan leder noggrant underhåll till ökad livslängd och bättre prestanda. Vi har erfarna servicetekniker.

EnergiExperten Varmitek Värmepumpars utvalda länkar

Bildgalleri

  • EnergiExperten Varmitek Värmepumpar Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 1
  • EnergiExperten Varmitek Värmepumpar Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 2
  • EnergiExperten Varmitek Värmepumpar Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 3

EnergiExperten Varmitek Värmepumpar, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Varmitek Energisystem AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.04.1990

Org.nr:

5563891042

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

F

Filippa Simonsson Norrthon

moreThanAYearAgo

Otroligt dålig service. Jag ringde för att fråga om ett rör som rostat. Så insisterar dom att dom ska komma ut och göra en service. Får då informationen att det kostar 1700 ex. moms. Vi bokade in en service. Så när dom kommer då säger dom att de genomrostade röret inte ser så dåligt ut. När fakturan kommer så är den på 1800 ex. moms PLUS milersättning på 65 kr/mil!!! Så notan slutade istället på 2600 kr. Jag ringer dom för att påtala att jag inte fått någon information om att en milersättning skulle tillkomma samt att jag blivit informerad att det skulle kosta 1700 kr och inte 1800 kr. Då säger dom bara att det är syret med deras bilar och att det var synd att dom sa fel pris... dom vägrade ändra fakturan. 2600 kr för 30 minuters jobb!
Katastrof, vi väljer någon annan nästa gång vi behöver hjälp med vår bergvärmepump.

Möjliga telefonnummerformat

04212520004-212 52 00042-12 52 000421-252 00