Om Varmitek Energisystem AB

Varmitek är en lokal, pålitlig och långsiktig värmepumpsinstallatör baserad i Helsingborg, som funnits sedan 1989. Varmitek är ett familjeägt företag specialiserat på installation, reparation och service av luft-vattenvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar, bergvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Skåne och våra kunder varierar mellan privatpersoner till bostadsrättsföreningar och större fastighetsbolag. Vi är din expert inom uppvärmning, kyla och ventilation. Vi erbjuder professionell installation, service och reparation av värmepumpar i Skåne. Med fokus på kvalitet och hållbarhet har vi bland annat valt NIBE, CTC och Mitsubishi som vår leverantör och är stolta över att vara en auktoriserad installationspartner. Våra kompetenta service- och installationstekniker säkerställer att du får en skräddarsydd och personlig upplevelse som överträffar förväntningarna.

Företagsfakta

Varmitek är ett företag som startades 1990 med komplett inriktning på att utveckla de bästa tekniska lösningarna för att utvinna den gratis energi som strålar och lagras i jordklotet. Vi levereras och installeras värmepumpar och solceller samt den kringutrustning som behövs för att ta vara på den naturliga energin på bästa sätt.

Installation

Varmitek Energisystem AB har certifierade installatörer med många års erfarenheter. Vi har levererat över 2000 anläggningar till både större och mindre fastigheter under mer än 20 års tid. Varmitek har erfarenheten att välja rätt fabrikat och rätt inkoppling för just er fastighet och vi förordar högsta kvalite’.

Service

Varmitek levererar inte bara anläggningar, vi tycker det är lika viktigt att våra kunder skall känna sig trygga i sin anläggning och kunna ringa oss vid problem eller för service. Vi rekommenderar service 1 gång/år. Då kontrolleras alla temperaturvärden i både vätske- och kylsystemen. Filter rengörs vid behov och vätske/gas/olje fyllningar checkas samt kompressorstatus avläses. I slutändan leder noggrant underhåll till ökad livslängd och bättre prestanda. Vi har erfarna servicetekniker.

Varmitek Energisystem ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Varmitek Energisystem AB Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 1
  • Varmitek Energisystem AB Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 2
  • Varmitek Energisystem AB Värmepumpar, värmeväxlare, Helsingborg - 3

Varmitek Energisystem AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVarmitek Energisystem AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.04.1990
Org.nr:5563891042
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Måns Peter NielsenOrdförande
Jens Carl NielsenLedamot
Måns Peter NielsenLedamot
Carl Johan Eric Niklas NielsenSuppleant
Micaela Sandra KarlssonRevisor

Omdömen om Varmitek Energisystem AB

Möjliga telefonnummerformat

04212520004-212 52 00042-12 52 000421-252 00