Se på karta
Johan skyttes väg 19212534 Älvsjö

Välkommen till AB Franska Bukten. En lyhörd partner inom ventilation och energi. Vi arbetar för god inomhusmiljö och effektiv energihushållning. Kontakta oss för mer information!

Högbovägen 4581132 Sandviken

Vi som arbetar på AB Franska Bukten har lång personlig erfarenhet av energiteknik och fastighetsdrift och har samtliga civil/högskoleutbildning med inriktning energi/VVS. Tidigare kommer vi från bland annat Fastighetsägarna Stockholm AB, AP Fastigheter, FVB AB, YIT AB och Bjerking där vi arbetat med energikartläggningar, ventilationsutredningar samt energideklaration.

Tommarpsvägen 15323166 Trelleborg

Vi utför olika typer av takarbeten.

Grindstugevägen 5558929 Linköping

Vi bedriver verksamhet med inriktning på entreprenadupphandlingar, men även exploateringsavtal med ekonomiskt ansvar. Våra konsulter arbetar mycket med projektledning inom byggbranschen och kan vara behjälpliga inte bara vid stora byggprojekt, men även vid små då alla kunder är lika viktiga för oss. Vi arbetar med alla typer av byggprojekt inom både privat och offentlig sektor.

Upplandsgatan 5011328 Stockholm

Det gör vi genom projektering av installationer inom VVS, kylteknik och styr- och övervakningsteknik. Det är viktigt för oss att allt utgår ifrån hyresgästernas och kundernas behov. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå utmaningen och skräddarsy den bästa lösningen.

Tosterö Åsby 164593 Strängnäs

Vi har en bred kompetens inom områdena Värme, Energiberäkningar, Ventilation, El, Fukt, Radon och Magnetfält och utför besiktningar inom dessa områden.

Varbergsgatan 12a41265 Göteborg

Erfarna energikonsulter, för små fastigheter så väl som stora koncerner.Dessutom utför vi förstås mer avancerade energiberäkningar för fastighetsägare som skall bygga om eller renovera samt gör energideklarationer och energikartläggningar.

Skogsgläntan 714252 Skogås

Vi upprättar energideklarationer, täthetsprovningar och energiberäkningar för byggnader samt utför kontroller för att säkerställa att kraven gällande energihushållning, byggnadens täthet och värmeisolering tillgodoses.Bostäder och service står idag för cirka 40 procent av Sverige energianvändning. Det gör energieffektivisering i byggnadssektorn avgörande för att klara EU-direktiven.

Follingbo klinte 21062191 Visby

Gotlands Byggisolering AB - Certifierad entreprenör som isolerar allt överallt med lösullsisolering över hela Gotland!

Åkersvägen 256830 Skillingaryd

Ska Du köpa hus och behöver utföra en Överlåtelsebesiktning?Ska Du sälja hus och behöver Samuel Sandahl på Climeco AB är godkänd och certifierad att göra Överlåtelsebesiktningar vid försäljning av villor och även certifierad för göra Energideklarationer.utföra en Energideklaration?

Långgatan 31B56134 Huskvarna

Energismartare Hus är företaget som vill hjälpa dig minska energikostnaden och få ett bättre inomhusklimat.

Söderväg 4A62158 Visby

Vi tillhandahåller kvalificerade tjänster för effektiv energianvändning i byggnader och har stor erfarenhet av energianalyser, energideklarationer, driftoptimering mm. Vi utför även Ventilations kontroller (OVK), Elbesiktningar och Överlåtelsebesiktningar samt är certifierade kontrollansvariga (KA).Vi finns på Gotland men utför även tjänster i hela Sverige.

Marielundsgatan 264634 Gnesta

Vi erbjuder professionella VVS-tjänster såsom installation, reparation och service samt allt klassiskt rörmokeri.Tack vare ett brett sortiment och kunnig personal har vi ett gott rykte i vad gäller installation, service & reparation i VVS branschen.Vi uppfyller kraven för säker vatteninstallation och är auktoriserat VVS företagVi ingår i Comfort, besök gärna www.comfort.se

Idögatan 3158278 Linköping

Med verksamheter inom bygg, mark, måleri, fastighetsutveckling och energirenovering är vi en komplett byggpartner som är med i alla led när morgondagens hållbara samhälle växer fram. Allt från medelstora till större och mer avancerade projekt, ramavtal och totalentreprenader.Vår ambitionen om att vara Östergötlands ledande samhällsbyggare är vi drivande i projekt som gör vår region till en bättre plats att leva i. För invånarna, samhället och klimatet. Vi bygger det hållbara livet.

Kadettgatan 4B25455 Helsingborg

Vi har mer än 10 års erfarenhet av energi och area tjänster. I mer än 10 år har vi samlat erfarenhet genom att vi energideklarerat och mätt arean i tusentals villor, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.. Vi har även utfört ett stort antal energibalansberäkningar, U-värdesberäkningar och radonindikeringar.

Granitvägen 2543732 Lindome

Energikristian kom till för att energibranschen behöver koncept som tar hand om helheten i byggbranschen, där både planeringen, genomförandet samt underhåll har en plan som är genomtänkt, hållbar och ekonomisk.Med kompetens både inom energi, ventilation och snickeri har företaget en unik och mångsidighet som möjliggör för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar inom energieffektivisering, fastighetsunderhåll och anpassningar.

Hagarnevägen 2145141 Uddevalla

För en problemfri VVS-lösning, anlita vår kvalificerade VVS-kontrollansvarig. Vi garanterar övervakning och säkerhet enligt gällande normer, vilket ger dig lugn och trygghet i ditt projekt.

Holmsjö 2693993 Malå

Bedrivs av Mikael Sikström med 14 års erfarenhet inom Berg och Mark entreprenader med specialitet inom mängdreglering både som beställare och entreprenör.

Öxabäcksvägen 251265 Mjöbäck

1 (1)

Att bygga småhus är vårt ursprung. Ända sedan företaget grundades 1970 har vi byggt hem och villor med fokus på individuell anpassning, energieffektivitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Husen byggs i vår egen fabrik i Mjöbäck, i ett samhälle med lång tradition av hustillverkning och av människor med genuin kompetens att bygga hem av högsta kvalitet. Utöver exempelhus och hus byggda efter kundens ritningar erbjuder vi även konceptet First Choice med smarta planlösningar och bra standard till ett attraktivt pris - en bredd som gör oss unika i branschen. Den största orsaken till våra framgångar är dock en kompetent organisation. En gedigen kunskap som sträcker sig från fabriksgolvet till styrelserummet. Många har arbetat med oss i flera årtionden, det har byggt upp en närmast unik företagskultur. För oss är varje medarbetare viktig och bidrar med sin erfarenhet, kunskap och sitt engagemang.