Om Emek AB

Välkommen till Eslövs Mekaniska Verkstad. Specialist på bearbetning. Vi har kunder i hela Sverige. Hur kan vi hjälpa er?

Om företaget

EMEK arbetar som underleverantör till mekanisk industri med skärande bearbetning i främst rostfritt stål som specialitet men även aluminium, mässing, plaster och stål är vanligt förekommande material.

Produkterna utgörs av frästa och svarvade detaljer med särskilda krav på kvalitet, precision och leveranssäkerhet.

Seriestorlekar är allt från enstyck till tusentals.

Till en rad kunder tar vi hand om montering samt olika typer av ytbehandling (försilvring, galvanisering, målning etc) - allt för att våra kunder skall få en så komplett produkt som möjligt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Emek AB Legoarbeten, Eslöv - 1
  • Emek AB Legoarbeten, Eslöv - 2

Emek AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEslöv Mekaniska Verkstad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.01.1996
Org.nr:5565286688
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital400000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch25620 Metallegoarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Per Anders ArestadOrdförande
Niclas Carl Jonas Nilsson BergVerkställande direktör
Karl Per Anders ArestadLedamot
Niclas Carl Jonas Nilsson BergLedamot
Kristian Nils Olof HjorthLedamot
Astrid Monica ArestadSuppleant
Birger Ola Mattias KristenssonRevisor

Sökord

Mekaniska verkstäderHydraltillverkningrostfri bearbetninghydralikmonteringlegotillverkningtermisk sprutningsaltbadlödningprefabriceringkugghyvlingkontraktstillverkningtrumpoleringnc-svarvningjiggslipningplåtstansninglöpande jobbmaskinunderhållkuggslipningkapslingarskärande bearbetningtrycksvarvningbäddfräsningläppningplasmaskärninglängdsvarvningsvarvningkugghjulstillverkningrörlaserskärningplastsvetsningrullgängningsmidninghydraulservicepipborrningkilspårsdragningmaskintillverkningcnc-bearbetningtermisk gradningfrekvensmätningtunnplåtsbearbetningmaskinrenoveringcenterlesslipningventilationstillverkningdragningsarbetenlaserskärningtitanbearbetningplastbearbetninglegolackeringmaskinbearbetninggjutningplanslipningkuggfräsninglegoproduktiontillverkningsuppdragelektrolytisk poleringgnistbearbetninglegosågningfleroperationssvarvningrörkapningblästringsarbetencnc-stansningsänkgnistninggalvaniseringplåtbearbetningkarusellsvarvningringvalsningdragpressningfleroperationsarbetenplåtformningrörformninglegomonteringinduktionshärdningbladfjädraraluminiumsvetsningkuggbearbetningtäthetskontrollplåtkapslingarmontagenc-arbetennc-fräsningserietillverkninghydraulslangstillverkningelpoleringtrådgnistningindustrimontagebetäckningarrullformningmodulmonteringmaskinflyttkuggtillverkninghårdhetsprovningmobil bearbetninglasermätningorbitalsvetsningpulverlackeringfräsninggängslipninglasersvetsninglånghålsborrning3d-skärningtrumlingarborrningexcenterpressninghöghastighetsfräsningdjupdragningspecialsvetsningmålning

Möjliga telefonnummerformat

041355540004-135 554 00041-355 54 000413-55 54 00041-3555400