Om Elsnabben

Vid såväl mindre som mer omfattande elarbeten i hemmet är det alltid skönt att vända sig till en professionell elektriker som har lång erfarenhet och kunskap om olika slags elarbeten. Därför hittar du alltid den hjälp du behöver av en kunnig elinstallatör hos oss på Elsnabben i Malmö, Höllviken. Vi arbetar alltid för att du som kund ska få de bästa lösningarna tillsammans med produkter i riktigt bra kvalitet.

Elinstallationer och tjänster hos Elsnabben

För att alltid vara garanterad att man får ett professionellt utfört elarbete i hemmet är det självklart viktigt att du väljer att anlita en professionell elektrikerfirma som kan hjälpa dig med de tjänster som du behöver. Hos oss på Elsnabben i Malmö, Höllviken kan du alltid få bästa möjliga hjälp och service till ett riktigt bra pris. Behöver du hjälp med antenninstallationer, reparationer eller felsökning, installation av ljud och bild och många andra elinstallationer, såväl stora som små, så behöver du aldrig tveka att kontakta oss på Elsnabben.

Vi är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen samt auktoriserade värmegolvsreparatörer bland annat för att ni alltid ska känna er trygga och ha en garanti på utfört arbete. Har du några frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss direkt på hemsidan eller besöka vår butik i Höllviken för att få hjälp med allt inom elinstallationer, vi erbjuder alltid komplett service, bra priser och elinstallationer i toppklass.

Våra tjänster

- Reparation / felsökning

- Installation

- Knx System

- Datainstallationer som nätverk

- Ljud och bild

- Auktoriserade värmegolvsreperatörer

- Smarta hus

- TV / antenner

- Antenninstallation

- Felsökning

- Av-installation

Elsnabbens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Elsnabben Byggföretag, Vellinge - 1

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04045585504-045 58 55040-45 58 550404-558 55