Om företaget

Vid såväl mindre som mer omfattande elarbeten i hemmet är det alltid skönt att vända sig till en professionell elektriker som har lång erfarenhet och kunskap om olika slags elarbeten. Därför hittar du alltid den hjälp du...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-45 58...
Adress

Västra Fädriften 27

23638 Höllviken

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Elsnabben har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Vid såväl mindre som mer omfattande elarbeten i hemmet är det alltid skönt att vända sig till en professionell elektriker som har lång erfarenhet och kunskap om olika slags elarbeten. Därför hittar du alltid den hjälp du behöver av en kunnig elinstallatör hos oss på Elsnabben i Malmö, Höllviken. Vi arbetar alltid för att du som kund ska få de bästa lösningarna tillsammans med produkter i riktigt bra kvalitet.

Elinstallationer och tjänster hos Elsnabben

För att alltid vara garanterad att man får ett professionellt utfört elarbete i hemmet är det självklart viktigt att du väljer att anlita en professionell elektrikerfirma som kan hjälpa dig med de tjänster som du behöver. Hos oss på Elsnabben i Malmö, Höllviken kan du alltid få bästa möjliga hjälp och service till ett riktigt bra pris. Behöver du hjälp med antenninstallationer, reparationer eller felsökning, installation av ljud och bild och många andra elinstallationer, såväl stora som små, så behöver du aldrig tveka att kontakta oss på Elsnabben.

Vi är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen samt auktoriserade värmegolvsreparatörer bland annat för att ni alltid ska känna er trygga och ha en garanti på utfört arbete. Har du några frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss direkt på hemsidan eller besöka vår butik i Höllviken för att få hjälp med allt inom elinstallationer, vi erbjuder alltid komplett service, bra priser och elinstallationer i toppklass.

Våra tjänster

- Reparation / felsökning

- Installation

- Knx System

- Datainstallationer som nätverk

- Ljud och bild

- Auktoriserade värmegolvsreperatörer

- Smarta hus

- TV / antenner

- Antenninstallation

- Felsökning

- Av-installation

Elsnabbens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Elsnabben

Omsättning

5 898 tkr

Vinstmarginal

32.10 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Elsnabben finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Elsnabben i Höllviken AB

Org.nr:

5563925220

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43210 Elinstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.04.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040455855

04-045 58 55

040-45 58 55

0404-558 55