ELON Wessmans Elektriska logo

ELON Wessmans Elektriska

Om företaget

Elonbutiken på Jovisgatan 6 är en mycket välsorterad vitvarubutik där du finner allt till ditt kök och din tvättstuga till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi säljer även luftvärmepumpar, avfuktare, element och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-550 119...
Adress

Jovisgatan 6

15172 Södertälje

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Elonbutiken på Jovisgatan 6 är en mycket välsorterad vitvarubutik där du finner allt till ditt kök och din tvättstuga till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi säljer även luftvärmepumpar, avfuktare, element och centraldammsugare. Vår kunniga personal hjälper dig att göra en bra affär.

Vi håller vad vi lovar

- Snabba leveranser

- Vi matchar alla konkurrenters erbjudanden

- Bästa service - även efter köpet

- Transport och installation till låga priser

- Räntefritt!

- Köper du din vara räntefritt ingår även 5 års försäkring

- Offertförfrågan

- Installation

Behöver du dessutom hjälp med installation och bortforsling av dina gamla produkter är detta självklart inget problem. Detta utförs av våra installatörer med många års erfarenhet av vitvaror och till ett förmånligt pris.

Finansiering

Hos oss på Elon Jovisgatan 6 i Södertälje kan vi alltid erbjuda förmånlig finansiering. Tillsammans med Santander Consumer Bank kan du vänta med betalningen i upp till 4 månader helt utan ränta. Vi kan också erbjuda längre tid till ett bra pris. Du får också ELON-kortet, späckat med förmåner, kopplat till ditt konto. Vid nästa inköp kan du enkelt lägga till den nya summan till ditt ELON-kort och handla räntefritt igen. Kom gärna in och prata med oss om vilket alternativ som passar dig bäst.

Tack vare vårt centrallager kan vi garantera leverans inom tre dagar på det mesta som vi inte har i butik.

Brett sortiment

Är du företagare, bostadsrättsförening, eller vill ha hjälp med bygg- och fastighetssortimentet? Hos Elon i Södertälje har vi ett brett sortiment vitvaror även på fastighetssidan.

Självklart har vi även kaffebryggare, glödlampor, lysrör, dammsugare, bänkdiskmaskiner, kylskåp, AC, värmepumpar, tvättmaskiner etc. Vitvaror är färskvaror, priserna ändras kontinuerligt. Boka ett möte med oss så får du garanterat rätt pris på dina vitvaror. Vår erfarenhet säger oss att det blir en bättre affär för bägge parter! Med vår hjälp spar ni tid, kvalitetssäkrar leveransen och ni får en bekymmersfri vitvarutillvaro.

Kom in och träffa oss på Jovisgatan 6 i Södertälje. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet. Välkommen på ett besök i butiken! Vi är miljö- och kvalitetscertifierade FR 2000.

ELON Wessmans Elektriskas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

ELON Wessmans Elektriska

Omsättning

7 554 tkr

Vinstmarginal

6.60 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från ELON Wessmans Elektriska finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Edw. Wessmans Elektriska Aktiebolag

Org.nr:

5561076828

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47540 Butiker för vitvaror och andra elektriska hushållsmaskiner och -apparater

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

27.12.1966

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0855011997

08-550 119 97

085-501 19 97

0855-01 19 97

085-5011997