Om ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt AB

Här på Axel Karlssons jobbar vi med kund nöjdhet. För oss är det väldigt viktigt att våra kunder kommer tillbaka till oss. Vi hjälper er med allt från vitvaror, små el, kök, belysning, luftvärmepumpar, solceller till installationer. Varmt välkomna till oss på Gräsdalen!

Elon är numera både Sveriges och Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige.

Elon är en kedja bestående av fria fackhandlare och i din lokala Elon-butik möts du av kompetent personal. Butiken kan också vara behjälplig med bortforsling av din gamla vitvara och hjälpa till med installation av den nya produkten.

Vårt fokus ligger på produkter för hemmet – vitvaror och andra hushållsprodukter– som gör din vardag lite enklare. Vi finns med kunskap och service på en ort nära dig. Du kan också handla på vår hemsida och få varan hemlevererad – eller hämta ut den i närmaste butik eller hos ombud.

ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt AB Vitvaror, Karlstad - 1
  • ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt AB Vitvaror, Karlstad - 2

ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om ELON Axel Karlssons Hem Kök Tvätt AB

Ulf Kristiansson

mer än ett år sedan

Grymt kundbemötande dom är alltid hjälpsamma och positiva. Ett extra plus till Peter :). Grym kille

Magnus Glesåen

mer än ett år sedan

Gjorde som många och var runt och kolla tvättmaskiner då vi behövde köpa ny maskin hemma. Hitta det bästa priset och 4 års längre garanti än hos de andra på Hemexperten. Väldigt bra bemötande av personal och jag fick till och med hemkört och installerat för en billiga peng.

carl johan storsch

mer än ett år sedan

Är högt imponerad av hemexperten i Karlstad . Köpte ett nyttvitvaro paket till mitt kök och de var inte bara billigast de var även trevligaste och hjälpsammast i hela stan

Magnus Glesåen

mer än ett år sedan

Bästa vitvaro butiken

Morgan

mer än ett år sedan

Köpte en robotgräsklippare av märket Wiper x19 i början av sommaren och har sedan dess inte lyft ett finger i min trädgård:) . Hade oturen att få ett fel på roboten , efter en dag fixade företaget roboten. Riktigt härligt när allt funkade så bra . Ett stort plus till den trevliga personalen också

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

05456880005-456 88 00054-56 88 000545-688 00