Om företaget

ELK ska med högtställda krav på kvalitet utföra konsulttjänster avseende projektering, besiktning, kontroll och utredning inom det el- och teletekniska områdena. Utreda tekniklösningar med avseende på miljö- och säkerhet. Vi...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-340 95...
Adress

Von Utfallsgatan 30

41505 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

ELK ska med högtställda krav på kvalitet utföra konsulttjänster avseende projektering, besiktning, kontroll och utredning inom det el- och teletekniska områdena. Utreda tekniklösningar med avseende på miljö- och säkerhet. Vi utför uppdragen med personal som är engagerad.

Ljusdesign

Ljus och god belysning är något vi alla har behov av. Det handlar om allt från rätt ljus för en viss arbetsuppgift till att ha rätt ljus för att må bra. Genom förståelse om samspelet mellan människa, rum, teknik och ekonomi har vi möjligheten att skapa mer trivsamma miljöer. Vi fokuserar på att ge kunderna belysningsanläggningar som upplevs både spännande och trygga samtidigt som belysningen skall komplettera och framhäva arkitektur och miljöer.

Elsystem

För att dimensionera det totala behovet av elkraftsförsörjning till en byggnad krävs en noggrann

uppställning av verksamhetens behov. Därefter måste en ekonomisk utvärdering ske beroende på val av servis och abonnemang som skall beställas från elleverantören.

Vår organisation

Vår organisation har solid kompetens och erfarenhet av projektering gällande nybyggnad och ombyggnad. Vi arbetar inom alla fackområden som ingår i el- och telesystem, t.ex. kraft, belysning, transport, säkerhet och flerfunktionsnät. Vi arbetar även med ljusdesign för det offentliga rummet. Vi har en flexibel organisation med erfarna medarbetare och kan på kort tid positionera oss för olika typer av uppdrag.

ELK i Göteborg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

ELK i Göteborg AB

Omsättning

11 793 tkr

Vinstmarginal

4.70 %

Anställda

14

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från ELK i Göteborg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

ELK i Göteborg Aktiebolag

Org.nr:

5564558251

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

71123 Tekniska konsultbyråer inom elteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

13.11.1992

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0313409540

03-134 095 40

031-340 95 40

0313-40 95 40

031-3409540