Om Elips Hårstudio

Med mer än 25 års erfarenhet är du i goda händer. Hos oss får du personlig service, och vi börjar alltid med en noggrann konsultation. Sedan skräddarsyr vi behandlingen efter dina behov och önskemål, och tar fram det vackraste hos dig. Vi hjälper dig gärna också inför bröllop och fest!

Elips Hårstudios utvalda länkar

Elips Hårstudio, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Dez

moreThanAYearAgo

Michel är den bästa som finns när det gäller att fixa rätt hårfärg. Han lyssnar verkligen på en! Ser till att du får det man vill ha! Jag har tyvärr "råkat" gå till 2 andra frisörer p.g.a. akuta lägen och de gör HELT FEL. Får alltid mörkare färger & det vill jag inte ha! Michel har alltid "rättat" till det sen. Så nu måste jag bara se till att boka tid i förväg för jag klarar inte av att gå till någon annan igen.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Michel är den bästa frisören i Göteborg!
Otrolig duktig, säker på sin sak och har öga för vilka frisyrer man passar i! Testa honom en gång sen är du fast :) Han har dessutom en underbar personlighet! / P

Linda

moreThanAYearAgo

Michelle vet vad han gör, först gången en frisör på mina 31 år som vet vad som passar en person bäst och guidade mig perfekt. Han fick sedan även göra min bröllopsfrisyr, som var helt fantastisk, så noggran så perfekt. Han är helt enkelt så grym.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

För första gången någonsin kan jag sätta mig i stolen och ge någon fria händer och vara helt säker på ett bra resultat! Michel vet vad han gör och jag litar alltid på honom. Han är kreativ och kommer med bra förslag och idéer om man vill :-) Går inte till någon annan sedan tre år tillbaka

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag fick ett tips från en vän att gå hit och klippa mig. Jag slingade håret i 2 fäger och klippte mig, gick på 1050kr och det är bra för att vara stan. Jätte nöjd och vacker var jag när jag fick därifrån. Michelle är bäst!

Mini

moreThanAYearAgo

Nu har jag klippt mig hos Michel under mer än 5 år. Har även varit hos två andra frisörer under denna tid (pga akutläge mitt i semestertider) men har ändå valt att gå tillbaka till elips. Jag får alltid trevligt bemötande och bra förslag på variationer av min frisyr. Michel lyckas alltid med att fixa det jag önskar trots mina ibland snurriga beskrivningar och instruktioner :-)

Karin

moreThanAYearAgo

Går in till Michel med värsta höstacken och går och känner mig som en amerikansk skådespelerska. Han äger! Go är han också. Går ALDRIG till någon annan. Han trollar!

Mimmi

moreThanAYearAgo

Har inte varit hos en frisör på länge men fick modet att gå hit pga att min kompis har färgat sitt hår här. Michel färgade mitt hår och han förstod exakt vad jag ville ha. Jag hade mörk brun färg (som jag färgade hemma men det blev inte bra) och ville ha ljust brunt hår nu. Och resultat blev jättebra! Dessutom var han skonsam mot håret. Han blekte det inte. Och det är jag glad för.

N

moreThanAYearAgo

Kvalitet, prisvänlig och alltid trevlig personal. Jag går ingen annanstan! Michel vet vad han gör...

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

03115813003-115 81 30031-15 81 300311-581 30