Se på karta
Lövbacksvägen 314171 Segeltorp

Elproman AB grundades 1967 av Karl Erik Hjelm. Idag har företaget 35 anställda med huvudkontor och lager i Segeltorp strax söder om Stockholm.Vi marknadsför specialkablar och anslutningsdon med tillbehör, speciellt med godkännande för olika exportmarknader. Fler än 7000 artiklar finns på lager, vilket möjliggör snabba leveranser. Verksamheten i Segeltorp inrymmer också en mindre avdelning för tillverkning av kundspecifika kablage.

Vallgatan 557141 Nässjö

Prysmian Group, tidigare Draka Kabel, är världens största kabeltillverkare med över 112 fabriker och 25 forskningscenter runt om i världen. Den svenska verksamheten bedrivs i Nässjö, där det produceras låg- och mellanspänningskabel..

Alfred Fjelners väg 229167 Fjälkinge

I våra lokaler i Fjälkinge finns en komplett verkstad för byggnation av apparatskåp och projekt för industrin. Vi har bred kompetens inom automation och hanterar de flesta PLC-system på marknaden. Vi levererar även lösningar för Scada och HMI. Servo och Robotsystem är också en naturlig del av vårt arbete.

Fjällbjörksgränd 816572 Hässelby

Välkommen till KEMABLandets mest specialiserade kabeltjänstföretagKEMABs affärsidé och verksamhet är att vara ett av landets mest specialiserade kabeltjänstföretag.

Långsundsvägen 1076019 Furusund

4.25 (4)

Vi är ett elinstallationsföretag i Roslagen som levererar och garanterar erfarenhet, kompetens och kvalitet.

Fundationsvägen 7A29128 Kristianstad