Se på karta
Rögårdsgatan 3B76130 Norrtälje

Våra elektriker arbetar i hela Storstockholm, men framför allt i Roslagen. Vi hjälper dig med beräkningar, installationer, service, felsökningar och reparationer. Våra certifierade elektriker fortbildas ständigt i nya regler och i materialkännedom. Du kan vara trygg när du anlitar oss!

Planetvägen 6776164 Norrtälje

5 (1)

Behöver du elektriker i Norrtäljetrakten? Allt ifrån lampbyte till nyinstallation - anlita oss och låt en behörig elinstallatör göra jobbet!

Elinstallation Sökord

Välkommen till Sjökvist Elinstallationer - vi kan mer än att hålla i kontakterna. Hör gärna av dig för mer information eller en kostnadsfri offert.

Långsundsvägen 1076019 Furusund

4.25 (4)

Vi är ett elinstallationsföretag i Roslagen som levererar och garanterar erfarenhet, kompetens och kvalitet.

Neonvägen 376197 Norrtälje

J:son mark & maskin AB erbjuder helhetslösningar inom mark & entreprenad. Vi står till tjänst med kompetent personal dygnet runt och innehar fordon och all utrustning för att utföra arbetet på bästa sätt. Vi erbjuder allt från planering till uppsättning när det gäller trafikanordningar, skyltningar och säkerhetsavstängningar. Självklart har vi elbehörighet.

Stockrudavägen 1076493 Väddö

5 (1)

Ljus upp ditt liv med vår elektriker! Proficienta elektriska lösningar för hem och företag. Säkerhet, effektivitet och pålitlighet i varje anslutning.

Görvälstorpsvägen 2476297 Edsbro

Roslagens Elservice, belägen i Edsbro, har etablerat sig som en betrodd elektriker sedan dess start 2008, vi utför installationer i Norrtälje och hela Roslagen. Genom att kombinera expertkunskap och professionell yrkeskunskap erbjuder vi skräddarsydda tjänster för elinstallationer. Varje uppdrag hanteras med noggrann uppmärksamhet på kvalitet och precision. Vill Ni använda Rot-avdrag eller Grön teknik så är det inga problem. Vi är ackrediterad elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Erik Sandbergs Gata 4816934 Solna

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Norrtälje.

JP Elservice AB är en behörig elinstallations firma med arbetsområde Solna, Stockholm, Norrtälje och Vätö. Är ni i behov av elektriker, har något gått sönder eller slutat att fungera i erat el-system, eller är ni i planeringsskede av något projekt, vi hjälper er med förslag samt offert. Har över 20års erfarenhet som service elektriker med inriktning mot bostadsbolag samt BRF,r. Vid Akuta fel samt jourverksamhet , ring eller maila, så hjälper vi till i mån om tid.

Vetevägen 776430 Väddö

Åbergs el och fastighetsservice AB är ett elföretag som erbjuder tjänster och försäljning av varor. Johan Åberg är elektriker med 15 års erfarenhet och är auktoriserad hos elsäkerhetsverket. Företagets mål är att möta ditt önskemål både tekniskt som estetiskt på en personlig nivå. Att du ska få mer kunskap om din elanläggning och att vi hjälper dig utföra elinstallationer som är säkra.

Tullportsgatan 1876130 Norrtälje

Trots att vi kan ses som ett litet företag så finns här stor kunskap och erfarenhet. Vi har mycket tillförlitliga samarbetspartner inom alla områden där du kan få hjälp som både privatperson och företagare.

Torsvägen 376341 Hallstavik

0

Välkommen till Hallstalunds El Janne Eklöv. Din elektriker i Hallstavik. Vi tar oss an allt inom el med särskilt fokus på elinstallation och felsökning. Vi sysslar med el-installationer hos privatpersoner, företag och organisationer. Allt från att byta ett vägguttag till helentreprenad vid nybyggnation.

Gullbodavägen 2676291 Rimbo

Team Schillström AB Skylt och Dekor. Vi kan erbjuda alla typer av skyltar och vepor och montageuppdrag.

August Strindbergs gata 7B76146 Norrtälje

Vi utför det mesta inom låssmedsbranschen, t.ex. kodlås, porttelefon, larm, låsöppning, passersystem, låssystem, bilöppning.

Träffgatan 113644 Handen

5 (1)

Företaget finns i Handen men välkomnar kunder från Norrtälje.

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Katarina Bangata 5111639 Stockholm

2.6 (5)

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Norrtälje.

JOUR DYGNET RUNT! Verksam i hela Stockholm med omnejd.

Hoppets Väg 2276015 Gräddö

Din lokala elinstallatör i Roslagen. Behöver du en trygg och certifierad elektriker i Roslagen? Skärgårdens Elektriska erbjuder och utför elinstallationer i hela Roslagen. Vår ambition är att ständigt förbättra våra arbetsmetoder i syfte att skapa mer lönsamma och långsiktiga relationer för oss och för våra kunder.