Se på karta

elinstallationer malmö 

gav 656 företag inom detta område

MP-EL

(4.86)

Arlöv 23237 Arlöv
logo

Behöver ni en elfirma som kommer i tid och har ett stort engagemang? El-Data-Tele-KNX-poolvärmepump-Ljussättning-övervakning.Från Falsterbo till Kullaberg för företag, industri och privat. Välkommen att maila eller ringa oss!

Elinstallation Sökord

Behöver ni en elfirma som kommer i tid och har ett stort engagemang? El-Data-Tele-KNX-poolvärmepump-Ljussättning-övervakning.

Visa mer

El o Data Installatören AB

Spikgatan 423532 Vellinge
logo

Välkommen till el- och datainstallatören! Vi erbjuder professionell hjälp av det mesta inom modern elteknik.

Elinstallation Sökord

Elinstallationer, nätverk, UPS, reservkraft, automation, PLC, styr- o övervakning, kommunikationssystem, VA-teknik, belysning utomhus. Kunder i offent

Visa mer

A Hanssons El AB

Nötskrikevägen 1221833 Bunkeflostrand

Skölds Elinstallationer AB

Vellinge
logo

Vår erfarenhet - Er trygghet, Vi utför elinstallationer till kommuner, företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss!

Elinstallation Sökord

Skölds Elinstallationer startade 1984 Vår erfarenhet – Er trygghet Vi utför elinstallationer till kommuner, företag och privatpersoner.

Visa mer

Värmia Syd AB

Stängt

(2.74)

Gränsgatan 1024439 Kävlinge
logo

Företaget finns i Kävlinge men välkomnar kunder från Malmö.

Värmia är ett företag som är specialist på att hjälpa fastighetsägare att sänka sina uppvärmnings-kostnader. Vi har ett brett sortiment och erbjuder skräddar- sydda helhetslösningar med bästa kvalitet och driftsekonomi. Det ger dig trygg uppvärmning år efter år – med bättre ekonomi.

El-Kompaniet Svenska AB

Stängt

Stekelgatan 2621223 Malmö
logo

Vi är ett medelstort El­‐Tele-installationsföretag. El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför.

Vintrie Elservice AB

Skiffergången 1221845 Vintrie
logo

Vi har specialiserat oss på elinstallationer, med kompetens inom data- och telenät. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Elgruppen i Lomma AB

Järngatan 2923435 Lomma
logo

Hos oss kan Du förvänta Dig ett stort engagemang för Ditt projekt, litet som stort. Vi arbetar bara med välkända högkvalitativa produkter för Din säkerhets skull. Vårt arbete kännetecknas av engagemang och service som ligger utöver det vanliga. Vi hoppas detta ska ge fördelar och förhöjd kvalitet hos Era och våra kunder.

Åkesson El AB, B

(5)

Sibbarpsvägen 13A21611 Limhamn
logo

Hasse Malmströms El AB

Flygplansgatan 1021239 Malmö
logo

El-Pågarna i Malmö AB

Stängt

Stekelgatan 5F21223 Malmö
logo

El-Pågarna är ett företag som varit verksamma inom elbranschen sedan starten 1988. Idag är vi 36 anställda, 32 montörer och 4 arbetsledare. Vi arbetar med el, KNX, tele, data och larminstallationer.

Elsnabben

Stängt

Västra Fädriften 2723638 Höllviken
logo

Vid såväl mindre som mer omfattande elarbeten i hemmet är det alltid skönt att vända sig till en professionell elektriker som har lång erfarenhet och kunskap om olika slags elarbeten. Därför hittar du alltid den hjälp du behöver av en kunnig elinstallatör hos oss på Elsnabben i Malmö, Höllviken. Vi arbetar alltid för att du som kund ska få de bästa lösningarna tillsammans med produkter i riktigt bra kvalitet.

Hisselektra AB

Öppet

Tessins väg 1921758 Malmö
logo

Hisselektra AB är ett mindre hissföretag i Malmö med personlig service. Vi tar gärna hand om service och reparationer alt ombyggnad av dina hissar. Det finns jourpersonal tillgänglig dygnet runt. Hisselektra AB innehar full elbehörighet och utför gärna elarbeten. För våra kunder med servicekontrakt har vi även el-jour dygnet runt.

Sydväst El AB

Stängt

(5)

Flygledaregatan 321239 Malmö
logo

Sydväst EL AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är medlem i Installatörsföretagen. Vår verksamhet startade år 2004 och idag sysselsätter vi totalt 10 anställda.Vi arbetar i huvudsak med:NyinstallationerOmbyggnaderReparationerServiceVi har vårt kontor i malmö och vår verksamhet är framförallt förlagd till Skåne Blekinge och Småland.

Spot Electronic

Stängt

Ringugnsgatan 14B21616 Limhamn
logo

Spot Electronic är ett företag som arbetar med el, tele och säkerhet, i ett och samma paket. Vi kan erbjuda alla tänkbara produkter till våra kunder och har många års erfarenhet och kompetens inom nämda områden, i alla möjliga sammanhang. Vi har funnits sedan 1998 och har idag sex anställda i olika åldrar. Vi levererar alltid kvalitetsarbete med konkurrenskraftiga priser, och ser till att alltid hålla våra löften och leveranstider.

Svenska DataNätVerket Syd AB

Krossverksgatan 5D21616 Limhamn
logo

Svenska Datanätverket är en rikstäckande leverantör av installationer inom datanät, bredband, telefoni, wifi samt fiber.

Total El

(3.52)

Nobelvägen 10121433 Malmö
logo

Total EL i Malmö AB är en komplett elinstallatör och inget elarbete är för litet eller för svårt. Elektriker, jourelektriker, larminstallatör, elinstallatörer inom samma elfirma i Malmö. Elinstallationer i form av nyinstallation, renoveringar, elservice utförs till både företag och privatperson. #nl#Privatpersoner kan dessutom nyttja ROT avdraget vid de flesta elinstallationer.

Elektrotjänst I Skåne AB

Stängt

(4.64)

Tornspiregatan 1421872 Tygelsjö
logo

Elektrotjänst i Skåne startades 2010 och är ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av Martin Adelros som levererar nyckelfärdiga smart-hem paket, elbilsladdare och energilager för villa och fastighet. Proffs på framtidens smarta elteknik!

Låscentralen AB

Stängt

(4.19)

Nobelvägen 17A21429 Malmö
logo

Vi är ett lås och säkerhetsföretag som erbjuder en komplett lösning för din trygghetVi hjälper dig med att försäkringsgodkänna din bostadVi levererar även nya låssystem till bostadsrättsföreningar och företag.

FastighetsTeamet AB

Stängt

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi erbjuder allt från yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.

All-Round Låsservice AB

Stängt

Lilla tvärgatan 16B22353 Lund
logo

Företaget finns i Lund men välkomnar kunder från Malmö.

Hos oss blir du alltid bemött av en professionell låstekniker, som hjälper till med öppning och reparationer av dörrar och lås samt montering av olika produkter. Tillverkning av nycklar, cylindrar och även skyltar i både plast och mässing m. m. Välkomna!

Söderslätts El AB

Södra Hötoftavägen 1023594 Vellinge
logo

Söderslätts El är en elfirma inriktad på komplexa och integrerade elarbeten inom el, telefoni och data. Vi utför alla typer av elarbeten, elinstallationer och elektriska monteringar.

JGE SYD AB

Stängt

Styrmansvägen 2223132 Trelleborg
logo

Företaget finns i Trelleborg men välkomnar kunder från Malmö.

JGE är det unga företaget med den mångåriga erfarenheten som teknikleverantör.Vi erbjuder service och installation inom områdena el, belysning, data- och fibernät, larm, passagesystem, porttelefon samt kamerabevakning.Vi riktar oss till konsumenter, företag, kommun och landsting.

DS EL

Stängt

Kaprifolvägen 16323239 Arlöv
logo

Vi på DS EL gör alla typer av elinstallationer, både privatpersoner och företag.Kan hjälpa er även med installation av billaddare.

DD Elektrifiera AB

Stängt

Vångavägen 2323376 Klågerup
logo

Vi utför solcells- och elinstallationer inom Skåne.