Se på karta

elföretag 

gav 2640 företag inom detta område

Sölvesborg Energi

Stängt

Energivägen 29439 Sölvesborg
logo

Vi ger kraft med omtanke! Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, rent vatten i kranen och ett säkert fibernät för datatrafik.

Elbolaget Syd i Helsingborg AB

Stängt

Muskötgatan 2525466 Helsingborg
logo

Vi på Elbolaget Syd i Helsingborg AB utför Elinstallationer, Service och underhåll av el. Vi bygger och konstruerar data- och telenätverk, Belysningsarbeten, Larminstallationer, Villainstallationer, Byggel, Elprojektering, Felsökningar, Porttelefoner m.m.

Skellefteälvens VattenregleringsFöretag

Västra Skeppsholmen 93831 Arjeplog
logo

Vattenreglering för kraftproduktionsändamål. Vi tillvaratar ägarnas och samhällets intressen inom vattenreglering.

Kristinehamns Energi AB

Stängt

Varnumsleden 168191 Kristinehamn
logo

I koncernen Kristinehamns Energi AB ingår Kristinehamns Elnät AB. Välkommen att kontakta oss.

Gotlands Energi AB

Stängt

Västra Törnekvior 462143 Visby
logo

Energiförsörjning och klimat är två nära sammankopplade och viktiga frågor för vår tid. På Gotlands Energi jobbar vi för att kunna erbjuda bra produkter som hjälper dig att minska ditt klimatavtryck. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Sandstedt El AB

Bultvägen 555302 Jönköping
logo

Vi utför installationer inom el, tele/datanät, larm/passersystem samt industriservice. Hos oss är det viktigt att lösningarna anpassas för att täcka behoven hos varje kund.Har du frågor om el och elinstallation så tveka inte att kontakta oss!

Mjölby Kraftnät AB

Stängt

Industrigatan 6B59541 Mjölby
logo

Vi bedriver eldistributionsverksamhet främst inom Mjölby kommun, men även i mindre omfattning i Motalas och Linköpings kommuner.

Mjölby-Svartådalen Energi AB

Stängt

Industrigatan 6B59541 Mjölby
logo

Vi arbetar för en långsiktig hållbar energiförsörjning i Mjölby. Fjärrvärme, elproduktion (vatten och vind) och energitjänster.

Värnamo Energi AB

Stängt

Kapellgatan 233136 Värnamo
logo

Värnamo Energis huvuduppgift är att erbjuda energi och IT- kommunikation genom en väl utbyggd infrastruktur. Det innebär att vi tar ansvar för samhällets utveckling och ger våra kunder konkurrenskraft, komfort och trygghet.

Mats El Höör

(5)

Lodjursstigen 4424332 Höör
logo

Våra kunder är både företag och privatpersoner och inget jobb är för stort eller litet för oss. Ring när ni behöver hjälp i exempelvis er butik, bostad, bostadsrättsförening, industri eller andra lokaler. Mats Lundstedt El i Höör finns alltid nära till hands för er när ni behöver en kompetent elektriker och vi hjälper er med bland annat nyinstallationer, förändring eller utökande av befintliga elinstallationer

BestEl AB

Stängt

Energigatan 344174 Sollebrunn
logo

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

BestEl AB

Stängt

(3.67)

Torsgatan 1653431 Vara
logo

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

BestEl AB

Stängt

Glimsåsvägen 347432 Ellös
logo

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

Runstens El AB

Bjärby 2138694 Färjestaden
logo

Runstens El AB startades 2012, men har sina rötter i Dyestads El & Maskin som startades 2003. Vi på företaget har med vår 25 års samlade erfarenhet inom elbranschen den kunskap som krävs för att era elinstallationer ska blir korrekt utförda. Våra kunder är allt i från privatpersoner, företag, lantbruk och kommuner och vi gör alla typer av elinstallationer.

Teknik i Väst

Östra Esplanaden 567131 Arvika
logo

Teknik i Väst samverkar med Arvika och Eda kommun för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning. Dessutom hanterar vi verksamheterna elnät, fjärrvärme, fiber och kraft i Arvika, samt driften av Årjängs Nät AB. Hos oss kan du köpa lokalproducerad el och beställa en stabil fiberanslutning. Bor du i Arvika tätort kan du värma ditt hus med fjärrvärme. Vi arbetar varje dag för att göra vardagen bekväm!

Lännersta El AB

(5)

Sjöstigen 613147 Nacka
logo

Lännersta El, tjugo år i branschen. Utför alla slags elinstallationer med fokus på mindre entreprenader i lägenheter och villor.

Agitar Elservice - Elektriker Göteborg

Stängt

(3.33)

Våthultsvägen 2544361 Stenkullen
logo

Fast priser från en elektriker, installation av tvätt- & diskmaskin, montera extra eluttag eller byta elutag. Vi på Agitar Elservice ser det som en självklarhet att alltid ligga i frontlinjen för den moderna tekniken. Vi är ett erfaret elföretag och därför ser vi alltid till att kontinuerligt vidareutbilda oss som elektriker inom verksamheten tillsammans med vår personal

Sundsvall Elnät

Stängt

(1)

Ortviksvägen 885633 Sundsvall
logo

Vi tillhandahåller tjänster för ledningsbunden energi och information i Sundsvallsområdet. Välkomna till oss!

GARO AB

Södergatan 2633533 Gnosjö
logo

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektriskt installationsmaterial för den svenska och internationella marknaden. Totallösningar är vår specialité.#nl#Med enkelhet och design ger GARO elbranschen de smartaste och lönsammaste lösningarna satta i system.#nl#

Skövde Energi AB

Stängt

Energivägen 154134 Skövde
logo

Ett grönare, skönare Skövde. På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi ägs av dig och andra kommuninvånare genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett klimatsmartare Skövde med lägre koldioxidutsläpp!

Gewerts El, AB

Apoteksgränd 457531 Eksjö
logo

Elföretag i centrala Eksjö, som utför alla förekommande el- och telearbeten. Även butik.

Caverion Sverige AB

Lindhagensgatan 12611251 Stockholm
logo

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur.

Nossebro Energi

Stängt

(2.5)

Liljegatan 1546530 Nossebro
logo

Välkommen till Nossebro Energi! Nossebro Energi har ett flertal olika verksamheter som alla jobbar målmedvetet för att du som kund ska få den hjälp du önskar – och lite till. Vi sysselsätter ett 35-tal medarbetare som har gedigen kunskap och lång erfarenhet inom respektive område och en stor entusiasm för att uppfylla våra kunders behov och önskemål. Vårt breda utbud innehåller allt från exempelvis; elhandel, fiber, elservice, värme/kyla och solel till en välsorterad Electrolux Shop.

Andersson & Österholm Elinstallationer HB

Bandyvägen 4612949 Hägersten
logo

Andersson & Österholm Elinstallationer HB - Bästa valet av elektriker i Stockholm! Hos oss får du som kund hjälp med allt från elinstallationer, felsökningar till renoveringar. Våra elektriker har lång erfarenhet inom yrket och besitter hög kompetens. Vår ambition är nöjda, återkommande kunder och vi gör vårat yttersta för att lämna den högsta kvalitén på utfört arbete. Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget. Vi har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Jämtkraft AB

Stängt

(4)

Kyrkgatan 2183150 Östersund
logo

Jämtkraft är ett jämtländskt energibolag som producerar, distribuerar och säljer el och fjärrvärme. Energin vi producerar kommer från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och skog. Jämtkraft ägs av kommunerna Östersund, Krokom och Åre och sysselsätter cirka 400 personer.