Om Elektrotjänst I Skåne AB

Elektrotjänst i Skåne startades 2010 och är ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av Martin Adelros som levererar nyckelfärdiga smart-hem paket, elbilsladdare och energilager för villa och fastighet. Proffs på framtidens smarta elteknik!

Om elektrotjänst

Elektrotjänst är din trogna partner hela vägen till 110% nöjdhet.

Här står alltid du som kund i fokus. Det spelar ingen roll om du är ny kund eller återkommande. Det är inte ordersumman på affären som avgör vilken service du får. Den är alltid lika bra!

Jag erbjuder dig samma proffsiga service - varje gång. Elektrotjänst och våra partners värdesätter alla relationer, stora som små, nya som befintliga.

En bra affär är en förutsättning för ett långsiktigt förhållande mellan kund och leverantör-installatör.

Elektrotjänst levererar kompletta elteknik-lösningar för privatpersoner, föreningar och företag, markägare och fastighetsägare.

Med ett stort kontaktnät inom branschen kan jag erbjuda dig samarbeten över gränserna för att tillgodose och möta dina önskemål.

Ambitionen är att leverera med hög standard och tydlig känsla för service och kvalitet, vilket genomsyrar allt jag gör.

Jag som startade och driver Elektrotjänst i Skåne AB heter Martin Adelros.

Jag är i grunden utbildad elektriker och har jobbat med elinstallationer sedan 2004. Jag är, av Elsäkerhetsverket, auktoriserad elinstallatör.

Min auktorisation är en trygghet för dig när du anlitar mig.

Med mina 19 års erfarenhet inom stora delar av elbranschen har jag skaffat mig en bred kompetens och kunskap. Kunskapen och lärandet är alltid en pågående process. Nya eltekniker, erfarenheter och arbetssätt utvecklas konstant.

Detta tillsammans med ett brett kontaktnät med andra entreprenörer, leverantörer, tillverkare, investerare så kan du lita på att vi levererar kompletta kvalitativa lösningar inom smart elteknik.

Vi lägger stort fokus på smart elteknik och ligger i framkant med morgondagens och framtidens elteknik.

Elektrotjänst I Skåne ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 1
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 2
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 3
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 4
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 5
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 6
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 7
  • Elektrotjänst I Skåne AB Elinstallationer, Malmö - 8

Elektrotjänst I Skåne AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnElektrotjänst i Skåne AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.11.2010
Org.nr:5568251853
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43210 Elinstallationer, 71123 Teknisk konsultverksamhet inom elteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Martin Andreas AdelrosVerkställande direktör
Jenny Alexandra AdelrosVice verkställande direktör
Martin Andreas AdelrosLedamot
Jenny Alexandra AdelrosSuppleant

Omdömen om Elektrotjänst I Skåne AB

Lars Johnsson

mer än ett år sedan

Letade elektriker för installation av laddbox och snubblade över Martin på Instagram. Alla installationer såg otroligt proffsiga ut, så det fick mig att välja Elektrotjänst. Det blev lika proffsigt gjort med min laddbox och jag är mycket nöjd med arbetet!
Martin är snabb, men ändå mycket noggrann. Kan utan förbehåll rekommendera Elektrotjänst och kommer själv att anlita Martin igen när jag behöver en pålitlig elektriker!

Buanas Bin Baran

mer än ett år sedan

Stort tack för ett utomordentligt jobb och tidschema!

Henrik R

mer än ett år sedan

Pedantisk utfört arbete, väldigt nöjd med både arbetet och bemötandet. Kan varmt rekommenderar denna firman för framtida jobb!

Svar från företaget

Henrik, det är bra att du värdesätter vårt sätt att bemöta kunder på och hur vi arbetar. Tack för ditt omdöme! Vänligen, Personalen på Elektrotjänst

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt nöjd med utfört arbete och pris :P

Keep up the good work:)

Lina

mer än ett år sedan

Jag är nöjd med elektrotjänsts arbete hemma hos mig. De gav ett proffsigt bemötande över telefon då vi kom överens om uppdraget, kom prick på utsatt tid, var trevliga och gav ett ärligt och pålitligt intryck. De utförde arbetet noggrant. Enda minuset är att jag tror (utan att vara elektriker själv) att arbetet möjligtvis hade kunnat utföras lite snabbare. Men allt som allt är jag nöjd och hade anlitat dem igen.

Svar från företaget

Tack för ditt ärliga omdöme, Lina! Du är välkommen åter. Trevlig sommar.

Maja

mer än ett år sedan

Jag valde att söka på nätet efter elfirmor som kunde hjälpa mig i min lägenhet.
Jag fick 3 st offerter där Elektrotjänst inte var billigast men de kändes proffsigast. Sjysst pris ändå och de bytade alla kontakter och kablar och nytt "automatskåp" på under en dag. Helnöjd

Maria

mer än ett år sedan

golvvärme, spottar med dimmers mm. Höll sig inom ramen för avtalat pris. Hjälpsam, ko med ideer och jobbade snabbt. Varmt rekommenderas!

Svar från företaget

Tack tack!

Mvh

Sandra Barbu Ion

mer än ett år sedan

Super snyggt jobb med proffesionell touch. Elektrotjänst tar verkligen åt sig kundernas idéer och fixar så att de blir både snyggt och framförallt bra. När man diskuterar pris så blev de ingen överraskning på fakturan utan de landade på vad vi hade kommit överens om vilket är super!
Rekommenderar starkt!!!

Svar från företaget

Hej Sandra. Stort tack för den fina recensionen. Även tack för bra mottagande och dialog. Hoppas ni får bra användning av er laddbox Med vänlig hälsning, Martin, Elektrotjänst AB

Sofia Bergström

mer än ett år sedan

Ett bra utfört jobb. Kompetent, tillmötesgående, flexibel och snabb elektriker.
Jag är mycket nöjd!

Mvh
Sofia Bergström

F.H.

mer än ett år sedan

Sen jag blev villaägare för ca ett år sen har jag varit extremt missnöjd med nästan alla jag anlitat för att få ordning på en 80 år gammal villa - utom Elektrotjänst. Martin Petersen driver firman med en känsla av gammaldags yrkesstolthet som man nästan aldrig upplever nuförtiden. Firman och han är dessutom väldigt kontaktbara vilket bara det är nytt jämfört med andra firmor jag anlitat. Högsta möjliga poäng för kompetens och pålitlighet.

Svar från företaget

Tack för detta, Fredrik! Kul att bra service uppskattas :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Är väldigt nöjd med jobbet Elektrotjänst utförde. Jag gjorde en omfattande elrenovering av all el i min sekelskiftslägenhet. Elektrotjänst hjälpte till med hela processen från planering av uttag, brytare och belysning. Drog all el och bytte det gamla proppskåpet till en ny elstation. Dessutom hjälpte de till med rekommendationer av komponenter och ledlampor och tips på snygga belysningslösningar. Är super nöjd. Väldigt proffsigt och noggrant arbetssätt, kändes skönt att ha fackmän man kan lita på. Dessutom kul att följa renoveringen från bilderna på deras hemsida.

Svar från företaget

Vi tackar för ditt omdömme. Riktigt kul med ditt lite speciella projekt! Bra att du är nöjd

Martin

mer än ett år sedan

Jag var mycket tydlig med att det var viktigt att han höll tiden (8:00) som vi kommit överens om. Han dök upp 8:50 utan så mycket som en förklaring eller ursäkt. Dessutom dyr. Med förlorad arbetstid blev det väldigt dyra minuter. Välj någon annan. Hantverkare får faktiskt också lära sig att hålla tider. Det gör vi andra hela tiden.

Svar från företaget

Hej Martin.

Jag vill vara tydlig med att vi kommit överens om ca 8.00 då dels trafik och annat gör att exakta tider är väldigt svåra att hålla i en storstad. Du var inte "väldigt tydlig" med att vi skulle vara på plats kl 08. Dessutom hade vi en förklaring. Däremot så är det DU som skall ha dålig kritik för att ha betalt en faktura 17 DAGAR över förfallodatum! Så nej tack, ring inte till oss igen!

Leffe

mer än ett år sedan

Dörren till skåpet som håller mätaren blåste av. Jag ringde Elektrotjänst och de kom redan dagen efter och satte dit ett nytt.

Pålitliga, snabba och till ett rimligt pris!

K

mer än ett år sedan

Hjälpsam, trervlig, bra installation.

Svar från företaget

Tack

Mvh

Möjliga telefonnummerformat

076306544007-630 654 40076-306 54 400763-06 54 40076-3065440