Se på karta

elektromekaniska verkstäder 

gav 604 företag inom detta område

Sturkögatan 921124 Malmö
logo

Cetec AB är ett företag inom Elbogen Electric-koncernen, beläget i Malmö. Vår huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Cetec AB har mycket hög kompetens inom bearbetning av alla typer av plåt. Utöver plåtskåp kan vi även erbjuda de flesta sorters stansade produkter i tunnplåt och plast.

Ekebergsvägen 2230575 Getinge
logo

Är ditt företag i behov av bearbetning av CNC-svarvning eller andra tjänster som utförs med hjälp av fleroperationsmaskiner? Vi är experter på CNC-bearbetning.Flexibilitet och nytänkande har i snart tre decennier varit honnörsord för oss. Inget uppdrag är för litet eller stort och vi kan anlitas för såväl enskilda styck detaljer som stora serier.

Omformargatan 1272137 Västerås
logo

KPRO är en fullservice-leverantör av kablage- och elektronikmontage till industrin. Det innebär att vi har kompetensen och styrkan att vara med i hela din process – från första skiss till sista skruven är åtdragen.Vi designar, tar hem material, kontaktpressar, tillverkar, funktionstestar, monterar och levererar. Slutresultatet är inte bara en tillförlitlig lösning, utan också kortare ledtider och en lägre totalkostnad.

Industrigatan 1536442 Lenhovda
logo

Schunk Carbon Technolgy är Schunk-gruppens produktions- och marknadsbolag för den nordiska marknaden.Verksamheten är koncentrerad till småländska Lenhovda nordöst om Växjö där företaget renoverar och reparerar strömavtagare till tåg och spårvagnar.

Traktorgatan 944240 Kungälv
logo

Under mer än 40 år har vi skräddarsytt tekniska lösningar för våra uppdragsgivare. Framför allt inom ytbehandling. Våra viktigaste områden idag är: Industriell lackering, Lasergravyr och Screentryck (bl a design och tillverkning av paneler), Industriell värmeteknik (IR) samt monteringsarbeten. Dessutom utvecklar vi lösningar av viktiga detaljer till större enheter, där vi ofta också är underleverantör av just dessa detaljer. Adcoat erbjuder alla moment i tillverkningsprocessen. #nl#

Välkommen till Start & Generator Specialisten! Vi är ett familjeföretag som har varit experter på fordonselektronik sedan 1942. Vi började som en verkstad som reparerade startmotorer och generatorer, och har sedan utvecklat oss till att erbjuda ett brett sortiment av nya och renoverade produkter och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Flygmotorvägen 146138 Trollhättan
logo

Kalibrering av mätinstrument.Element Metech erbjuder kalibrering av mätinstrument, mätdon och givare inom ett mycket brett område. Vi utför även precisionsmätning av fixturer, utfallsprover m.m.för produktionskontroll.Vi hette tidigare Exova Metech och bytte namn 2018.

(5)

Johannedalsvägen 6786336 Sundsbruk
logo

WH-Service är ett verkstadstekniskt försäljningsbolag grundat 1935 och har alltsedan starten varit en samarbetspartner till industrin i Norrland. I moderna och anpassade lokaler kan vi erbjuda det mest förekommande inom områdena reparationer, uppgraderingar och elektromekanik. AC/DC motorer, processpumpar, växellådor och övrig mekanisk utrustning repareras för slutkunder och tillverkare. Uppgradering av ny och befintlig utrustning med avseende på läckage, korrosion, slitage och kemikalieangrepp.

Risbergsgatan 8193136 Skellefteå
logo

E/S-bolagen är sedan 2002-05-01 en del av Bravida. Bravida är Nordens ledande totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för byggnader och anläggningar. Bravida erbjuder specialistkompetens och helhetslösningar inom el, vs och ventilation. Inom dessa tre teknikområden – som även inkluderar lås, larm, styr, kraft, sprinkler och kyla – verkar Bravida över hela installationsprocessen, från rådgivning och projektering till installation och service.

Åmliden 228593592 Norsjö
logo

Norr-Don AB tillverkar idag apparatskåp, bygg- och kombicentraler/uttagscentraler, pluggindon, 24V system (SELV), kablagetillverkning och Flash Pro. Norr-Don AB utför även renodlad elinstallation för både underhåll och större projekt, framförallt i Västerbotten - Norsjö, Malå, Jörn, Lycksele och Skellefteå med omnejd.

Bäverstigen 477734 Smedjebacken
logo

Dala Elektrolindningar reparerar virkesfläktmotorer. Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar. Välkomna!

Kindgrensgatan 755474 Jönköping
logo

Partnern för dig som söker en systemleverantör inom elkraft och automationsteknik.

Östergårdsgatan 1952433 Herrljunga
logo

Intelligence, Safety and Efficiency in Transit!Luminator Technology Group delivers globally-recognized technology solutions that increase intelligence, safety, and efficiency for public transit operations.

(5)

Palmgatan 1521434 Malmö
logo

Service och försäljning av alla typer av pumpar och kringutrustning. Eftersom vi inte är bundna till något specifikt märke, så kan vi erbjuda ett stort urval av lämpliga pumpar. El och styr-regler arbeten hanterar vi också. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Hydrovägen 1072136 Västerås
Skogsvägen 4074693 Bålsta
Förrådsgatan 1281140 Sandviken
Drösebovägen 51-2837493 Karlshamn
Mäster ahls gata 872212 Västerås
Lerhagavägen 1115166 Södertälje