Om företaget

Elinstallationer sedan 1930-talet. Engagemang, kompetens, kvalitet och effektivitet. Vi är lyhörda gällande våra kunders önskemål. Vi utför alla typer av elinstallationer, från det minsta strömbrytarbytet till stora...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-13 92...
Adress

Mörsaregatan 22 A

25466 Helsingborg


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Elektriska Montagebyrån AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Elinstallationer sedan 1930-talet. Engagemang, kompetens, kvalitet och effektivitet. Vi är lyhörda gällande våra kunders önskemål. Vi utför alla typer av elinstallationer, från det minsta strömbrytarbytet till stora elinstallationsentreprenader. Välkommen att kontakta oss!

Service

När det gäller reparation-, om- och tillbyggnad samt ROT-arbete har vår långa erfarenhet naturligtvis gett oss styrka. Men ännu viktigare är att vi hela tiden bygger på våra kunskaper och erfarenheter. Detta tillsammans med vår förmåga att hålla tidplaner har gett oss vår tätposition. Vi har de resurser som krävs för att klara av större ROT-projekt, och självfallet är vi även intresserade av de mindre jobben, såsom byte av strömbrytare och andra mindre elinstallationer. Vi lägger ner samma engagemang vare sig det gäller stort eller smått.

Elektriska Montagebyrån ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Elektriska Montagebyrån AB

Omsättning

31 263 tkr

Vinstmarginal

14.60 %

Anställda

17

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Elektriska Montagebyrån AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Elektriska Montagebyrån ingenjör Sven Andersson Aktiebolag

Org.nr:

5560968249

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43210 Elinstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.02.1965

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

042139225

04-213 92 25

042-13 92 25

0421-392 25