Se på karta

ekonomiska tjänster 

gav 397 företag inom detta område

Förlösa Ekonomi

Södra Malmgatan 739249 Kalmar
logo

Redovisningsfirman Förlösa Ekonomi är en liten och lokal firma i Kalmar, med inriktning på småföretag och pivatpersoner.Vi erbjuder ekonomitjänster såsom bokföring, bokslut, deklarationer, överlåtelser m.m.Vi hjälper också till med bouppteckningar, arvsskiften, testamenten och framtidsfullmakter.

4r Ekonomi AB

Stängt

Bangatan 1145152 Uddevalla
logo

Vill du få mer tid? Lämna administrationen till oss! Vi hjälper dig att sköta företagets ekonomi på ett enkelt sätt.

Herrhagens Redovisningsbyrå

Våxnäsgatan 1065340 Karlstad
logo

Ahl Redovisning AB

Uddarne industriväg 645535 Munkedal
logo

På kontoret i Munkedal hittar du Lars-Gunnar, Linda, Robin och Henrik. En kvartett som har full fokus på att leverera en pedagogisk beskrivning till alla siffrorna i månadsrapporten.

Redovisningstekniska Byrån i Malmö AB

Rörsjögatan 1021137 Malmö
logo

RTB är en redovisningsbyrå som startade sin verksamhet 1938 och är en av landets äldsta. Våra medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter med mycket lång erfarenhet i branschen. Vi ställer Era behov i centrum och skapar, i samarbete med Er, rationella rutiner på ett flexibelt och ansvarsfullt sätt.

Ekonomigruppen AB

(1)

Drakenbergsgatan 4711741 Stockholm
logo

Välkommen till Ekonomigruppen. Revision och redovisning är vår kärnverksamhet som riktas mot mindre och medelstora företag. Men vi hjälper även till med årsredovisningar och deklarationer samt ekonomisk rådgivning. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Desai Ekonomi AB

Harstenagatan 558278 Linköping
logo

Vi erbjuder hjälp med ekonomiska och administrativa tjänster på ett engagerat och professionellt sätt. Vår långa erfarenhet ger oss bra kontroll och många nöjda kunder!

Revisionsfirman Sven - Erik Nilsson i Malmö AB

Cypressvägen 2521363 Malmö
logo

Vi är revisionsbyrån med lång erfarenhet inom många branscher som erbjuder våra kunder personligt engagemang och hög kvalitet.

Lena Svahn Revisionsbyrå AB

Korsåkersvägen 722650 Lund
logo

Redovisningsbyrån Tranan AB

Trarydsallén 4D28772 Traryd
logo

Vi arbetar med löpande redovisning/bokföring, bokslut, deklaration, betalningar, löner, rådgivning, budget och så vidare för alla företagsformer.

Feiff Revision AB

Slottsgränd 2A75309 Uppsala
logo

Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, revision eller rådgivning har vi en specialist för dig. Välkommen att kontakta oss!

Brahe Redovisning AB

Stängt

(4)

Apotekargränd 455320 Jönköping
logo

Din personliga revisions- & redovisningsbyråVi på Brahe arbetar främst med små till medelstora företag. Hos oss har du din egen kontaktperson, och du samarbetar alltid med samma personer. Kompetensen hos Brahe är alltid bred, kvalificerad och uppdaterad. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Klintehamn Redovisning AB

Stängt

Södra kustvägen 1462377 Klintehamn
logo

Vi erbjuder tjänster inom ekonomi & redovisning. Bl.a. kan vi hjälpa dig med löpande bokföring, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar.

Novum Ekonomi AB

Stängt

Kammakargatan 9A11140 Stockholm
logo

Vi är en redovisningsbyrå som tycker att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Vi hanterar resten och stödjer med effektiva ekonomitjänster!Vi stöttar med allt som rör företagets ekonomi: från löpande redovisning, löner och rapportering till hjälp inom beskattning, analys och affärsrådgivning.

Jonzon AB, Revisor Peter

Stängt

Dammfrivägen 45A21763 Malmö
logo

Sedan många år tillbaks har vi servat små och medelstora företag runt om i Skåne med ekonomisk rådgivning, revision, bokslut, redovisning och annan finansiell kunskap.Vill du ta del av vår långa erfarenhet är du välkommen att kontakta oss. Vi bjuder på första mötet. Det ger oss båda en möjlighet att lära känna varandra och bedöma på vilket sätt vi kan skapa en bra affärsrelation.

Bergströms Revisionsbyrå

Vretens byväg 1281195 Järbo
logo

Bergströms Revisionsbyrå erbjuder en mängd olika tjänster, främst inriktat till småföretagare (Enskilda firmor & Handelsbolag) samt jordbruks- & skogsbruksbeskattning. Här erbjuds det betjäning av hög kvalité som blir anpassade till du som person samt ditt företag. Några exempel på vilka tjänster som erbjuds hos oss är; Bokföring, deklarationer, ekonomisk rådgivning, rådgivning vid start av eget företag, testamente och mycket mer.

RevisorsCentrum AB

Stängt

Skolgatan 2254131 Skövde
logo

Vår målsättning är att ge våra kunder god personlig service och en produkt med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi vill att våra kunder ska erhålla ett mervärde genom att anlita oss. Detta mervärde utgörs av tillgång till vår erfarenhet och kompetens men också av en god kvalité på våra produkter. Ett kundföretag som anlitar oss får exempelvis tillgång till bättre beslutsunderlag, en korrekt hantering av skatter och avgifter samt mindre administrativt arbete.

Robrandt Revisionsbyrå

Eriksövägen 418534 Vaxholm
logo

Våra tjänsterEn revisionsbyrå som funnits sedan 1994. Vi erbjuder en stor mängd tjänster som ger en positiv effekt på era affärer!Magnus RobrandtGodkänd revisor av revisorsnämnden och Auktoriserad redovisningskonsult

Skogs Revisionsbyrå AB, N G

Celsiusgatan 882833 Edsbyn
logo

Skånerevision i Skånelän AB

Dockplatsen 121119 Malmö
logo

ÅREV Lennart Johansson Redovisning & Revisionsbyrå i Åhus AB

Paradisvägen 5729632 Åhus
logo

Scania Revisorer Jan Christensson AB

Lindesgatan 723536 Vellinge
logo

Vi kan hjälpa er i alla skeden i ett företags livscykel, från en affärsidé och bolagsbildning till avveckling och försäljning. Våra tjänster är allt från redovisning till revision och konsultationer och vi har erfarenhet av alla bolagsformer. Vi ser till helheten både för företaget och företagarna och kommer med råd och synpunkter som även kan påverka den privata ekonomin. Vi blickar framåt i ett längre perspektiv och ger er råd som inte bara ger er en bra situation idag utan även i framtiden.

Skövde Bokföring & Redovisning AB

Vältvägen 154937 Skövde
logo

Vi hjälper ert företag med löpande administration och redovisning. Ekonomisk rådgivning ingår. Kontakta oss för mer information!

Sonora Revision AB

Stockholm
logo

Sonora är en personlig revisionsbyrå som alltid strävar efter att hålla högsta servicegrad och tillgänglighet. Vi vill vara den långsiktiga samarbetspartner som hjälper våra kunder att utvecklas och växa genom bred kompetens, aktiv rådgivning och personligt engagemang.

Aktiv Revision i Gävle AB

Stängt

Norra skeppargatan 280320 Gävle
logo

Aktiv Revision är en revisionsbyrå för privatägda bolag.Våra Godkända och Auktoriserade revisorer och Auktoriserade redovisningskonsulter är medlemmar i FAR.Aktiv Revision erbjuder kvalificerade ekonomitjänster till små och medelstora företag.Vi arbetar i huvudsak med revision, bokföring, bokslut, skatterådgivning och deklarationer.

0