Om EKOFOX flytt och städ

Flyttfirma i Stockholm med EKOFOX är det bästa val för dig som letar efter ett miljömedvetet transport och flyttföretag. Vi står för tillmötesgående, service och kvalitet. EKOFOX utgår från centrala Stockholm. Om du bor i Stockholmsregionen är vi er bästa flyttfirma.

EKOFOX är en flyttfirma i Stockholm med många målsättningar. Vår företagsverksamhet bygger på att minimera kostnaden för Er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service.

Det finns många flyttföretag i och runt Stockholms Regionen, men hur många har ett miljömedvetet tänk? Det var så idén om EKOFOX föddes.

Ska du flytta? Käns det stressigt? Tar det mycket tid? Många tror att det är tungt och krångligt att flytta. Vi på EKOFOX vet att det inte behöver vara så. Ekofox är det bästa flyttföretaget att rekommendera till alla. När du anlitar vår flyttfirma kommer du att inse hur en flytt kan vara snabb och problemfri. Att ta hjälp av flytthjälp är en nödvändig lyx för att få vardagen att fungera. Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Våra medarbetare har lång erfarenhet av tunga och säkra lyft. Vi är en Stockholmsflyttfirma som med glädje tar oss an små och stora uppdrag. Vi flyttar möbler, kassaskåp och pianon. Inga uppdrag är för små. Inga uppdrag är för stora. Om du bor i Stockholmsregionen är vi er flyttfirma.

Flyttfirman bildades 2019 och är baserad i Stockholm, men utför flyttuppdrag i flera delar av Sverige. Ekofox har trafiktillstånd och ansvarsförsäkring.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • EKOFOX flytt och städ Flyttfirma, Stockholm - 1
  • EKOFOX flytt och städ Flyttfirma, Stockholm - 2
  • EKOFOX flytt och städ Flyttfirma, Stockholm - 3
  • EKOFOX flytt och städ Flyttfirma, Stockholm - 4

EKOFOX flytt och städ, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEkofox AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.11.2019
Org.nr:5592256449
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49420 Flyttjänster, 43320 Byggnadssnickeriarbeten, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Adnan RedzicLedamot
Elma RedzicSuppleant