Om företaget

Välkommen till Ekeliden B&B! Du hittar oss ute på landet i den lilla byn Götåkra, halvannan mil söder om Ulricehamn. Här får du ett mysigt och prisvärt boende vare sig du väljer att bo i vår Lillstuga eller i ett av våra rum i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0321-700...
Adress

Götåkra 107

52362 Vegby


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Ekeliden B&B! Du hittar oss ute på landet i den lilla byn Götåkra, halvannan mil söder om Ulricehamn. Här får du ett mysigt och prisvärt boende vare sig du väljer att bo i vår Lillstuga eller i ett av våra rum i Lackeringen.

Boende

Utörver att tillhandahålla ett traditionellt B&B-boende som inkluderar frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning, kombinerar vi detta med möjlighet till självhushållning. Köket i Lillstugan och pentryt i Lackeringen är således fullt utrustade med kyl, frys, spishäll, ugn, mikro, diskmaskin, elvisp, kaffebryggare, vattenkokare, kok- och stekkärl, glas, porslin och bestick samt övrig utrustning som brukar finnas i ett kök.

Vi hoppas och tror att du kommer att tycka att Ekeliden B&B är ett bra val när du letar efter boende i Ulricehamnsbygden!

Badupplevelse

Nu kan vi erbjuda våra B&B-gäster en härlig badupplevelse. Vi rekommenderar att man startar i den heta vedeldade bastun och att bastubadet varvas med uppfriskande dopp i utomhuspoolen (endast öppen från sen vår till tidig höst). När man känner sig nöjd med bastubadandet, är det underbart att sjunka ner i den uppvärmda utomhusjacuzzin och njuta av dess härliga massagestrålar.

Ekeliden Bed & Breakfasts utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

032170088

03-217 00 88

032-17 00 88

0321-700 88

0707849414

07-078 494 14

070-784 94 14

0707-84 94 14

070-7849414