Om Edsvikens Måleri & Bygg AB

Från måleri till totalentreprenad- det är måleri som är vårt hjärta. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli den ledande målerifirman i Sollentuna, Danderyd och Täby – kända för att ge extremt bra service.

Måleri och totalentreprenad

Vi har förstått att det finns behov av hög kvalitet på fler områden. Därför tar vi nu steget till att leverera även övriga hantverkstjänster du behöver till ditt hem: ombyggnad av badrum och kök, snickeri, kakel, golv, fönster, el mm. Med samma höga kvalitet som vårt måleri. Och lika enkelt som när du ”bara” anlitar oss för målning: vi tar helhetsansvar som totalentreprenör och projektledare, och samordnar alla yrkesgrupper som krävs för din renovering.

Det innebär en kontaktperson som håller i allt från början till slut: ekonomi, offerter, tidplan etc.

Ett exempel

Du vill renovera en hel undervåning:

Byta det gamla vävspända taket till nya gipsskivor

slipa om parkettgolvet

lägga klinker med värmeslingor i hallen

måla om väggar, snickerier och tak

Vi samråder med alla inblandade hantverksgrupper och ger dig en totaloffert. Det är också vi som garanterar det utförda jobbet (vi använder oss av ”Hantverksformuläret 09”). Ett enklare, tryggare och roligare sätt att renovera.

Noggranna som vi vore hemma

Vi startade för att bli bäst i norrort. Vi älskar det vi gör. Och vi vill känna oss stolta varje dag när vi går hem från jobbet. Faktum är att vi alla har samma enkla inställning till livet: vi vill skapa hem där vi själva skulle vilja bo.

Den vita handskens princip

Nej, det är inget skämt. Vi använder alltid vita handskar när vi packar upp och monterar inredning eller målade detaljer. Dessutom är vi smått besatta av att täcka och städa efter oss. För vi vill inte bli ihågkomna för fläckar, fingeravtryck och skräp – utan för kvalitet.

Vi passar tider (jo, det är sant)

Vi har sett undersökningar om att hantverkare är kända för att inte hålla tider. Vi däremot stimuleras av att hålla tider. För det krävs om man vill driva ett professionellt företag. Och dessutom respekterar vi både din och vår egen tid.

Tillgänglighet 24/7 när du är kund

Service är A och O för oss. Vi vill vara spindeln i nätet som ansvarar för allt, och hjälper dig att fixa allt. Därför ser vi till att vara tillgängliga när du behöver det. Som kund får du ett VIP-nummer vi svarar på 24/7 (testa gärna).

Certifieringar, försäkringar, besiktningar och garantier

För oss är det en självklarhet att allt detta finns på plats. Både för din skull och vår egen – duktiga och välmående medarbetare är ju förutsättningen för att vi ska göra bra jobb.

Edsvikens Måleri & Bygg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Edsvikens Måleri & Bygg AB Målare, Sollentuna - 1
  • Edsvikens Måleri & Bygg AB Målare, Sollentuna - 2
  • Edsvikens Måleri & Bygg AB Målare, Sollentuna - 3
  • Edsvikens Måleri & Bygg AB Målare, Sollentuna - 4

Edsvikens Måleri & Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEdsvikens Måleri & Bygg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.07.2010
Org.nr:5568151541
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Jonas Wilhelm BoströmOrdförande
Petter ErnlundVerkställande direktör
Jonas Wilhelm BoströmLedamot
Petter ErnlundLedamot
Petra Terese WidinSuppleant
Martin Frans Alexander HedlundHuvudansvarig revisor

Omdömen om Edsvikens Måleri & Bygg AB

Lena Bruns witten

mer än ett år sedan

Proffsigt från början till slut, snabb återkoppling, duktiga och trevliga målare, höll tiden. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer att anlita dem igen.

Therese, Micke & Jaana

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Edsvikens Måleri! Mathias gjorde ett fantastiskt jobb, som vanligt! Alltid lika glada och proffsiga, ni är bara bäst!

Marie-Louise & Ove

mer än ett år sedan

Mycket proffsiga, punktliga och gör ett fantastiskt arbete. Martin som var här mest, men även Michailis , har gjort ett kanonarbete och vi fick ett superfint innertak, dörrar och snickerier på vår övervåning. Allt från första kontakten till slutbesiktning har skötts professionellt tack vare Petter !!

Jaana Eriksson

mer än ett år sedan

Petter, Ni gjorde det igen, ett utomordentligt arbete! Om det fanns ett Nobelpris i måleri skulle det gå till Mattias.

JB

mer än ett år sedan

Snabba, trevliga och superfint resultat! Anlitar dem gärna igen!!

Sara och Anders

mer än ett år sedan

Jhonny är extremt duktig, gjorde jobbet snabbt och noggrant. Han tog alltid kontakt vid frågor och höll tiden. Vi är mycket nöjda med hans jobb, han är en trevlig toppenkille!

kent o annette

mer än ett år sedan

Från första samtalet med Petter tills lägenheten var målad o tapetserad, nytt golv i kök o hall, slipat golv i sovrum o vardagsrum mm. sköttes allt på ett ytterst korrekt och professionellt sätt. Ett tevligt bemötande och mycket bra resultat, vi var nöjda med allt.

Anna

mer än ett år sedan

Målade om vårat kök. Otroligt proffsiga och duktiga!
Köket vart superfint och deras bemötande var världsklass enligt mig!

Johanna Berg

mer än ett år sedan

Proffsigt bemötande,realistisk planering och fantastiskt resultat.Allt från första kontakten med Petter till sista penseldraget av målaren. Kontinuerlig uppföljning under arbetets gång gör att man känner sig delaktig i arbetet.Under renoveringen av vår hall använde vi oss av målare,elektriker och plattsättare,allt ordnat av Petter.
Vi rekommenderar gärna Edsvikens Måleri!

Anita i Bålsta

mer än ett år sedan

Nytt kökstak med gipsskivor och microlit: perfekt resultat efter målning av Johnny! Knepiga spacklingsarbeten, nya "papphörn" och perfekt monterade taklister gav väggar och valv rena linjer. Mycket noggrant underarbete och ett resultat som både ni och vi är stolta över! Tack Petter för bra planering med snickare och målare!

Janne och Veronica

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med målningen av vårt nya hem. Arbetet gjordes med omsorg av Martin och Michalis. Det var klart i tid. Och det blev superfint! Kan absolut rekommenderas.

Gunnar Sjöberg

mer än ett år sedan

Från första till sista kontakt med Petter och det proffsiga jobb Peter utförde när förnsterrenovering och fasadmålning utfördes. Priset även denna gång
under takpris :)
Rekommenderas igen.
Gunnar med familj

Mica i Sollentuna

mer än ett år sedan

Allt var smidigt, proffsigt och trevliga är ni också! Vi fick huset ommålat utan ett enda problem. Man blir så glad när det klaffar så här bra. Tack Petter!

Jaana Eriksson

mer än ett år sedan

Tack Petter för ett fantastiskt arbete med målning och tapetsering i Edsviken. En stor eloge till Patrik och Mattias för ett fenomenalt arbete utfört inom utsatt tid. Med en sådan personal kan man bara få framgångar och nöjda kunder. Vi återkommer, var så säker!

Göran

mer än ett år sedan

Jonny gjorde ett kanonjobb hos oss. Målade och tapetserade om nästan hela kedjehuset, uppe och nere. Toppkvalitet överallt. Han hörde alltid av sig när det var något speciellt och höll tiden.

Möjliga telefonnummerformat

073332324607-333 232 46073-332 32 460733-32 32 46073-3323246