Om Ecowise Consulting i Sverige AB

Vi är ett konsultföretag som hjälper företag att utveckla sin verksamhet mot lägre miljöpåverkan, högre kvalitet, säkrare personalmiljö och därmed en mer långsiktigt hållbar och ekonomiskt gynnsam affärsverksamhet. Vi erbjuder konsulttjänster och IT-lösningar inom våra kompetensområden kvalitet, miljö, arbetsmiljö och socialt ansvar.

Mer om oss

Våra resultatinriktade, kreativa och flexibla konsulter utnyttjar sin erfarenhet och sin kunskap för att leverera en tjänst som är lite smartare!

Vi utgår från era behov och de eventuella krav ni berörs av och vägleder er till det slutresultat som skapar mest affärsnytta för er. Oavsett i vilken fas ni befinner er i arbetet med miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor kan vi hjälpa er med att uppfylla krav, effektivisera ert arbetssätt och profilera verksamheten.

Ledningssystem

Effektiva ledningssystem ger nöjdare kunder, bättre miljöprestanda och en säkrare arbetsmiljö för de anställda. Våra konsulter hjälper er att få ett enkelt, certifierat ledningssystem som verkligen fungerar!

Spineweb

Ett effektivt och användarvänligt webbaserat verktyg som förenklar arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö och låter ledningssystemet bli ryggraden i er verksamhet.

Utbildning & profilering

Utbildad och engagerad personal är en förutsättning för ett aktivt arbete med frågor inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda utbildningar inom samtliga av våra kompetensområden.

Ecowise Consulting i Sverige ABs utvalda länkar

Ecowise Consulting i Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ecowise Consulting i Sverige AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.09.2008

Org.nr:

5567656987

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

74900 Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5