Om Ecoholism AB

Låt oss göra jobbet! Vi har nämligen lösningar för alla och bara du bestämmer hur högt ribban ska ligga. Oavsett om du är företagskund eller privatperson så tycker vi att det ska vara enkelt och prisvärt att välja grön el. Därför hjälper vi dig att göra ett rätt val utifrån dina förutsättningar och behov. För visst är det viktigt att ditt projekt ska vara både ekonomiskt hållbart, effektivt och estetiskt korrekt. Välj mellan tre paket nedan som kommer att anpassas och skräddarsys för dig!

Gör ditt hus smartare.

Låt oss göra jobbet! Vi har nämligen lösningar för alla och bara du bestämmer hur högt ribban ska ligga. Oavsett om du är företagskund eller privatperson så tycker vi att det ska vara enkelt och prisvärt att välja grön el. Därför hjälper vi dig att göra ett rätt val utifrån dina förutsättningar och behov. För visst är det viktigt att ditt projekt ska vara både ekonomiskt hållbart, effektivt och estetiskt tilltalande. Välj mellan tre paket nedan som kommer att anpassas och skräddarsys för dig!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ecoholism AB Solkraft, vindkraft, Malmö - 1
  • Ecoholism AB Solkraft, vindkraft, Malmö - 2
  • Ecoholism AB Solkraft, vindkraft, Malmö - 3

Ecoholism AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEcoholism AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.07.2020
Org.nr:5592620727
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital25000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46521 Partihandel med elektronikkomponenter, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 71110 Arkitektverksamhet, 71123 Teknisk konsultverksamhet inom elteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Philip Richard Nicolas BergströmLedamot
Ina BergströmSuppleant