Om Eckerö Linjen

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Eckerö Linjen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEckerö Linjen Ab, Finland, Filial
BolagsformFilial till utländskt bolag
Datum för upprättande16.01.2006
Org.nr:5164038837
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch50101 Reguljär sjötrafik över hav och kust av passagerare, 50201 Reguljär sjötrafik över hav och kust av gods, 52241 Hamngodshantering

Exekutiva befattningar/Administration

Tomas Håkan KarlssonVerkställande direktör
Björn Valdemar BlomqvistVice verkställande direktör
Rickard Evert CarliHuvudansvarig revisor

Omdömen om Eckerö Linjen

KAN

mer än ett år sedan

Har åkt med Eckerö Linjen tidigare (några år sedan) och testade nyligen igen, vilken besvikelse. Förut kunde man käka köttbullar eller lax i cafeterian för ca 50:- nu 75:- Taxfree, Fazer chokladkaka är billigare på ICA Maxi eller ICA Kvantum.
Känns inte som det är billigt längre, trots det låga buss och båtpriset. Klart man kan unna sig något om man ändå skall ut och resa, men då kanske inte Eckerö Linjen är det självklara valet.
Tror en skärpning är nödvändig om inte kundunderlaget skall svikta.

www.lanja.blogg.se

mer än ett år sedan

Bra pris som fanns när jag åkte med bussförbindelse från Stockholm. Ena gånger var det fullt på bussen men som tur var fick jag och min vän iallafall sitta bredvid varandra och det är huvudsaken, då åkte vi från Stockholms Centralstation. Andra gånger det imprimsip tomt på bussen som även hade Wifi (mycket bra!) och den stannade i Kista Galleria vilket är ett stort plus!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Finns inte mycket mer man kan be om från en 2-timmars kryssning. Makalöst billigt, extremt prisvärt.

W Erikson

mer än ett år sedan

Jag kommer aldrig stödja ett företag som delar upp resenärer efter hudfärg! Så är det bara! Detta företag borde verkligen kolla upp vad för slags folk de anställer!!! Hur kan en sådan person vara säker ute i trafiken med detta sorts tänkande?

Anonym användare

mer än ett år sedan

Trevlig båt. Taxfree har blivit större och bättre. Ganska dyra räkmackor osv. Men dom är värda varenda krona. Bevakningen vid påstigningen har blivit bättre också, dock lite överdriven.
Många gånger har man åkt - och man är lika nöjd varje gång! :)