Se på karta
Sveagatan 1715242 Södertälje

Välkommen till Dyk & Marin Entreprenad. Vi kan hjälpa till med alla slags arbeten under vatten såsom broreparationer, kajreparationer, sjöledning m.m.

Larmvägen 246138 Trollhättan

Vi är ett specialistföretag inom undervattensinspektion. Samtliga anställda är broinspektörer och yrkesdykare.

Alfavägen 392133 Lycksele

Vi har tillgång till instruktörer och yrkesdykare. Dykbutik, utbildningar, service samt dykeriuppdrag. Mer än 30 år i branschen.

Björkhemsgatan 3850646 Borås

Undervattensarbeten på fartyg, både inspektion och reparation, är vår främsta specialitet. Välkommen att kontakta oss.

Godsgatan 1141879 Göteborg

Dawab är ett dykföretag med lång erfarenhet av alla typer av marina entreprenader och inspektioner. Vi utgår från Göteborg, men arbetar över hela Sverige.

Industrigatan 166533 Kil

Vi är professionella på undervattensarbeten o anläggningsdykeri. Vi vänder oss i huvudsak till företag och arbetar i hela Sverige.

Erik Dahlbergsgatan 4445131 Uddevalla

Allfix Bokenäs AB är företagen som har den breda erfarenheten och möjligheterna till att genomdriva sjöentreprenader/undervattensarbeten på ett effektivt sätt. Vår specialitet är sjötransporter, dykeriarbeten, hamnar & bryggor.

Örjasvägen 2279236 Mora

Svenska Tungdykargruppen är ett företag med rötterna i Dalarna, med grenar ut i Norden. Vi är ett dykeri- och sjöentreprenadsföretag med mångårig erfarenhet av alla förekommande dykeri och vattenrelaterade arbeten.

Spinnerivägen 144850 Tollered

Vi är ett av de ledande muddringsbolagen i norra Europa och erbjuder fullständiga lösningar för alla typer av marina projekt.

Markasträtet 17929494 Sölvesborg

Vi utför alla typer av dykarbeten som brygg- och bottenbesiktning, kajreparation, sjökabel, undervattensvetsning och sprängning.

Fiskehamnen 145745 Hamburgsund

Marin infrastruktur eller anläggningsentreprenad och byggnation är vårt hemmavatten. Våra projekt varierar i såväl storlek som i karaktär. Hamn & Sjö arbetar med allt ifrån totalentreprenader som generalentreprenader såväl som underentreprenad.

Knösövägen 9337164 Lyckeby

Pimmens Dykservice erbjuder helhetslösningar för alla slags dyk- och sjöentreprenader. Vi hjälper er att genomföra era projekt kostnadseffektivt.

Skeppmoravägen 7677194 Ludvika

Ludvika Dykeri är företaget med över 20 års erfarenhet inom dykbranschen. Vår specialitet är sjöledning, sjökabel, kraftstationer, sjötransporter och mindre gräventreprenader på öar.

Terra novavägen 11C62153 Visby

5 (2)

Vi arbetar med alla slags sjöentreprenader, som nybyggnation och reparation av kajer, av vindkraftverk, hamnar, broar etc. Vi utför även sjötransporter, sjökabelförläggning och nedspolning av olika typer av kablar, rör och ledningar. #nl#Vi utför även konsulterande dykeri som dokumentationsuppdrag med olika medier, broinspektioner, fartygsbesiktningar, projekteringar etc. Vi tar på oss dokumentations-uppdrag för miljökonsekvensbeskrivningar, projekteringar och besiktningar.

Lillängsdalsvägen13461 Ingarö

Vi arbetar med alla slags sjöentreprenader, som nybyggnation och reparation av kajer, av vindkraftverk, hamnar, broar etc. Vi utför även sjötransporter, sjökabelförläggning och nedspolning av olika typer av kablar, rör och ledningar. #nl#Vi utför även konsulterande dykeri som dokumentationsuppdrag med olika medier, broinspektioner, fartygsbesiktningar, projekteringar etc. Vi tar på oss dokumentations-uppdrag för miljökonsekvensbeskrivningar, projekteringar och besiktningar.

Skeppet ärans väg 2542671 Västra Frölunda

Göteborgs Dykeriteknik AB (GDA) är ett företag som utför marina installationer och entreprenader i och i anslutning till vatten. Företaget har en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1959 och är därmed ett av Sveriges äldsta företag inom undervattensarbeten.

Hunnekullsvägen 347553 Rörö

Vi är ett västkustbaserat företag, men jobbar över hela Sverige inriktade på dykeri och ROV-arbeten samt vattensäkerhet.

Gruvbacken 1918463 Åkersberga

5 (6)

Nästgårds AB säljer, installerar och reparerar luftvärmepumpar som kärnverksamhet men utför även trädfällning och vissa dykuppdrag. Vi jobbar framför allt med den ledande värmepumpstillverkaren Daikin och deras sortiment. Nästgårds AB har en praktisk arbetsbåt med en mindre kran och bogramp så vi enkelt kan göra jobb i skärgården. Vi är naturligtvis Certifierade kyltekniker hos Incert så vi får hantera köldmedier enligt gällande regelverk vilket krävs för att få installera eller demontera en värmepump. Vi har motorsåkskörkort A,B&C för avancerad trädfällning och bra försäkringar för det uppdrag vi tar på oss. Vi utför allt från markfällningar till Sektionsfällning om träden står tokigt till. Stormfällda träd i skärgården är inga problem. Vi har även nära samarbete med etablerade arborister för tex beskärning av träd och buskar. Mindre dykuppdrag som byte av bojkätting på befintlig sten, söka efter tappade saker eller inspektera kättingar till bryggan är inga problem. Vi har även erfarenhet av att bärga större saker som bilar, båtar eller bryggor. Att ta bort en tamp i propellern när olyckan varit framme gör vi fort och lätt. Ring gärna så får vi se vad vi kan göra. Båten vi använder är en 9,5 meter lång aluminiumbåt som är byggd i Finland. Den har en Yanmar diesel på 430hk och jetdrift. Den har en marschfart på 27-30 knop och är fartygsregistrerad för yrkestrafik. Vi kör gärna ut fyrhjulingar, byggmaterial i skärgården. Men även båt-taxi eller varför inte en dykutflykt till något vrak? Nästgårds AB drivs av Stefan Dahl som är utbildad snickare i grunden, Innehar Yrkesdykarcertifikat S30, Fartygsbefäl klass 8 mm. Vi strävar alltid efter att har rätt kunskap och behörighet för de uppdrag vi tar på oss. Ring gärna och fråga så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

Ytterbyvägen 5418594 Vaxholm

Välkommen till Elektrofors och Stockholms skärgård. Vi utför sjötransporter, sjökabelarbeten, bärgning av båtar, dykarbeten m.m. Vi utgår från Vaxholm men har hela Stockholms skärgård som arbetsfält.

Barkvägen 1492145 Lycksele

Vi är ett väletablerat företag som är specialiserade inom yrkesdykning men som även har mångårig erfarenhet utav anläggningsbranschen. Vi är stationerade i Lycksele, Västerbotten, men utför arbete i hela Sverige.

Linnéavägen 459431 Gamleby

Ocean Discovery är specialiserade inom 3D scanning under vattnet och undervatteninspektioner. Vi utför inspektion av miljöfarliga vrak, marinarkeologisk dokumentation och besiktnig av hamnar, kajer och sjöledningar. Med hjälp av avancerade fjärrstyrda undervattensrobotar, ROV, kan vi operera både till havs och inomskärs.

Bångåsen 63683598 Offerdal

ANDAB - Anläggninsdykeri AB har sitt säte i Offerdal, Jämtland. Grundaren och ägaren Mats Emilsson har sedan 1973 arbetat inom dykbranschen och har efter att han startade eget kunnat erbjuda det mesta inom yrkesdykning. Idag är även två av hans söner med och driver företaget.Vi utför det mesta inom anläggningsdykeri och har lång erfarenhet i branschen.

Box 281318728 Täby

Vi erbjuder marina produkter och tjänster till privatpersoner, båtklubbar, företag, marinor och kommuner.