Om företaget

DUAB-HUSET är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg. Du hittar många kända varumärken i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0499-143...
Adress

Södra Vägen 3

38334 Mönsterås

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

DUAB-HUSET har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

DUAB-HUSET är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg. Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken. Vi skickar paket inom hela Sverige och de flesta paket lämnar vårt lager redan samma dag. Alla ordrar över 500 kr skickas fraktfritt. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi har egen verkstad som hjälper dig med service och reparationer.

Att vi klarar att sälja till lägre priser än de flesta andra beror på att vi har rationella och kostnadsbesparande rutiner för våra inköp och att vi importerar större delen av vårt sortiment i egen regi. Vårt säljområde är främst Skandinavien. Eftersom vi har stor kompetens vad gäller maskiner och tillhörande utrustningar, så försöker vi i alla lägen ge bästa support. Med andra ord rätt produkt till rätt prisbild.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

DUAB-HUSETs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

DUAB-HUSET

Omsättning

248 783 tkr

Vinstmarginal

0.40 %

Anställda

24

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från DUAB-HUSET finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Drift och Underhållsteknik i Mönsterås Aktiebolag

Org.nr:

5563958809

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46741 Partihandel med järnhandelsvaror

46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.05.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

049914319

04-991 43 19

049-91 43 19

0499-143 19