Om Dr. Trokenheim Alina Hudläkarmottagning AB

Hudläkare i Stockholm.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Dr. Trokenheim Alina Hudläkarmottagning AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDr Alina Trokenheims Hudläkarmottagning AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.01.2001
Org.nr:5566048996
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Exekutiva befattningar/Administration

Alina Antonina TrokenheimLedamot
Krzysztof TrokenheimSuppleant
Mats Birger ÖrtegrenRevisor

Omdömen om Dr. Trokenheim Alina Hudläkarmottagning AB

Paula forssen

mer än ett år sedan

Alina och hennes man är båda helt underbara människor och ytterst professionella; extremt kunniga. Jag är själaglad att nu även min 11-åriga dotter fått hjälp. En väntetid på ca tre månader är inget att våndas över eller klaga det minsta på när man, som jag och många andra, vet att Alina är BÄST och att man verkligen får en hudläkare i absoluta toppklass. Därtill en läkare som genuint engagerar sig i sina patienter, vilket inte är alltför vanligt idag. Rekommenderas mycket varmt

Claes Elefalk

mer än ett år sedan

Högsta kompetens. Stort ansvar för patienten och lojal. Toppklass i Norden.

CarinaH

mer än ett år sedan

Visst, hon är sjuk ibland och det är långa köer till tidsbokningen. Men det är inte så konstigt eftersom hon är så populär. Men vill du verkligen ha professionell hjälp med din hud så är det hit och ingen annanstans du ska gå. Vet tyvärr inte om hon längre har plats för fler nya patienter.

arg

mer än ett år sedan

Går aldrig att få tag på dom via telefon. Är ALDRIG på plats. Att boka tid är mission impossible!! Ett rent skämt!!

Linnea

mer än ett år sedan

Efter flera år fram o tillbaka på vårdcentralen, har jag äntligen fått den hjälp jag sökt. Alltid ett trevligt bemötande, stor kunskap, och bara ett samtal bort när det har varit kris. Jag har enbart positivt att säga om Alina och mottagningen.

Helene

mer än ett år sedan

Alina Trokenheim är fantastisk. Min make har varit patient hos henne i sin ungdom, pga acne och tipsade mig när jag fick besvär i yngre vuxen ålder. När nu även min son har besvär har jag skickat honom till henne. Jag kan hålla med om att man ofta får avbokningar, men det är värt allt besvär för den hjälp man ändå får. Jag rekommenderar verkligen mottagningen.

Felicia Kardell

mer än ett år sedan

Mycket bra läkare!

Claes Elefalk

mer än ett år sedan

Högsta kompetens. Bästa patientvården. Kan inte få bättre hjälp.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Deras tidsbokning är ett skämt.
Min läkare strular med en remiss. Jag får efter ett par samtal reda på att det är * som jag fått remiss till. Jag ringer ett par gånger och får till sist kontakt med dem. Jag får reda på att jag skall komma i maj men de har inte kunnat skicka kallelse p.g.a att de inte haft min adress och de får dessa uppgiftert.. Jag sitter tyvärr i bilen och kan inte skriva. Detta var för mer än 2 månader sen. Det kommer ingen kallelse och till slut försöker jag ringa dem men får ingen kontakt. Jag tröttnar och går till husläkare. Nu i slutet av maj hör de av sig genom att skicka en faktura på uteblivet besök !!!!! Du har de adress att skicka brev. Jag har nu försökt få tag i dem utan resultat för att bestrida denna faktura men det är lönlöst !

nohra

mer än ett år sedan

Alina lugnar alltid mig när jag varit hos henne, jag blev acnefri med hjälp av henne och hon är fantastisk. visst får man ibland avbokningar pga sjukdom men som sagt hon är en äldre dam nu och hon och "assistenten" som är hennes man har hälsoproblem (han fick hjärnblödning förra året) så för mig även om det ibland tar sin tid är det värt besöket för att hon är så grym

Christoffer ska oxå får massor av beröm, han är alltid där och tar emot bokningar och bokar in oss som desperat behöver hjälp :)

Sofia

mer än ett år sedan

Om du vill bli av med din acne är Dr.Alina helt klart den bästa acne läkaren man kan gå till!!! Jätte go dam som verkligen vill hjälpa dig att bli acne fri och jag lovar det blir du.
Värt varända pening!