Om Dps Fritidsshop

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

1.7 kmTrek Bicycle Store Gothenburg

Trek Bicycle Store Gothenburg

1.7 kmTrek Bicycle Service Gothenburg

Trek Bicycle Service Gothenburg

2.9 kmTeam Sportia Göteborg - Backaplan

Team Sportia Göteborg - Backaplan

6.3 kmKålltorps Cykel

Kålltorps Cykel

Dps Fritidsshop, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Dp:S Fritidsshop Handelsbolag

Bolagsform

Handelsbolag

Datum för upprättande

06.09.2005

Org.nr:

9697128925

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46491 Partihandel med sport- och fritidsartiklar

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

I

Ida NiginJosefin Cederwall

moreThanAYearAgo

Seriösa och pålitliga.

Sebastian

moreThanAYearAgo

Ville ha en kedja påsatt på min cykel. Kedjan var lite lång så den behövde kapas ett par länkar. Ett arbete på kanske 5 minuter vilket kostade 180 kronor. Alldeles alldeles för dyrt. Inte minst efter att jag blivit tillsagd ett pris på 100 kronor dagen innan.
Aldrig igen

Petter

moreThanAYearAgo

Jag vill ge miljånos stjärnor i betyg till denna underbara lilla cykelbutik i Majorna. En helt underbar ägare som ger allt för din cykel. han är mycket kunnig och har priser och det är helt underbart att bara åka dit och pumpa däcken och snacka lite. han är också billig och har bra sevice.

Petter Bryneson - Jonsered

Johanna

moreThanAYearAgo

Här får din cykel bästa servicen, mycket trevlig personal som vet vad dom sysslar med. Ett nöje att både lämna och hämta sin cykel här.

E

Einar Sundgren

moreThanAYearAgo

Har lämnat in min cykel på en handfull olika cykelaffärer i västra Göteborg. De här är den som jag har störst förtroende för när det gäller deras kompetens.
Visserligen är inte mitt förtroende för andra cykelverkstäder särskilt högt efter att någon missat att montera en detalj i mitt framnav, en annan monterat delar från en annan cykel på min efter service och en tredje missat att skälet till mina upprepade punkteringar var ett häftstift i hjulet. Alla etablerade cykelverkstäder.
Inga liknande problem på Fritidsshopen dock. Servicen är snabb och oavsett om någon tidigare resencent tycker att de är dyra så är priserna helt i nivå och till och med under genomsnittet hos de andra jag anlitat.

Petter

moreThanAYearAgo

Underbar cykelaffär! Ägaren ärså trevlig!

Jag vill ge miljånos stjärnor i betyg till denna underbara lilla cykelbutik i Majorna. En helt underbar ägare som ger allt för din cykel. han är mycket mycket kunnig och har mycket bra priser och det är helt underbart att bara åka dit och pumpa däcken och snacka lite. Missa inte denna lilla butik när du cyklar i Majorna. Ligger mitt i mot Musikens hus och bredvid Västerhus.

Petter Bryneson - Jonsered

Fiskhamnen

moreThanAYearAgo

Mycket bra service + bra priser