Om DM TAK

DM TAK – ÄR TAKLÄGGARE I STOCKHOLM MED LÅNG ERFARENHET INOM TAKLÄGGNING, PLÅTSLAGERI, TAKMÅLNING SAMT ALLA TYPER AV TAKARBETEN. VÅRA TAKLÄGGARE LEVERERAR HÖGSTA KVALITÉN AV TAKLÄGGNING OCH VI KAN FÖRSÄKRA VÅRA KUNDER TAKSÄKERHET OCH TRYGGHET MED LÅNG GARANTI.

Vår verksamhet

DM TAK startades år 2001 av David Frykman. År 2002 började Vanessa Frykman (Davids fru) i företaget och år 2007 ombildades företaget till aktiebolag samtidigt som Anna Ohiniya Frykman (Davids syster) blev ägare.

DM TAK har idag ca 60 arbetande.

DM TAKs vision Ett företag som levererar den högsta kvalitén av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning i Sverige och därmed sätter en ny förbättrad standard som inspirerar andra takentreprenörer och industrier att göra likadant.

DM TAKs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 1
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 2
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 3
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 4
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 5
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 6
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 7
  • DM TAK Takläggare, Huddinge - 8

DM TAK, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDM Tak AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.02.2007
Org.nr:5567246623
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43911 Takarbeten av plåt, 43912 Takarbeten av andra material än plåt, 81290 Annan rengöring

Exekutiva befattningar/Administration

David Cramer FrykmanOrdförande
David Cramer FrykmanLedamot
Vanessa Piera FrykmanLedamot
Kristoffer Jarel Tobias HelanderLedamot
Petter Sebastian RankellHuvudansvarig revisor

Omdömen om DM TAK

Bernt Nyman

mer än ett år sedan

DM Tak AB fick jobbet att fixa till takmålning på vår 30-tals fastighet. Entreprenaden avslutades för några veckor sedan och vi kan konstatera, vi fick exakt vad anbudet innehöll, och faktiskt mer därtill, vad gäller vissa detaljer.
Sammanfattning: Enkel, tydlig och pedagogisk offert som alla kunde förstå, och utan någon dold tillkommande extrakostnad. Och, till rimligt pris. Vi upphandlingen kunde vi konstatera ett stabilt och ekonomiskt välskött företag - (Och, som styrelsen påpekade, en garanti är ju helt värdelös om ett företag kanske inte finns kvar om 3 eller 5 år!)
Vi upplevde trevligt bemötande, lyhördhet och bra kommunikation, det funkade perfekt, och allt exakt enligt löfte vid upphandlingen. Den snabbhet, flexibilitet och kvalitetskontroll vi kunde notera är definitivt något som uppskattades. Skönt att ha taket är fixat för lång tid framöver. Styrelsen i vår förening är således 100 % nöjda med både kvalitet, hur jobbet gjordes och slutresultat. Därför kan vi utan reservationer varmt rekommendera det här företaget. Tack för ett gott utfört arbete!
Mvh, Ordförande., Brf Ångpannan 13.

Niils Nestor

mer än ett år sedan

Allt arbete från början till slut gjordes på ett professionellt sätt. Mycket trevlig och kompetent personal. Ett företag som är mån om sin kund och jag vill starkt rekommendera företaget till andra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

DM Tak utför sina arbeten på ett professionellt sätt och har lång erfarenhet av branschen. Bra med ett företag som verkligen bryr sig!

Jaana v H

mer än ett år sedan

Har fått hjälp snabbt och professionellt - nytt tak och snörasskydd. Snyggt utfört arbete med bra finish på detaljer. Rent efteråt. Alltid trevligt bemötande. Kommer gärna att beställa flera jobb.

Anders Lenander

mer än ett år sedan

Vi är 100 % nöjda med både arbetets utförande och resultatet. Bemötandet från firman var trevligt. När vi väl bestämt oss påbörjades arbetet snabbt och klarades av på den utlovade tiden

Marcus Kämpe

mer än ett år sedan

Projektet rullade på snabbt och effektivt och resultatet blev riktigt bra.
Bra kontakt med Arbetsledningen gjorde att jag själv hade fullkontroll på vad som skedde på taket.

Claes Nydén

mer än ett år sedan

Jobben löpte på väldigt bra. DM-tak arbetar med bra produkter. Mycket trevlig och flitig personal. Fin dokumentation och en rimlig prisnivå.

Jörgen Friberg

mer än ett år sedan

Jag upplevde att DMtak är noggranna samt håller vad offerten utlovade samt hade en bra uppföljning av arbetet.Bra bemötande i samtliga personliga kontakter,

Erica WB

mer än ett år sedan

Mkt bra bemötande. Pga väder drog arbetet ut på tiden men styrelsen och medlemmarna fick bra information.

Önskvärt om företaget hade bättre kontakter inom sitt område, t.ex om ngt måste lagas av murare eller skadedjursbekämpning för att kunna samköra arbetet.

Ang takskottning snabba och effektiva.

M Aziz

mer än ett år sedan

Bra bemötande
Snabb leveranstid
Bra kvalitet
Alltid Tillgängligt

Möjliga telefonnummerformat

08604744508-604 74 45086-04 74 450860-474 45