Om Ditec Sisjön

Hos oss får du proffsig hjälp med billackering, lackskador, plåtskador, bilvård, rekond, lackskydd, rostskyddsbehandling, solfilm och mycket mer. Vi är Auktoriserad Ditec, Auktoriserad Swrust rostskyddscenter, Certifierad solfilmsmontörer, Certifierad inom avancerad fordonssanering,Certifierad och miljögodkänd lackverkstad.

På våra fullserviceanläggningar kan du få hjälp med:

Rekonditionering

Lackskyddsbehandling

Rostskyddsbehandling

Solfilm

Luktsanering

Reparation av Bucklor samt Lackskador

Ditec center Sisjön/Göteborg

Utsedd till årets Ditec center 2012. Högsta kreditvärdighet enligt bisnode (AAA), Kollektivavtal med IF METALL, Auktoriserad Ditec Bilvårdscenter, Auktoriserad Swerost Rostskyddscenter, Auktoriserad/certifierad lackverkstad, Certifierad Solfilmsmontör (Solarguard), Certifierad inom avancerad fordons sanering, Certifierad Läderreparatör Miljögodkänd

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ditec Sisjön Bilverkstad, Göteborg - 1
  • Ditec Sisjön Bilverkstad, Göteborg - 2
  • Ditec Sisjön Bilverkstad, Göteborg - 3
  • Ditec Sisjön Bilverkstad, Göteborg - 4
  • Ditec Sisjön Bilverkstad, Göteborg - 5

Ditec Sisjön, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBvt Recond AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.03.1984
Org.nr:5562397025
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Amir ChizariLedamot
Mahya FarhadyganjehSuppleant
Björn Olof Edvard ThunholmHuvudansvarig revisor

Omdömen om Ditec Sisjön

Claudia Fredriksson

mer än ett år sedan

Har alltid blivit professionellt bemött och nöjd med utförandet av tjänster. Rekond och lackförsegling.

Sven Simonsson

mer än ett år sedan

Bäst i stan. Perfekt resultat, nogrann och trevlig även om du inte har en Ferarri :) Jag är en återkommande kund som kommer fortsätta komma tillbaka.

Alex Pettersson

mer än ett år sedan

Jag tycker dom är noggranna med bilen. jag kan varmt rekommendera Ditec Sisjön

Mike Jonsson

mer än ett år sedan

Lämnade in min bil för helrekond och därtill lackskydd för närmare 6000kr. När jag skulle hämta bilen upptäckte jag en bula på bakre dörren vilket jag meddelade INNAN jag tog emot bilen. Deras ursäkt här var -vi har inga verktyg för att kunna göra bulor så det kan inte vara vi!

Givetvis upptäckte jag "brännmärken" där polerhättan gått varm mot dörrhandtaget och skavt av lacken på dörrkanten . Även detta påpekade jag vilket dom svarade -vi har inga maskiner som kan utföra sådana mönster!

Slutkommentaren av personal: vi är nöjda med resultatet av den anledning till att vi fick bort en del tvättrepor!

Åkte förbi en annan rekondfirma som bekräftade att märkena på handtag och lack efterkommit från deras arbete.

Kommer inte rekommendera detta företag varken till de jag känner eller till våra förare på taxi.

Svar från företaget

Hej Mikael
Hej! Vi på Ditec i Göteborg har jobbat med lackskydd och bilvård i mer än 15 år vilket gör oss till en av de mer erfarna i branschen. Vi är otroligt måna om att ha nöjda kunder och vi skulle därför önska att du kontaktar oss så att vi kan åtgärda vad som eventuellt inte blev bra. Tveka inte, hör av dig till oss! Mvh / Amir med personal.

Jonas

mer än ett år sedan

Har nu kört i 8 månader med min bil som jag lämnade till DITEC i Sisjön innan jag hämtade ut den från bilhandlaren, funkade kanon. Bilen var behandlad och klar när jag kom till bilhandlaren. Tvättat den några gånger och den har varit väldigt lätt att tvätta och det känns som lacken har blivit hårdare det är nästan inga stenskott.

Anna Hurtig

mer än ett år sedan

Väldigt bra engagemang från personalen och mkt fint resultat!

Alex Pettersson

mer än ett år sedan

Mer än nöjd!
Ett varmt bemötande ifrån ägaren och ett helt klart utomordentligt utfört arbete på bilen! Ville att den skulle bli vår fräsch och fräschare kunde den inte blivit då bilen ser ut att va som ny efter behandlingen hos Ditec Sisjön! En familj vän har alltid valt att ta bilen hit och nu var det min tur att ge stället en chans. Rekommenderar Ditec Sisjön starkt.

Lukas Hilmarch

mer än ett år sedan

Lämnade in min BMW z3 roadster på helrekond och lackbehandling, och att ett sådant fint resultat det blev hade jag aldrig kunnat anat. Skit bra personal och ett riktigt bra jobb. Dröjer inte länge tills jag lämnar in min andra bil hos Amir och gänget.
Tackar för ett kanon jobb och bra tips inför nösta tvätt.

Peter S

mer än ett år sedan

Hämtade min bil idag som hade fått en DITEC lackkonservering och måste säga att jag är mycket imponerad av resultatet! Killarna på BVT Recond har verkligen lyckats med jobbet och mottagandet jag har fått har varit riktigt bra. De gjorde det "lilla extra" som gör att jag är nu en mycket nöjd och återkommande kund! Ger BVT Recond i Sisjön mina absolut bästa rekommendationer. /Pekka S.

Per T

mer än ett år sedan

Visste inte att det var möjligt och få 10 år gammal bil och se ut som ny igen. Riktigt bra jobbat killar.

Sökord

rekondditecditec rostskyddsbehandling prisutvändig rekond bilditec behandlingrekonditionering bil prislackkonservering bilhel rekondpolera lyktglasbilpoleringlackkonservering ny bilditec biltvätt prisditec top coatpolera plastlyktorpolera strålkastare av plastmögelsanering bil prisditec grundbehandlingkeramisk lackbehandlingrostskyddsbehandlinghel rekond prislackbehandlinghelrekond bilpolera strålkastare plastbiltvätt invändigtditec behandling prishandtvätt bilstrålkastare poleringboka rekondlyktglaspoleringdieseloptimeringrekondering bilditec underhållsbehandlingpolering strålkastareditec lundbilvårdlackförsegling keramiskpolera bilen prislackbehandling bilditec lackkonserveringpolera lyktglas av plastbil rekondrekonditionering bilkeramisk lackförsegling prisditec rekondditec rekond prisunderredsbehandlingtectylditec priserrekond prisstrålkastare renoveringstrålkastar poleringpoleringhelrekondrecondrenovera strålkastarglasinvändig rekond prispolera strålkastarglas av plastditec prislistapolera strålkastare verkstadrekond kostnadstäda bilen invändigt prislackskyddsbehandlingrekonda bilen priskeramisk behandling bil prissanering billackskyddkeramiskt lackskydd prislackförseglingditec sisjönrenovera strålkastarekeramisk lackförseglingmotortvättrekond bil prisditec ceramic ultra prisinvändig rekondditec cityditec erbjudanderenovera lyktglaspolering bilbilrekond prisditec rostskyddsbehandlinglackbehandling prisrekond bilhandtvättpolera strålkastare prishelrekond prisrekond sisjönlackbehandling bil prisditec lackskyddbilrekondlackförsegling prisbiltvätt handtvättinvändig biltvättditec original vs ceramic ultrapolering av strålkastarelackkonservering prispolera framlyktorpolera strålkastareutvändig rekondditec prispolera lyktorlackkonservering

Möjliga telefonnummerformat

03147155003-147 15 50031-47 15 500314-715 50