Om Din Klinik

Välkommen till Din Klinik. Vårdcentralen för dig! Vi är ett team med erfarna läkare och sjuksköterskor som har som mål att du skall få högkvalificerad vård. Du skall alltid känna dig välkommen att komma till oss för just det som du vill söka för.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Din Klinik Vårdcentral, hälsocentral, Göteborg - 1
  • Din Klinik Vårdcentral, hälsocentral, Göteborg - 2
  • Din Klinik Vårdcentral, hälsocentral, Göteborg - 3

Din Klinik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMartinofsweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.08.2009
Org.nr:5567877328
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall500 - 699
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47750 Specialiserad butikshandel med kosmetika och hygienartiklar, 77330 Uthyrning och leasing av kontorsmaskiner och kontorsutrustning (inklusive datorer), 33200 Installation av industrimaskiner och -utrustning, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Martin Gerhard ÖstLedamot
Maria Katarina ClaessonRevisor

Omdömen om Din Klinik

Johanna Therése Franzén

mer än ett år sedan

Trots några smärre missar så är jag riktigt nöjd med personalen på Din Klinik, trevligt & varmt bemötande & fixade till det som blev fel. Läkaren - Kamila lyssnade & tog mig & mina besvär på allvar & med stor skicklighet ringde hon upp mig med ett tufft besked. Hon berättade för mig att jag har fått en sjukdom som kommer att förändra mitt liv för resten av mitt liv.
Jag provade att jobba 2 dagar men det var mer än vad min kropp mäktade med & det lyssnade Kamila på & sjukskrev mig samt att hon skickade remiss ditt jag ville att hon skulle skicka remiss. Så stor eloge till Kamila & även stort tack till sjuksköterskan Emma som tog all blod från mig & som svarade snabbt & respektfullt på mitt mail.
MVH Johanna

Malin

mer än ett år sedan

På din klinik har jag fått utmärkt hjälp för mina besvär. Jag vill rekommendera din kliniks BVC, för att de tar hand om mina barn både professionellt och personligt.

kristina

mer än ett år sedan

jag är glad att Din klinik finns och har alltid akuta tider,tack Dr.Martin Öst och Dr.Brant är väldigt nöjd med er och eran trevliga personal.
ett stort tack till er.

Anna

mer än ett år sedan

Tack Dr. Martin Öst för att Du lyssnade på mig och tog hand om mina besvär. Nu är jag äntligen frisk igen tack vare dig!
Jag vill även tacka personalen på Din Klinik för ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande.

Anders

mer än ett år sedan

Vill tacka läkare Martin Öst för snabb och korrekt diagnos. Personalen på neurointentsiven var mkt imponerade av handläggningen. Jag vill tacka Dig Martin Öst och personal för att ni räddade mitt liv.

Alex

mer än ett år sedan

Vanlig och mkt kompetent personal. Lakare Martin Ost ar valdigt duktig och tar sig tid och har ett stort engagemang.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket bra klinik med duktiga läkare alltid trevliga och glada så toppenbra!

Ulrika Kisker

mer än ett år sedan

... DIN KLINIK som vi har följt från starten. Den stora fördelen är att snabbt kunna erhålla en besökstid, ofta redan samma dag. Dr. Martin Öst tar sig tid att lyssna på patienten, vilket hör till undantagen nuförtiden. Vi vill även framhålla den vänliga inställningen hos övrig personal där.

Bertil

mer än ett år sedan

Har haft ont i höger armbåge under en lång tid. Vid ett rutinbesök i ett annat ärende, råkade jag nämna smärtan vid armbågen. Doktor Brandt på Din Klinik föreslog då ögonblickligen att ge mig en kortisonspruta. Sagt och gjort; resultatet efter några dagar blev en helt smärtfri armbåge. Ser fram emot nästa smärtområde: i främre axeln. Doktor Brandt vet inte om sin lycka, men han skall få sätta en spruta där också, när jag inom kort skall få min influensaspruta inför 2011. Tack på förhand!

Eric Åkerlind

mer än ett år sedan

Jag har varit med från starten av Din Klinik och har under hela tiden mottagits på det allra bästa tänkbara sätt av läkare och personal! Snabb service! Lätt att få tider!

Eva 76

mer än ett år sedan

Fick tid samma dag! Trevlig personal! Mkt nöjd med min behandlande läkare Martin Öst som jag varmt kan rekommendera.

Möjliga telefonnummerformat

03144400003-144 40 00031-44 40 000314-440 00