Om Diamar Brud & Fest

Vardagar kör vi endast tidsbokning, för drop in kolla in Instagram och Facebook

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

1.5 kmGANT

GANT

2.9 kmGANT

GANT

23.0 kmModeLinn AB

ModeLinn AB

44.0 kmWithsegerqvist

Withsegerqvist

Diamar Brud & Fest, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Diamar Brud & Fest

Crazy In Love

mer än ett år sedan

WOOOW vilken butik! Fantastisk personal som är erfarna och trevliga!

Tova

mer än ett år sedan

Helt fantastiskt trevligt bemötande, fick verkligen jättebra hjälp och råd. Det behövs verkligen då man inte direkt köper balklänningar på en daglig basis, haha. Kan verkligen rekommendera alla som letar efter det lilla extra att gå dit! Bra priser är också ett stort plus.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag köpte min cocktail klänning där för 1 månad sedan, och jag fick så många komplimanger för den! Jag är verkligen supersupersuper nöjd :) Tjejen som jobbar där är jätte snäll, och hon hjälpte mig att hitta klänningen som passar just mig. Jag hoppas verkligen att dom växer och blir större! Skulle var underbart att få se en stor diamar butik på stan med större utbud. Tro mig, ni skulle nog locka många fler kunder. Vilket skulle önska mig är att ni köper in mer ''stil rena'' klänningar, alltså mer eleganta. Dock älskar jag klänningarna som finns där. Speciellt på assyriska/syrianska bröllop kan man köra på glitter osåå ;) Som sagt, jääättenööjd, hoppas att ni växer från lilla butiken i rosenlund till en stor glammig affär i stan's centrum. ( Kristinas brud affär kan slänga sig mot väggen) HAHHAHA

Sandra. K

mer än ett år sedan

Ni har jätte fina klänningar.. O på tala om servicen de är den bästa som finns.. Går inte beskriva hur bra hjälp man får av två underbara tjejer:) you rock girls:)

Sofie E.

mer än ett år sedan

En underbar butik med den bästa servicen. Rekomenderas till alla tjejer som vill ha lite annorlunda klänningar och speciellt för ungdomarna. Tack Diana för min blåa paljett klänning. Älskade den!

ANNA

mer än ett år sedan

lite fint här o där men ändå samma sak som i alla brud&fest affärer.. Samma design på alla.. Turkiskt och billigt kan man betrakta det som .. Inte min stil i alla fall. Eleganta klänningar får man väll leta nån annanstans ''/

ny

mer än ett år sedan

mycket fina och bra klänningar till ett kanon pris

V. Hanna

mer än ett år sedan

Mycket fina klänningar med en mycket fin service. Jätte glad över att jag köpt en klänning från DIAMAR

Anonym användare

mer än ett år sedan

Diamar brud och fest är en underbar butik fylld med klänningar smycken och aftonväskor. Älskar att handla där för de har bra service och bra priser. Rekomenderar STARKT

Lisa

mer än ett år sedan

Tack Tack Tack för världens finaste klänning och bästa servicen. Är så otroligt nöjd med hjälpen jag fick och längtar till min förlovning! Rekommenderar alla att åka in till Diamar ;)

marisimell

mer än ett år sedan

Det är en jättebra butik, fina klänningar! alla kunder är nöjda och jag längtar till nästa bröllop för att komma och köpa klännig! Jönköpings bästa affär!:)

Rita Yalda

mer än ett år sedan

Diamar är den bästa brud & fest butiken vi har i Jönköping! Finaste klänningarna hittar man alltid där! De två tjejerna som jobbar där är hur trevliga som helst, och tar alltid emot en med sitt glada humör. Jag köpte en klänning därifrån och aldrig har jag fått så många och fina komplimanger som jag fick med den klänningen!

Susan

mer än ett år sedan

Jag tycker det är en grymt bra verksamhet med två underbara tjejer. Man känner sig alltid välkommen och avslappnad i butiken.
Till Anna
Mitt namn är Susan Om
Du har svårt att tro att människor tycker bra om Diamar!

ANNA

mer än ett år sedan

Och om ni inte märkt det .. så är dom själva som har skrivit omdömen! Alla ''fina'' omdömen är ifrån samma datum .. DÅLIG STIL !

Svar från företaget

Hejsan "Anna."
Det är inte vi själva som har skrivit alla fina omdömen. Vi delade de på facebook och då valde dem att skriva. Vi har över 2000 Fans.. Och tyvärr så har vi inga "turkiska" klänningar, vi säljer endast världsmärken.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket bra service och underbara klänningar! rekomenderas verkligen!.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snyggaste fest och balklänningar!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag köpte min balklänning från Diamar i sommras och jag fick så många komplimanger för den och jag var supernöjd. Jag rekomenderar diamar till allt och alla. Ni får inte missa deras klänningar och deras fina service