Se på karta

diabetesfotvård 

gav 941 företag inom detta område

Fot-Källan

Öppet

Sockerbruksgatan 8D26264 Ängelholm
logo

Välkommen till Fot-Källan! Auktoriserad medicinsk fotterapeut. 26 års erfarenhet.

LM:s Fotvård & Massage

Storgatan 10B93331 Arvidsjaur
logo

LM:s Fotvård och Massage ägs och drivs av Liselotte Marklund som är utbildad massör och fotvårdsterapeut.Att unna sig massage och fotvård kan förebygga belastningsskador och sjukfrånvaro.Jag erbjuder rätt massage vid rätt tillfälle. Din hälsa är alltid i fokus och jag gör mitt yttersta för att du ska få den behandlingen som just du behöver.

Två små fötter

(5)

Baggens Gränd 473230 Arboga
logo

Välkommen till fotvårdssalongen Två små fötter! Unna dig en skön stund i min salong och låt mig ta hand om dina fötter. Mår dina fötter bra mår du bra! Det är viktigt att ta hand om sina fötter då det är dom som utsätts för mest belastning.

Fotspecialisten i Skövde

(4)

Sankt sigfrids gata 954130 Skövde
logo

Jag som driver Fotspecialisten i Skövde heter Barbro Sjödin och är medicinskt utbildad fotterapeut. Jag erbjuder omsorgsfulla fotvårdsbehandlingar och behandlar fotproblem som bl.a. liktornar, nageltrång & förhårdnader.

Annica Rybergs Fotklinik

Olof wijksgatan 341255 Göteborg

Kungälvs Fotvård HB

Stängt

Strandgatan 7344231 Kungälv
logo

Studio Fot

Ehrensvärdsgatan 325433 Helsingborg
logo

Välkommen till Studio Fot! Mitt namn är Lotta Karlsson. Jag är utbildad, diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist på Fotakademin Syd i Kristianstad och medlem i Sveriges Fotterapeuter. Tidigare har jag jobbat som undersköterska inom äldreomsorgen.

Elenas Fot-Spa Karlsborg - Fotvård Karlsborg

Öppet

Smedjegatan 754631 Karlsborg
logo

Elenas Fot-Spa, din fotvårdsspecialist i Karlsborg. Vi hjälper dig med allt från klassisk fotvård till medicinsk fotvård och healing samt Reiki. Varmt välkommen att boka din tid via telefon eller mail!

Alexia Fotvård

Kärnavägen 458662 Linköping
logo

Camillas Make-Up & Fotvård AB

Öppet

Kräpplavägen 4814140 Huddinge
logo

Jag erbjuder medicinsk fotvård, zonterapi, vaxningar, frans/brynfärgningar och mycket mer i fräsch och avkopplande miljö nära dig.Hjärtligt välkommen!

Anettes Hud & Fotvård

(4)

Ångermannagatan 12416264 Vällingby
logo

Fotvård, hudbehandlingar mm. Välkomna att höra av er.

Fotvårdsspecialisten

(4)

Irisdalsgatan 2862142 Visby
logo

Fotvårdsspecialisten i Visby på Gotland erbjuder medicinsk fotvård till människor runt om på ön. Jag erbjuder även hembesök för de som har svårt att ta sig till mig.

Fotlyckan/ Christina Gustavssons fotvård

Bergslagsvägen 10073110 Kolsva

Jag är utbildad medicinsk fotterapeut.Har kliniker i Köping & Kolsva, jag kan hjälpa dig med dina fotproblem så som förhårdnader, vårtor, nageltrång, liktorn, svamp & råd, tips vid nagelsvamp, eller njut av en klassisk fotvård.

Fotlyckan/Christina Gustavssons Fotvård

Virgatan 773131 Köping
logo

Brattåsgårdens Fotvård

Streteredsvägen 542832 Kållered
logo

Medicinsk fotvård sedan 1993, tar remisseroch privata kunder. Behörig för diabetes, reumatiker, psoriasis, nageltrång, liktorn mm. Avtal med VGR för deras remisspatienter

Mariannes Fotvård

Allbogatan 1334374 Liatorp
logo

Helen's Fotvårdsklinik

Ullasjövägen 451254 Svenljunga
logo

Linneas Fotvård

Wergelandsgatan 1716848 Bromma
logo

Som fotterapeut utförs alltid mitt jobb med finess och kunskap för att ge dig rätt behandling som krävs för ett friare liv i din vardag.

Ninas Fotvård

(5)

Skyttegatan 1A72338 Västerås
logo

Välkommen till Ninas Fotvård. Att bry sig om sina fötter är ingen lyx utan en nödvändighet.

Tinas Fotvård & Massage

Öppet

(4.87)

Storgatan 1735230 Växjö
logo

Tinas fotvård och massage är en liten, mysig och fräsch salong som erbjuder fotvård och klassiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Klinik Fothälsan

Öppet

Emausgatan 3172224 Västerås
logo

Klinik Fothälsan - underbar fotvård som får dig att gå på moln! Diplomerad fotterapeut med diabetesutbildning. Medlem i Sveriges fotterapeuters Riksförbund. Avtal med landstinget.

Din Fotvård Gefle - Anna-Lena Hall

Stängt

Nobelvägen 280267 Gävle
logo

Medicinsk Fotvård

Marins Fotvård

Öppet

Saluvägen 118766 Täby
logo

Som medicinsk fotterapeut hjälper jag dig med problem så som nageltrång, hälsprickor, liktorn och vårtor.Jag hjälper även till med inlägg och avlastningar vid behov.Medicinsk fotvård görs med fördel i förbyggande syfte för att hålla fötterna friska.Du kan ta ut ditt friskvårdsbidrag hos mig och jag är ansluten till Epassi.Boka din tid här:https://boka.timma.se/marinsfotvardVälkommen!Hembesök görs vid behov och tid bokas då via telefon📞 070-4263878

Roos Fotvårdsklinik AB

Öppet

Flygarvägen 1317569 Järfälla
logo

Professionell medicinsk fotvård och fotfriskvård i Järfälla med fokus på svenska produkter. Även ambulerande fotvård. Bokning via BokaDirekt/telefon/mail. Varmt välkommen!

Nya Fotkliniken Ljungby

Öppet

Stationsgatan 234160 Ljungby
logo

Välkommen till Nya Fotkliniken i Ljungby! Kontakta oss för tidsbokning. Varmt välkommen!