Den Ökända Salong Betong AB logo

Den Ökända Salong Betong AB

Om företaget

Salong Betong är en professionell studio där alla har lång erfarenhet och grundlig utbildning inom hygien och korskontamination, deras prisade konstnärer är specialiserade på black and grey realism men ingen tatuering är för...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-029 16...
Adress

Skebokvarnsvägen 151

12452 Bandhagen

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Salong Betong är en professionell studio där alla har lång erfarenhet och grundlig utbildning inom hygien och korskontamination, deras prisade konstnärer är specialiserade på black and grey realism men ingen tatuering är för liten eller för stor, alla som är över 18 år är välkomna att höra av sig till oss på Salong Betong, Salong Betong Beauty är dom enda i Sverige som kan erbjuda laserbehandlingar med den senaste och absolut bästa lasertekniken i världen.

Salong Betong Beauty

Salong Betong Beauty är dom enda i Sverige som kan erbjuda laserbehandlingar med den senaste och absolut bästa lasertekniken i världen. Tatueringsborttagning med en av marknadens senaste teknologier, PicoLO pico-sekund laser. PicoLO arbetar med Pico-sekund laser som behandlar pigmentet på ett nytt sätt jämfört med andra lasrar. Pico-sekund laser splittrar pigmentet i huden till mycket mindre partiklar som lättare kan transporteras bort av kroppen. Det resulterar i mindre obehag, kortare återhämtning och färre behandlingstillfällen. En annan teknologi som PicoLO arbetar med är LIOB, en kavitationseffekt som stimulerar hudens läkningsprocess och inducerar neocollagenesis som i sin tur stärker hudens kollagen, elastin vilket minskar fina linjer och rynkor. Våra behandlingar: Tatueringsborttagning (alla färger) Carbon Peeling (Hollywood behandling) Hudföryngring (tighta till huden) Hudreperation (pigmenteringar, acne, ärr osv)

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Den Ökända Salong Betong AB

Omsättning

2 177 tkr

Vinstmarginal

-5.10 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Den Ökända Salong Betong AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Den Ökända Salong Betong AB

Org.nr:

5567924252

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

96090 Övriga konsumenttjänstföretag

74102 Grafiska designföretag

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

90030 Enskilda artister, författare, journalister m.fl.

56100 Restauranger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.11.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0760291650

07-602 916 50

076-029 16 50

0760-29 16 50

076-0291650