Se på karta

dekormålning 

gav 79 företag inom detta område

Ekström Måleri AB, Leif

(5)

Krusegatan 2421225 Malmö
logo

Vi utför alla förekommande målningsarbeten för offentlig och privat miljö inne som ute. Vi är auktoriserade på fönsterunderhåll.

Hjärups Måleri AB

Bergströms väg 1024561 Staffanstorp
logo

Ett gott rykte är ledstjärnan hos oss på Hjärups Måleri AB. Alla som arbetar i företaget har ett gemensamt mål och det är att ni som kund skall var nöjda. Företaget grundades 1998 av Peter Clarensius och Magnus Viberg och de driver företaget än idag. Vi på Hjärups Måleri AB strävar alltid efter att skynda långsamt. Vi uppmanar därför er att alltid vara ute i god tid med anbud och förfrågningar för att på så sätt noggrant få bästa möjliga rådgivning om måleriet. Om vi tillsammans med er har gott om tid för en ordentlig genom gång på vad som är de bästa förutsättningarna för uppdraget, så blir också resultatet det bästa.

SIVHED Dekorationsmåleri

Stängt

(5)

Östersjögatan 92B27238 Brantevik
logo

SIVHED är företaget som specialiserat sig på dekorationsmåleri, exklusiva heminredningar, miljöer och konsten att sammanföra dessa. De jobbar utifrån kundens önskan och skräddarsyr alla lösningar. Grundaren Ola Sivhed har under sina 25 år i fantastiska miljöer, med stora projekt inom konst, dekorationsmåleri och arkitektur utvecklat ett starkt sinne för helhetskänsla, komposition, färg och form. Vilket de idag använder för att ge sina projekt den personliga touch företag och kund söker.

Carlsson Handel o. Måleri AB, Valter

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Valter Carlsson Måleri AB är en målerifirma som utför högkvalitativa måleritjänster åt kunder i Storgöteborg. Vi satsar på framför allt fyra områden: fasadmåleri, interiörmåleri, dekormåleri, samt i vårt dotterbolag: fönsterrenovering.

Garbovs Finmåleri /Finkam Mal AB

Stängt

Nedre Gatan 10626161 Landskrona
logo

Traditionellt måleri av hög kvalitetmed specialkompetens inom restaurering & dekormålning

Färnebo Måleri AB

Jonasesvägen 1981174 Österfärnebo
logo

Allt inom byggnadsmåleri; invändig målning, tapetsering, utvändig målning, fönsterrenovering m.m. Utför även glasning av fönster.

Accus Ljusreklam AB

Stängt

Sallerupsvägen 14521228 Malmö
logo

Accus projekterar, designar, tillverkar och monterar skyltar för alla miljöer. Med färg, form, beprövad teknik och hållbara material skapar vi skyltar som förmedlar och förstärker varumärken och budskap. Vi arbetar med allt från enstaka skyltar till skyltprogram,hänvisningsskyltning och omprofileringar. Inom företaget finns en samlad kompetens i bland annat skyltteknik, industridesign, belysning, projektledning, typografi och grafisk formgivning.

NF måleri ab

Hypoteksvägen 1012930 Hägersten
logo

NF måleri ab är det företag du ska lita på om du är i behov av hjälp med måleri. Det spelar ingen roll om du har ett mindre arbete eller ett storskaligt arbete.

Joncon Måleri AB

Smedjegatan 20A35246 Växjö
logo

Vi arbetar med både mindre och större projekt och vår måleriavdelning vänder sig även till privatpersoner.Välkommen till oss!

Br Måleri & Fastigheter AB

Vikingavägen 2313643 Handen
logo

Vi utför traditionellt måleri invändigt och utvändigt i hela Stockholmsregionen och har vår bas i Handen, HANINGE. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom måleriyrket. Hög kvalitet och integritet är ledord i vår verksamhet då vi vill ha kunder som återkommer.

Kjell Anderssons Måleri AB

Horshaga LÖNNHAGA 33291 Gislaved

HMJ:s Måleri AB

Stallmästaregatan 2458735 Linköping
logo

Tommy`s Måleri

Rinmansgatan 1863346 Eskilstuna
logo

Vi erbjuder klassiskt måleriarbete till både företag , privatkonsument , industri o föreningar.

Niklas Svenssons Måleri AB

(3.67)

Forsbackavägen 29037590 Mörrum
logo

Andersson Kjells Målerifirma

(1)

Horshaga LÖNNHAGA 33291 Gislaved
logo

Guso Måleri

Stängt

Idögatan 5558278 Linköping
logo

Välkommen till Guso Måleri!Guso Måleri är din lokala målare i Linköping. Vi utför alla måleriarbeten inom- och utomhus samt tapetsering och snickerimålning. Våra kunder är både privatpersoner och företag i Linköping med omnejd. Vår högsta prioritet är väl utförda kvalitetsarbeten efter dina önskemål som vår kund. Vi är momsregistrerade och f-skatt registrerade

Järna Lasyrmåleri AB

Skäve 15331 Järna
logo

Vi arbetar med färgsättning, lasyr-, monumental-, bild- och kvalitetsmåleri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Proffsmåleri I Skåne AB

Stängt

(4.5)

Snäckgränden 423138 Trelleborg
logo

Vi är ett familjeföretag som arbetat med måleri i drygt 20 år.

Västanfors Måleri AB

Stängt

Uddvägen 1077760 Söderbärke
logo

Vi utför alla typer av målerijobb utifrån dig och dina önskemål – från stora entreprenader till service och underhåll. Med utgångspunkt i Dalarna och Mälardalen där vi själva bor lägger vi fokus på vad du som kund vill ha. Det är dina önskemål som färgar oss i vardagen.

Firma Dan Ritzén- Måleri & Fönsterrenovering i Ljungby

Stängt

(5)

Hölminge 4234196 Ljungby
logo

Firma Dan Ritzén är det lilla måleriföretaget som föredrar kvalitét före kvantitet. Företaget utför måleri och tapetsering både lokalt och regionalt samt fönsterrenovering i vår egen verkstad. Varmt välkommen att kontakta oss!

Sjöviks Måleri & Puts

Stängt

(5)

Lindåsvägen 644345 Sjövik
logo

Sjöviks Måleri & Puts är en enskild firma som ska bedriva verksamhet inom bygg, måleri samt puts och därmed förenligt verksamhet.

Contreras Måleri AB

Stängt

Östra Promenaden 3160243 Norrköping
logo

Contreras Måleri- din målare i Norrköping! Vi utför allt inom måleri och hjälper både dig som privatperson och företag. Vi utgår från Norrköping men åker dit du är för ditt nästa projekt. Kontakta oss via telefon eller mail!

Lundgrens Måleri

Suntorp MUNKAHAGEN 154292 Mariestad
logo

Vi utför alla arbeten åt dig med allt inom området av tapetsering, målning, Lackering av köksluckor, innerdörrar, garderobsdörrar och möbler. Vare sig du är företag eller privatperson. Välkommen att kontakta oss!

Mulan i Stockholm AB

Hufvudsta gård LIDRET 17173 Solna

Jonas Wickmans Dekorationer

Badvägen 12B19133 Sollentuna