Se på karta

datorer - tillbehör stockholm 

gav 1334 företag inom detta område

Samsung Electronics Nordic AB

(2.39)

Torshamnsgatan 4816440 Kista
logo

Sedan företaget grundades i Suwon, Korea 1969, har Samsung Electronics vuxit till en global ledare av informationsteknik, och leder mer är 200 dotterbolag i världen. Företagets utbud omfattar hemelektronik såsom TV, bildskärmar, kylskåp och tvättmaskiner samt viktiga mobila telekommunikationsprodukter som smartphones och tablets. Samsung fortsätter också att vara en pålitlig leverantör av viktiga elektroniska komponenter som DRAM och halvledare.

Invid Stockholm AB

Planiavägen 1113154 Nacka
logo

INVID Globen skall genom hög kompetens och kreativitet, vara en leverantör av IT-lösningar för företag och organisationer.

Zebra Technologies AB

Borgarfjordsgatan 13A16440 Kista
logo

Zebra builds tracking technology and solutions that generate actionable information and insight, giving companies unprecedented visibility into their businesses by giving physical things a digital voice.

EET Sverige AB

(1)

Cylindervägen 2013152 Nacka Strand
logo

EET är Europas största distributör av videoövervakning, reservdelar och tillbehör för datorer, skrivare och mobiltelefoner.

Ljudmakarn AB

Drottninggatan 90B11136 Stockholm
logo

Ljudmakarn grundades 1973. Den första butiken var ett litet krypin på Norrlandsgatan, fullproppat med apparater från golv till tak - skivspelare, pickuper, kassettdäck, förstärkare och stora högtalare så långt ögat nådde. Sedan dess har vi haft flera butiker, både på Östermalm och i Vasastan. I vår nuvarande butik på Drottninggatan 90 har vi funnits ganska länge nu, närmare bestämt sedan 1988, och här kommer vi att stanna länge till.Välkommen in!

Provectum System AB

Holländargatan 2711359 Stockholm
logo

Provectum har hjälpt små och större kunder i Stockholmsområdet sedan starten 1994. Vi har många långa relationer med kunder och vissa kunder har vi jobbat med i över 20 år. Nära och långvariga relationer mellan kund och leverantör ger goda förutsättningar för en kostnadseffektiv och stabil IT-miljö.Vi ser till dina behovVi ser till att din organisation har rätt utrustning för er verksamhet, och att den utrustning ni har fungerar.

Unit4

(1)

Gustav III:s Boulevard 1816973 Solna
logo

Unit4 arbetar för människor. Vi har specialiserat oss inom mjukvara för tjänsteorganisationer i över 40 år och idag bygger vi världens smartaste affärssystem.Vår teknik är central för de företag vi tjänar – den förbättrar effektiviteten och produktiviteten och gör det möjligt för människor att spendera mer tid på de arbetsuppgifter som gör skillnad.Med hjälp av AI, maskininlärning och den senaste digitala tekniken kan våra kunder få ut mer av sin affärskritiska data än någonsin tidigare.

Buytrust AB

Stockholm 11157 Stockholm
logo

IT-säkerhet anses för det mesta vara komplext och tråkigt.Vår vision är att skapa "Security to be free" där vi tillsammans hjälper varandra att vara trygga. Detta kan uppnås om vi tillsammans bygger förtroendet till varandra och använder modern teknik för att vägleda oss framåt.

Lennart Nilsson Photography AB

Box 22058 10422 Stockholm
logo

Lennart Nilsson var en fotograf som tänkte journalistiskt. En pedagog med kamera som såg sin största utmaning i att kunna förklara det oförklarliga och göra det osynliga synligt. En folkbildare med förmågan att skildra vardagen och få andra människor att se. Som hanterde konsten att vinna människors förtroende och därför kommer dem nära.

Datalogic Automation AB

Kista science tower 16453 Kista
logo

Taberg Media Group är en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Vi erbjuder lösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.

DatorReparation Stockholm

Gullmarsplan 412140 Johanneshov
logo

Snabb mobilreparation, datorservice och IT-support, alltid till fasta priser - Välkommen till DatorReparation.Se

Becason Data Media AB

Hampvägen 217835 Ekerö
logo

Vi är specialiserade på kontorsmateriel och datatillbehör och vi erbjuder alla typer av tillbehör, både välkända och lite mera udda fabrikat. I vårt företag står kunden i centrum. Vi ger er god service på alla plan. Ni får rätt varor, snabba leveranser och korrekta debiteringar. Ni har också säkert högt ställda krav på sortimentsbredd med välkända och miljöanpassade produkter, vilket vi kan ge er.

Inuit AB

Enebybergsvägen 10A18236 Danderyd
logo

Inuit är en distributör som jobbar exklusivt med utvalda tillverkare inom IT-säkerhet och förenklad IT-administration. Vårt mål är att med enkla system och mjukvaruprodukter hjälpa verksamheter att lösa affärskritiska problem.

FitzPatrick Import Group AB

(5)

Tillverkarvägen 10A18766 Täby
logo

Fitzpatrick AB är en ledande oberoende distributör av musikinstrument, musikutrustning, studioutrustning och Pro Audio.

Netnordic Sweden AB

Råsundavägen 416967 Solna
logo

NetNordic är en nordisk systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster inom nätverk, kommunikation, säkerhet och molntjänster. Vi kommer att vara ert företags ”best companion”, d.v.s. att förverkliga våra kunders potential genom effektiv användning och flexibilitet till lägsta möjliga kostnad.

Extenda Retail AB

Gustav III:s boulevard 50A16974 Solna
logo

Las-Konsult

Smedsbacksgatan 411539 Stockholm
logo

Datakonsultverksamhet och partihandel, med datorer och kringutrustning samt programvarar.

Strukturdata, AB

Kumla allé 313553 Tyresö
logo

Strukturdata AB är en totalleverantör av IT-relaterade produkter och tjänster primärt mot små och medelstora företag.Vi agerar IT-avdelning i olika omfattning för det företag som behöver lite extra uppbackning på det området.

Apendo AB

Löjtnantsgatan 2111550 Stockholm
logo

Vi i apendofamiljen är med vår långa erfarenhet och unika kompetens inom området en smart vägvisare som hjälper företag och organisationer att bli digitala.

Postronic AB

Ellipsvägen 514175 Kungens Kurva
logo

Postronic - Ett personligt företag med nära samarbete med våra återförsäljare och leverantörer. Vi arbetar med direktimport och försäljning av butiksdataprodukter samt kassatillbehör. Vi vänder oss endast till återförsäljare i hela Norden, ej slutkund.

Kaatach Lekland

(4)

Energivägen 213549 Tyresö

Rågsved Telecom HB

Rågsved Torget 12465 Bandhagen

Dell

(2)

Frösundaviks allé 116970 Solna

Iver Sverige, AB

Evenemangsgatan 2C16979 Solna

Rågsveds Telecom

Askersundsgatan 212467 Bandhagen