Se på karta

datorer - service, support 

gav 3257 företag inom detta område

Karlstad Datorsupport AB

(4.56)

Zakrisdalsvägen 2265342 Karlstad
logo

Karlstad Datorsupport - hjälper på plats! Få hjälp på plats med datorservice, nätverk, installationer, virus m.m.

Snygg Dator

Stängt

(5)

Höjdvägen 229141 Kristianstad
logo

Snygg Dator i Kristianstad startades våren 2010 och har sedan dess hjälpt tusentals nöjda kunder med deras datorer, mobiler och surfplattor.Vår affärsidé är att alltid sätta kundens behov främst och på så sätt alltid överträffa kundens förväntningar.

Copydax

Stängt

Bohusgatan 530238 Halmstad
logo

Copydax AB startade 1982 med försäljning och service av kontorsmaskiner. Sedan starten har verksamheten utvecklats till att erbjuda allt ifrån försäljning och service av enskilda produkter till skräddarsydda helhetslösningar inom IT och kontorsmaskiner. 2013 förvärvades Datack AB och företagsnamnet ändrades då för att bättre spegla verksamheten. Under alla år har det viktigaste för oss varit att erbjuda riktigt bra lokal service och det är något vi tänker hålla fast vid. Välkommen!

Qd Sverige AB

Fålhagsleden 5375323 Uppsala
logo

QD är ett företag som levererar kundnytta genom IT-baserade driftlösningar och ser till att ha marknadens nöjdaste kunder.

QD Sverige AB

Löfströms allé 517266 Sundbyberg
logo

QD är ett företag som levererar kundnytta genom IT-baserade driftlösningar och ser till att ha marknadens nöjdaste kunder.

QD Sverige AB

Odinsgatan 1341103 Göteborg
logo

QD är ett företag som levererar kundnytta genom IT-baserade driftlösningar och ser till att ha marknadens nöjdaste kunder.

Syntronic AB

Utmarksvägen 33C80291 Gävle
logo

We take your idea from the concept stage to finished product or system.

Intra Nu AB

Stängt

Bultgatan 3444240 Kungälv
logo

Intra.nu är en tjänsteleverantör med inriktning på IT-drift. Vi inriktar oss på att sköta drift och support hos små och medelstora företag. Intra.nu grundades 1998 och har sedan dess jobbat med nära kundkontakt för att tillsammans med er komma fram till rätt lösning som tillfredsställer era önskemål och föreställningar.

Pl Data It Partner I Umeå AB

Stängt

(3)

Formvägen 9B90621 Umeå
logo

Vi är din lokala IT-verkstad! Med nästan 25 år i branschen erbjuder vi professionell service av datorer och kringutrustning.

Dataporten HB

(5)

Frykholmsgatan 728131 Hässleholm
logo

Dataporten har funnits sedan 1999 och vi har en butik i centrala Hässleholm.Vi jobbar med både försäljning & service och våra tjänster kan erhållas såväl i butiken som i hemmet eller på ert företag. Välkomna in!

Nobody Bengt Hall AB

Gamla vägen 32A19467 Upplands Väsby
logo

Välkommen, vi erbjuder distanssupport för såväl PC som MAC, kontakta gärna oss för mer information om vad vi kan göra för er!Ulrika HallBefattning:Marketing, Web designer & Joomla! implementorBengt HallBefattning:CEO

IT Biten

Soldatvägen 479140 Falun
logo

Vi hjälper våra kunder, med att få "rätt funktion på rätt plats". Vi tar hand om "Hela IT Biten" hos er.

Ame Advanced Mechanical Engineering AB

Järnringen 5843330 Partille
logo

Vi kan CAMAllt sedan starten 1986 har vi bara koncentrerat oss på en enda sak: Att vara en så bra CAM-partner som möjligt och förse den mekaniska industrin med effektiva CAD/CAM verktyg för konstruktion och produktion. Vi har över 25 års erfarenhet i branchen och är distributörer av Mastercam i Sverige och Norge.

Precio Fishbone AB

Sankt eriksgatan 11911343 Stockholm
logo

Vi erbjuder smarta lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik.

KH Consulting AB

Stängt

Ellen keys gata 5112952 Hägersten
logo

KH Consulting erbjuder IT-support i Stockholm med omnjed. Vi arbetar med stora som små kunder, allt från enskilda bolag till större företag inom områden som tex reklam, redovisning, vård, rekrytering och arkitektur. Ingen kund är för liten eller för stor. Med ett personligt engagemang från en erfaren IT-konsult och ett proaktivt arbetssätt hjälper vi er med de allra flesta IT-projekt, stora som små. Kontakta oss om du vill veta mer.

Amtech AB

Stängt

Brudtallsvägen 979232 Mora
logo

Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk.Vår AV avdelning erbjuder t.ex. högtalare, ljus, scener, pyroeffekter, kravallstaket och storbildsskärmar.Inom IT erbjuder vi datorer, servrar, molntjänster, nätverk, Wifi, skrivare och andra tillbehör.Vi har även butik i Mora med datorer, förbrukningsmaterial och tillbehör.

Silverlink - Pedagogik, Information, Dokumentati

Blekingegatan 4811662 Stockholm
logo

Daladatorer i Mora AB

Stängt

Önavägen 1479232 Mora
logo

Ett av Dalarnas största IT-konsultföretag. Internetleverantör via fiber i ett stadsnät nära dig!

IT Åre AB

Stängt

(5)

Årevägen 5583752 Åre
logo

Vi är IT-hjulet som får din verksamhet att snurra!

Datema AB

Stängt

Hemvärnsgatan 917154 Solna
logo

Datema AB är en helhetsleverantör av mobila lösningar som erbjuder marknadens bredaste och djupaste kunskap inom mobilitet. I erbjudandet ligger konsultation, programutveckling, hårdvaruförsäljning, installation, utbildning, service och support, drift och övervakning. Datemas fokusområden är mobila lösningar inom lager- och produktion, transport- och logistik, fältsälj och fältservice, självskanning och trådlösa nätverk (W-Lan).

Logosoft AB

Broddaryd 4033292 Gislaved
logo

Tillsammans med kunden skapar vi en helhetslösning med funktioner som just ERT företag behöver. Allt ifrån bokföring, fakturering, lönehantering till order och lager.

Kronobergs Nätverk AB

Stängt

Sjöuddevägen 235246 Växjö
logo

Låt oss förenkla din vardag, vi ser till att du har de rätta förutsättningar för ett harmonisk och stabilt digitalt hem. Vi göra förbättringar där det behövs så att du får ett stabilt nätverk. Vi ge dig bästa service.Vi anpassar IT-miljön så att den skall vara stabil, säker och lättskött.Felsökning och service av datorer och nätverk. Vi hjälper dig med installation på plats. Vi har certifierade tekniker inom fiber, satellit. Vi lämnar två års installation garanti.

SeCom Datakonsulter AB

(4)

Paviljongvägen 513240 Saltsjö-boo
logo

Vi är ett företag som drivs av engagerade och kunniga konsulter.Vår affärsidé är att erbjuda konsultstöd med hög teknisk kompetens, personligt engagemang och ansvarskänsla. Vi kan hjälpa er och alla andra kunder med det mesta inom IT-området. Välkomna att kontakta oss.

Digitalboxen Kristianstad

Stängt

(4.88)

Nässelvägen 529159 Kristianstad
logo

Snabb och proffsig service av din mobil & surfplatta med 1 års garanti för din trygghet. Ledande återförsäljare av digitalboxar och dess tillbehör samt på senare år inom TV-spel och mobilservice. Vi finns i både Kristianstad, Hässleholm och på digitalboxen.com!

Support i Karlstad

Stängt

(5)

Mossgatan 19565467 Karlstad
logo

Problem med datorn, TV, internet, wifi, router, mobil eller surfplatta? isåfall kan vi lösa problemet åt dig!Boka en hemtekniker redan idag, för dig boende i Karlstad, Hammarö och Skoghall med omnejd!Garanterat Högsta kundnöjdhet - våra kunder ger oss 5 av 5 stjärnor, både på Google kundbetyg och Facebook recensioner!Prova gärna oss du med!

0