Se på karta

datorer - persondatorer, hårdvara 

gav 462 företag inom detta område

ICD Superstore

Stängt

(5)

Bäckgatan 3593134 Skellefteå
logo

Välkommen till ICD!ICD Superstore - Norrlands största datorbutik med butik, produktion, service och support.Vi tillhandahåller applikationer, systemlösningar och komponenter till företag och privatpersoner över hela Sverige.

ICD Quickshop

Stängt

Hörnellgatan 1493130 Skellefteå
logo

Välkommen till ICD!Norrlands största datorbutik med butik, produktion, service och support.Vi tillhandahåller applikationer, systemlösningar och komponenter till företag och privatpersoner över hela Sverige.

Databyrån i Visby AB

Stängt

(2.33)

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Den Holistiska Databyrån - vi löser hela problemet!

AIS System AB

Lönnerbladsgatan 1052140 Falköping
logo

Nordway Store är en IT-kedja med 22 anslutna butiker. Alla har en egen serviceverkstad och jobbar med datorservice och support, både mot privatpersoner och företag. Många jobbar även med reparation av mobiltelefoner och surfplattor, har ett brett produktsortiment och mångårig expertis inom branschen.

V-DATA i Västervik

Stängt

(5)

Allén 459335 Västervik
logo

V-DATA är en specialbutik för datorer och tillbehör i Västervik.Företaget startades 1992-03-30 och har nu funnits i över 30 år.Det gör att vi numera kan börjar räkna oss till de äldre datorbutikerna i Sverige.Vi säljer datorer och tillbehör från leverantörer med hög kvalitet, utför service, installerar, uppgraderar, ombyggnader och konsulttjänster.Vi lagerför även förbrukningsvaror som bläck och toner till skrivare.

Karlstad Datorsupport AB

(4.56)

Zakrisdalsvägen 2265342 Karlstad
logo

Karlstad Datorsupport - hjälper på plats! Få hjälp på plats med datorservice, nätverk, installationer, virus m.m.

Snygg Dator

Stängt

(5)

Höjdvägen 229141 Kristianstad
logo

Snygg Dator i Kristianstad startades våren 2010 och har sedan dess hjälpt tusentals nöjda kunder med deras datorer, mobiler och surfplattor.Vår affärsidé är att alltid sätta kundens behov främst och på så sätt alltid överträffa kundens förväntningar.

Amtech AB

Stängt

Brudtallsvägen 979232 Mora
logo

Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk.Vår AV avdelning erbjuder t.ex. högtalare, ljus, scener, pyroeffekter, kravallstaket och storbildsskärmar.Inom IT erbjuder vi datorer, servrar, molntjänster, nätverk, Wifi, skrivare och andra tillbehör.Vi har även butik i Mora med datorer, förbrukningsmaterial och tillbehör.

Daladatorer i Mora AB

Stängt

Önavägen 1479232 Mora
logo

Ett av Dalarnas största IT-konsultföretag. Internetleverantör via fiber i ett stadsnät nära dig!

Allkontor/Kontor & Miljö i Borlänge AB

Stängt

Forskargatan 478170 Borlänge
logo

Vi har det du behöver! Oavsett hur ditt kontor ser ut så har vi lösningar som underlättar ditt arbete. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt!

F-Rack Systems AB

Sågvägen 718440 Åkersberga
logo

F-rack Systems AB tillhandahåller fiberoptiska produkter och kapslingar med fokus på 19” racksystem för inom- och utomhusbruk, kundanpassade lösningar och ljuddämpande skåp.

Katrineholms Hemelektronik AB

Stängt

Drottninggatan 864130 Katrineholm
logo

Vi är en lokal aktör inom hemelektronikbranschen. Vår butik finns på Drottninggatan 8, Katrineholm. Välkommen till oss.

Support i Karlstad

Stängt

(5)

Mossgatan 19565467 Karlstad
logo

Problem med datorn, TV, internet, wifi, router, mobil eller surfplatta? isåfall kan vi lösa problemet åt dig!Boka en hemtekniker redan idag, för dig boende i Karlstad, Hammarö och Skoghall med omnejd!Garanterat Högsta kundnöjdhet - våra kunder ger oss 5 av 5 stjärnor, både på Google kundbetyg och Facebook recensioner!Prova gärna oss du med!

Pc+ I Borås AB

(5)

Kyrkogårdsgatan 350430 Borås
logo

Vår målsättning är att förenkla användandet av datorer och kringutrustning så att Du som kund kan fokusera på rätt saker.

Säterhill Data AB

Nöppelbergsvägen 1693176 Skellefteå
logo

Säterhill Data erbjuder en enkel lösning på alla era behov när det gäller telefoni, IT-drift, bredbandstjänster, dokumenthantering, kopiering, hårdvara eller tillbehör.

Datahantverkarna

Stängt

Risängsgatan 15E60228 Norrköping
logo

Datahantverkarna omhändertar, renoverar och uppgraderar uttjänta datorer och elektronikutrustning. Med kunskap om produkterna och deras användningsområden, kan uttjänta produkter återanvändas genom försäljning på andrahandsmarknader.

Gibon Trestad

Stängt

Kurödsvägen 945155 Uddevalla
logo

Hos Gibon Trestad kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. Vi erbjuder tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT- och dokumenthantering, allt från installation till service & support. Med våra kompletta IT-lösningar, som populära Gibon365, hyr du bekymmersfri IT, vi levererar de produkter och tjänster du behöver till en fast månadskostnad.

Kontorsteknik

Stängt

Medborgargatan 394233 Älvsbyn
logo

Vi erbjuder er allt ni kan behöva till kontoret – datorer, skrivare, kontorsmaterial, möbler, förbrukningsvaror, kaffemaskiner och mycket mer. Vi erbjuder snabb och trevlig service, installation och support samt ett lokalt lager med tusentals olika sorters artiklar för snabb leverans.

Logic / Primlogic AB

Stängt

Marumsgatan 1853239 Skara
logo

Vi har ett unikt koncept där vi specialiserat oss på service och försäljning av Datorer, Tv, Hemelektronik, Mobiltelefoner, Foto & Tillbehör. Vi utför reparationer av Tv, datorer, mobiler / surfplattor m.m. i vår lokala serviceverkstad som är kvalitetssäkrad. Vi har stort lokalt lager och en webbshop där alla lagerförda produkter ingår. Vi säljer även kassasystem från Moreflo och POS tillbehör ex. scanner, kassalådor m.m. Det vi inte lagerför får vi hem inom 1-2 dar. Tveka inte att ta kontakt!

Sölvesborgs Data AB

(1)

Östra Storgatan 5229431 Sölvesborg
logo

Sölvesborgs Data startade 1992 av nuvarande ägarna. Företaget har under åren byggt upp en total kompetens inom IT, både vad gäller hårdvara och mjukvara från kända leverantörer. Med kunnig personal i kombination med kompetenta samarbetspartners kan du lita på Sölvesborgs Data både har kompetens och kapacitet att lösa just ditt problem.

Netpoint Data

Stängt

Klockaregatan 4C51154 Kinna
logo

Hos oss hittar du datorer och tillbehör för alla dina behov. I vår verkstad reparerar vi även datorer av alla märken och modeller.

Elon Ljud & Bild Lindesberg

Stängt

Kristinavägen 37A71130 Lindesberg
logo

Vi i säljer hemelektronik som datorer, mobiler, surfplattor, TV, ljud, larm, och tillbehör. Boka hemleverans, installation, montering. Vi gör felsökningar och förmedlar servicereparationer och garantiärenden. Överföring av olika media. Behöver du nytt körkorts-foto eller visum-foto så gör vi det på drop-in. Vi har också en foto-printer om du vill framkalla bilder från mobilen eller kameran, det gör du enkelt själv. Välkommen in till oss!

Aderian Stockholm AB

Stängt

Sturegatan 5411436 Stockholm
logo

Aderian Stockholm (fd byBrick Operations) erbjuder paketerade lösningar inom IT Support, IT-Drift, Infrastruktur, Säkerhet & Molntjänster. Den perferkta IT leverantören för Små och Medelstora företag (10-300 anställda) med stora ambitioner.

Complement IT

Stängt

Fängelsegatan 7A59331 Västervik
logo

Behöver du se över dina backuplösningar, hjälp att dra nätverk, göra inköp till företaget eller ha hjälp med hemelektronik som strular? Complement IT kan hjälpa till med allt detta och lite till. Kontakta oss för mer information på 070 281 32 92.

Itsy

Stängt

Gamla Vägen 12A70227 Örebro
logo

Vi är din one-stop-shop. Vi är experter på IT, kommunikation, dokumenthantering och att ge våra kunder en problemfri arbetsplats. Därför fokuserar vi på att leverera exakt det som våra kunder behöver, otrassliga lösningar utan krånglig teknik. För det är inte svårt att göra komplicerade IT-lösningar. Tvärtom. Det svåra är att skapa teknik som är på din sida. Alltid enkelt, alltid exakt. It’s an Itsy thing.

0