Om Dandy Kemtvätt Skrädderi

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Dandy Kemtvätt Skrädderi, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDandy Kemtvätt & Skrädderi AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.04.2010
Org.nr:5568060163
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96012 Konsumenttvätt

Exekutiva befattningar/Administration

Sait AydinLedamot
Lüse Cicek AydinSuppleant
Per-Olof Mikael WennerlundRevisor

Omdömen om Dandy Kemtvätt Skrädderi

More R

mer än ett år sedan

Very satisfied!

Johan Hallberg

mer än ett år sedan

Otroligt otrevlig personal! Jag ville tvätta ett örngott då vi är på genomresa. Det kan man väl tycka motsvarar en tvätt av en bomullsskjorta.
Då får jag frågan om det är fel på mig, kan jag inte tvätta i handfatet som min mormor gjorde. Eller har jag för svaga händer?
Har aldrig varit med om ett otrevligare bemötande. Usch! Välj en annan kemtvätt, det finns massor i Stockholm!

Marianne Qvist

mer än ett år sedan

Skräddaren har haft stället i över 30 år och besitter stor erfarenhet. Jag lämnar alla möjliga sorts skrädderiändringar till honom och har alltid blivit nöjd. Rekommenderar Dandy Press till alla som letar efter en kunnig skräddare som har varit i branschen länge. Unik karaktär men med ytterst stor kompetens!

Andre Nilsson

mer än ett år sedan

Började jobba i närheten för några år sedan och brukade alltid lämna in mina skjortor på kemtvätt. Trots att jag i dagsläget varken längre bor eller jobbar i närheten, lämnar jag fortfarande mina saker hos Said. Hans personlighet är uppfriskande under den alldagliga vardagen.

Paulina -

mer än ett år sedan

Lämnat mina kläder hos Sait i 15 år! Alltid lika nöjd. Snabbt går det också om man behöver få något kemtvättat eller ändrat snabbt. Super!

Mimmi Jonsson

mer än ett år sedan

BÄSTA skräddaren i stan! Pålitlig och prisvärd. Vissa kan kanske uppfatta honom som sur, jag tycker att han är rolig och rak. Och framförallt, ett väl genomfört arbete och jag är trygg med att lämna mina plagg där!

alias

mer än ett år sedan

En del uppfattar honom som sur, men det är hans stil. Har gått dit i 10 år och är supernöjd. Snabb o flexibel!!

Johan T

mer än ett år sedan

Hänvisad från Ströms, klart överbelastad skräddare som klagade inför alla oss som stod och väntade på hur mycket han hade att göra. Jag hade en relativt enkel justering (ärmarna på en skjorta), han nålade på 5 sekunder och utbytte inga artighetsfraser, tvärtom ganska otrevlig. Jag lämnade in en lördag inför mitt bröllop följande lördag. Jag fick order om att komma följande onsdag eftermiddag, väl där säger han helt sonika att han glömt bort min skjorta, att han inte hunnit och att han kanske hinner i morgon. Extremt oprofessionellt, inte minst när det var inför bröllop... Fick inga ursäkter, ingen hjälp vidare, det hela slutade med att jag fick knacka honom på ryggen när han stod med annan kund för att be att få en påse att ta med mig skjortan i. Finns inga ursäkter i min mening, antingen säger man att man har för mycket att göra eller så gör man jobbet. Punkt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hade köpt en kavaj på Ströms, där fodret behövde bytas ut. Ströms skickade den till Dandy's, vilket talar för att de är duktiga. Gav bra råd när jag tittade på foderalternativ, mycket engagerad och kändes kunnig. Resultatet blev utmärkt, rekommenderas.

Anders

mer än ett år sedan

Har varit där två ggr och blivit extremt otrevligt bemött båda gångerna. Det är som att han inte vill ha kunder. Bad honom rekommendera en annan skräddare eftersom han inte ville hjälpa mig men blev bara ignorerad. Undvik om du kan!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bästa skräddaren jag stött på. Oerhört duktig!

Pete

mer än ett år sedan

Otrevligt bemötande. Dåligt tvättade. ALDRIG MER! UNDVIK! Hitta annan kem-tvätt. Det har jag gjort!

Uppsalabo

mer än ett år sedan

ALDRIG MER FÖRSTÖRDE MINA BLUSAR ALDRIG MER NO WAY

Torbjörn

mer än ett år sedan

Mycket duktig skräddare. Alltid bra resultat på tvätt och skräderiarbeten

Henrik Edlund-Axelsson

mer än ett år sedan

Förstörde min dunjacka vid tvätt, vägrar ta ansvar och sitter och skriker inne i butiken att jag ska vara glad för att han tagit så lite betalt.
Har aldrig någonsin tidigare träffat någon så oproffesionell och otrevlig som denna clown.

Säger att han aldrig tar ansvar för resultatet av de jobb han gör utan det är en risk man tar som kund.

Vill du har något förstört och få betala för det?
Gå till Dandy

Olof Ståhl

mer än ett år sedan

Stockholms bästa kemtvätt / skrädderi. Lyckades rädda en kostym en annan kemtvätt nästintill förstört

Jelena Markovic

mer än ett år sedan

I'm super happy with the service. I wanted to get some changes done on an evening dress I was suppose to wear on my graduation ceremony. I was running around in the city last minute trying to find a tailor who could do the job in short notice. I asked many ones who said no, until I got to this place. The tailor at Dandy Press was really helpful and promised to do the job fast, which he really did with good quality.

Elin

mer än ett år sedan

Väldigt effektiv personal. Snabba och kunniga. Bra läge centralt i stan!

Andres Leon

mer än ett år sedan

Stockholms bästa kemtvätt. Jåg har gått dit i 15 år och det är lika trevlig och bra service varje gång. Said är bäst i hela Stockholm.
León

Dennis Larsson

mer än ett år sedan

Fortfarande chockad över hur otrevliga de var. Ändrade sig flera gånger angående när arbetet skulle vara klart, la på luren i örat när man ringde - tro det eller ej men helt oprovoverat. När jag var inne nu för att fråga när den skulle vara klar började han skrika på mig och medan han skrek frågade jag en annan kille i kön om han alltid blir så och fick svaret "inte alltid men ofta".

Jag bad honom flera gånger att lugna ner sig för att det inte fanns någon anledning att skrika så, men han slutade inte.

Absolut märkligaste reaktionen jag någonsin varit med om. Jag fick dessutom tillbaka rocken efter 11 dagar utan att den var klar för man får tydligen inte fråga när han tror att den kan vara klar, även om man är trevlig.

Jonny R

mer än ett år sedan

Otroligt dåligt bemötande från första stund och ingen tid att gå igenom med vad som kunde göras på ett tydligt sätt med klädesplagget där problemet fanns. Gick även runt och gnällde på andra kunders inlämnade kläder som skulle justeras, inför mig och en annan kund, otroligt oprofessionellt! Är man så där mot sina kunder har man inget i ett serviceyrke att göra över huvud taget!

Så min rekomendation är att fråga/hitta vilken annan skräddare som helst i stan, som har ett professionellt och trevligt bemötande!

Joel

mer än ett år sedan

Said är supertrevlig på sitt speciella personliga sätt. Själv tar jag alltid med mina kostymer etc. från København och tvättar dem hos Said eftersom jag inte hittat någon bättre. Aldrig fått något förstört, alltid fått bra service, alltid nöjd. Rekommenderas (både skrädderi och tvätt)

Eva

mer än ett år sedan

Kompetent, trevlig och snabb. Varit kund hos honom över 20 år. Supernöjd!!!

Lasse Ivarsson

mer än ett år sedan

Suveränt bra och mycket snabb service!!!

Agneta

mer än ett år sedan

Bästa skräddaren i stan samt bästa service

Supernöjd kund

mer än ett år sedan

Kan helt enkelt inte bli mer nöjd

KW

mer än ett år sedan

Helt otroligt bra och proffsigt, kommer aldrig nånsin gå nån annanstans